10. BÖLÜM

45.3K 2.3K 182
                                    

-"HAYIR "

Ceren dahil herkes şok olmuş halde Çağlar a bakıyordu. Adam sanki evet cevabı vermiş gibi gayet rahat Ceren in yanından ayrılıp bahçeye yürüdü. Uzun bahçe yolu ışıklarla aydınlatılmıştı. Kravatını gevseterek yürümeye devam etti.

Ceren adamın arkasından ismini bağırırken herkes kendi arasında fisildasiyordu. Çağrı da oğlunun niye böyle bir oyun yaptığını anlamamıştı.Poyraz ve Lale birbirlerine beşlik çaktı. Gülümseyip giden adama baktılar.

Gece olaylı şekilde kapanmıştı fakat Ceren hala Çağlar ın evindeydi ve niye böyle olduğunu anlamaya çalışıyordu.

Düğünden 3 saat önce

-"Alo Çağlar beyle mi görüşüyoruz? "

Caglar boğazını sıkan kravatı çekiştirdi.Telefondaki yabancı adamla ingilizce konuşmaya başladı.

-"Evet benim siz kimsiniz?"

-"Çağlar bey Ceren hanımın defilesi var ve çıkmadığı takdirde yüklü bir tazminat ödemesi söz konusu."

-"Ne defilesiymiş bu ? Bugün nikahimiz var"

Karşıdaki adam nikah kelimesi ile sıkıntılı bir sesle devam etti .

-"Evet efendim biliyoruz. Ceren hanım bahsetmişti. İç çamaşırı defilesi ve Avrupa ülkelerinden temsilcilerimiz gelecek.Baş mankenimiz olduğu için gelmesi gerekli.Ne yazikki bir yıldır bizimle olsa da kimseye defile günlerinde bir imtiyaz saglayamiyoruz. "

Çağlar bir yıldır Ceren in kendisini kandırdığını öğrenmişti.Hemde düğüne üç saat kala..Telefonu adamın yüzüne kapatmadan önce konuştu.

-"Defileye yetişecek merak etmeyin."

Odasındaki tekli koltuğa oturup öylece duvara baktı. Üzgün müydü Hayır. Hatta hersey olmasi gerektigi gibiydi sanki.Ama kendini kandırdığı için bir oyunu haketmisti. Tamamen hayatından cikmadan önce son kez ..

Ertesi gün Poyraz a tüm olanları anlatmış ve Poyrazda ailesine anlatıp konuyu kapatmıştı. Ece oğlunun Mürüvvetini göremediği için üzülsede sesini çıkarmadı.

-" Arya Amerikaya gitmiş ve bu akşam dönüyormuş"

Lale nin söylediği şey ile Poyraz yedigi pizzadan kafasını kaldırıp kadına baktı. Onun evinde yine yemekteydiler.

-"Orada ne işi varmış biliyosun bir sene kaldığında neler olduğunu. O kasıntı herif Arya ya musallat olmuştu. "

Lale kulağını cekistirip tahtaya vurdu.

-"Ay sus ya Allah korusun.O Serkan denen adam orada degildir artık."

Poyraz insallah deyip yemegine devam etti.Arya nın kac gündür ortalarda olmayışına o da üzülse de haklı buluyordu . Başını kaldırıp bir yandan pizzasini yiyip diğer yandan telefonuyla ugraşan kadına baktı. Onu seviyordu ve aynı şey onun başına gelseydi..Lale evlenseydi kendi de tıpkı Arya gibi yok olurdu.

Lale Poyraz ın kendine dikkatle bakması ile aldığı kocaman ısırık ile konuştu.

-"Noldu ?"

Poyraz hüzünlü bir gülümseme ile başını sallayıp televizyondaki NBA maçına bakmaya devam etti.Bir süre yanyana koltukta maça baktılar. Ikisinin de aklı karışıktı.Lale Poyraz in ilk kez böyle sessiz olduğunu gördü. Alışık değildi ki böyle suskun olmasına. Elini kaldırıp saçlarını sevdi istemsizce.Poyraz saçına değen elle gözlerini kapatıp bekledi.

YASAK ELMAWhere stories live. Discover now