27.BÖLÜM

29.7K 1.7K 70
                                    

Arya aylardır kaçtığı adamın yine başucunda oturduğunu biliyordu.Elini tuttuğunu da.Elinin üzerine konan sayısız öpücüğü de.. Gözlerini inatla açmıyordu. Açsa ..mavilikleri yeşillerle buluşsa belkide hiç ayrılmayacaktı.Doktorun söylediği sözler beyninde yankılanırken nasıl açabilirdi ki gözlerini.

-" Arya hanımın bünyesi çok zayıf tabi bu bebeğe de yansımış .Çok iyi bakılması Ve moralinin yüksek olması gerekli.Bebeğin babası..siz misiniz ?"

-"Evet benim "

Arya bebeğinin olduğunu şirkete geçerken aldığı testte çift çizgiyi görünce anlamıştı.Biliyordu.Onu etkileyen Çağlar ın baba kimliğine bu kadar  olağan şekilde atlamasıydı.

-"Evet benim babası ,evet benim Arya ,Evet benim ikisi de"

O "evet benim " o kadar anlam barındırmıştı ki işte ondan açamadı gözünü. Çok sonra başını yana çevirip gözünden çenesine akan yaşı sakladı. Çağlar Arya nın sonunda tepki vermesi ile rahat bir nefes verdi.Onun uyumadığını biliyordu..Suskunluğu tepkisizliği ruhunu sıkıyordu adeta.Elini kaldırıp çenesine dokunmak istedi.Arya direnmedi.Başı usulca sevdiği adama çevrilirken gözleri buluştu.Sıcacık bakan sevgi dolu gözlerle karşılaşınca sıkıca kapattığı dudaklarından bir hıçkırık firar etti.Sarsılarak ağlarken Çağlar ayağa fırlayıp ona sarıldı sıkıca.

Asla bırakmayacağına teminat göstererek..

Sinirleri boşalan Arya kendine gelince sarıldığı adamdan Elini çekti.Hayatta neyden korktuysa başına geliyordu.

İhanet,yalan ,zoraki evlilik.. evlenmeden hamile kalmıştı.Sevdiği adamla aralarında açılan uçurumlar  ve.. bebek.

En çok istediği şeye sevinemedi bile. Ne yapacağını bilmiyordu.O yüzden tek ağzından çıkan cümle yalnız kalmak istiyorum oldu.

Böyle olmayacaktı.O bebeğini Çağlar a söylemeyi düşünmüyordu en azından bu kadar yeniyken..

Çağlar ikiletmedi bu sefer.Onu evine bırakırken yolda tek söylediği " yine görüşücez sevgilim " oldu.

Arya da bu sefer cevap vermedi.Haklıydı .İstemese de görüşecekti.Başını yorgunca sallayıp arabadan inip evine yürüdü. Anahtarı ile Kapıyı açıp eve girerken arabayı hareket ettiren Çağlar yüzünde içten bir gülümseme ile yoluna devam etti. Şans ondan yanaydı.

En azından şimdilik ..

Akşam saatlerinde Menekşe içi içini yer halde kocasını bekliyordu.Kızı hamileydi.Emir ne diyecekti tam da Çağlar hayatlarından çıkmışken..

Arya annesine bitkin bir halde söylemişti olanı.Menekşe önce sevinmişti ta ki kızının yüzündeki yenilmişlik kokusu burnuna gelene kadar..

İstemiyordu çocuk için evlenmek..Belki öğrenmeseydi herşey daha farklı olurdu.İçinde şüphe kalmazdı.Ama şimdi ?

Arya odasında bu düşünceleri yaşarken Çağlar çoktan ailesine müjdeli haberi vermişti.Evde herkes tebrik ederken Poyraz ve Lale şaşırmışlardı.

Yeni evli çift ev bulma aşamasını atlatana kadar Poyraz ın evinde kalıyorlardı.Lale arkadaşını bugün aramadığı için kendine kızdı.Telefonuna sarıldı.Poyraz önce anne ve babasının gülen yüzüne sonra da abisine baktı.

YASAK ELMAWhere stories live. Discover now