8.BÖLÜM

48.2K 2.5K 212
                                    


Arya önce sinirle kendine bakan adama sonra da bu saatte burada ne işi olan Tunç a baktı. Sıkışmış mıydı evet! Soğukkanlı olmalıydı.Derin bir nefes alıp gülümsedi, hiç olmayacak birşey yaptı.

-"Tunç ne güzel bir süpriz içeri gelsene"

Çağlar kadının adamı göndermesini beklerken yaptığı hareketle dişlerini sıktı. Arya adamın çenesinin gerilmesinden sinirlendigini anlamıştı.

Tunç hemen içeri girip salona girdi. Çağlar ın bir eli hala kapının kulbunu tutuyordu. Arya ne yapıyordu böyle!! Arya içeriye geçeceği sırada kolunun tutulması ile koluna baktı.

Gözleri Çağlar a kaydığında adamın yeşil gözleri sinirden açılmıştı iyice.

-"Arya o içerideki herifi hemen buradan göndereceksin !"

Arya 'öyle mi paşam başka emrin ' dememek için kendini zor tuttu.Biraz da kendisi yansın diye düşündü. Kolunu kurtarıp maviliklerini inatla adama dikti.

-"Sen istersen gidebilirsin Çağlar. Ben arkadaşımla ilgilenicem"

Çağlar ;Arya inatla içeri gidince kadının arkasından baktı. Altındaki şortu parçalamak istedi.O kalça kıvrımını yalnızca kendi görebilirdi.Saçlarını çekip kapıyı çarptı. Salona girdiğinde Tunç un Arya ya yiyecek gibi baktığını gördü.

La havle çekip kadının hemen yanına oturdu. Yüzüne o ulaşılmaz ketum ifadesini koyup adama baktı.

-'Bu saatte ne işin var acaba burada sayın amına koyduğum'

Demek istese de kendini zor tuttu.Onun yerine kibarca konuştu.

-"Saat geç olmadı mı bu saatte Arya nın evine niye geldin? "

Evet bu diğerinden daha iyiydi.

Arya Caglar in hesapvari konuşması ile ona baktı. Fakat Çağlar sanki abi edası ile konuşmuştu.Ya da o oyle anladı. Sinir olup Tunç un açıklama yapmasına izin vermeden konuştu.

-"Tunç u ben çağırdım.Asıl senin gelmeni hiç beklemiyordum."

Çağlar Arya nın sözleri ile sakinligini korumaya çalıştı. Evet o hep sakindi..Öyle olmalıydı. Şu an karşısında zafer kazanmışcasina sırıtan lavugu dışarı atmamak için üstün bir çaba harcıyordu.Diger ihtimali de düşündü. Yanındaki kadının ağzına yapışıp onun o sivrilen dilini dişleri ile törpülemek.Sonra da sabaha kadar emmek..Tabi vücudunun her milimini..

Hicbirini yapmadı.

-"Peki o zaman size iyi eğlenceler. "

Ayağa kalkıp kapıya giden adamı ardından ağzı açık bakakaldı Arya . Böyle bir tepkiyi beklemiyordu.Kapanan kapı ile hala kendine gelemedi.Beni sevse burada bir erkekle bırakmazdı diye bağırdı içinden.

Tunç un yanına gelip sirnasmasi ile irkildi.

-"O yaşlı moruga iyi bir ders verdin. Yüzünün şeklini gördün mü? Sahi o kimdi ?"

Arya ayağa kalkıp kapıya yöneldi. Kulbunu hırslı şekilde açtı.

-"Defol evimden !! Yaşlı dediğin adam 35 yaşında ve senden bin kat yakışıklı benim gözümde. Buraya nasıl geldin buldun bilmiyorum ama bir daha etrafımda seni görmek istemiyorum. Şimdi defol!"

Tunç evden çıktığında Arya kapıyı çarpıp odasına çıktı. Kendini yatağa atıp aglamaya başladı.

Beni sevmiyor işte. .Hiç sevmemiş..Dokunuşları ..Öpüşü .Hep yalanmış diye sayiklayip içini bosaltmaya devam etti.

YASAK ELMAजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें