23.BÖLÜM

30.4K 1.8K 52
                                    

Soğuk havanın genzini yakarken incecik mavi bir bluzla camın önünde manzaraya bakmaya devam etti.Hasta olmaya ant içmiş bir hali vardı genç kadının . Mavi gözleri geceyi ağlayarak geçirdiğinin nişanesiydi.Sevdiği adamdan kilometrelerce uzakta geçirdiği bir ay daha geçmişti. Anne ve babası haricinde sadece Lale ye söylemişti nerede olduğunu.

Onu silmek için gelmişti bu yabancı topraklara.Olabildiğince kaçmak için tüm dertlerinden.. Ama insan herşeyden kaçar kendinden asla kaçamazmış bunu bir kez daha anlamıştı. Dokunuşları..öpüşü.. nefesini içine çekişi.. gözlerini sıkıca yumup aklına gelen görüntüleri silmek istedi. Silmeliydi.Unutmalıydı.Ah birde şu uslanmaz kalbine söz geçirebilseydi..

Kalbine dur deyip mantığını devreye sokmalı toparlanmalıydı artık.

Çağlar ne kızıyla ilgileniyor ne de işlerin başına geçiyordu.Bir aydır aramadığı yer kalmamıştı.En sonunda dayanamayıp Emir in karşısına çıktığında ise yediği yumrukla cevabını almıştı.Söyledikleri hala kulağındaydı.

" Hangi yüzle karşıma çıkmaya cüret ediyorsun ha !? Başkasından çocuk peydahla sonrada kızımla evlenmek istediğini söyle ! Ne sanıyordun kızımın bu yalanından sonra kollarına atılacağını mı ?Şimdi defol bir daha da Arya nın karşısına çıkma sakın!!"

Çağrı Arya nerde diye ısrarla tavrına devam ettiğinde ise yüzüne yumruğu yemişti .Aklına gelen görüntülerle yüzünü buruşturdu.Zaten boka batmıştı Emir amcasınında kendine olan tavrıyla iyice sıvanmış haldeydi.

Poyrazdan Laleyle konuşmasını istemişti fakat Poyraz da Arya dan taraftaydı.Arya nın yüzde yüz haklı olduğunu düşünüyordu o da herkes gibi. Kendi kardeşi bile yardım etmiyordu ki elalem ne yapsın diye düşündü bi an için .En iyisi kendisinin binlerce kez gittiği gibi bir kez daha gidip Lale nin kapısını aşındırmaya karar verdi.

Ve öyle de yaptı.

Lale alışveriş poşetleri elinde kapısının önünde Çağlar'ı görünce gözlerini devirdi.Çağlar ı hep olmayan abisi yerine koymuştu ona saygı duyardı fakat bu konu başkaydı.

Poşetleri kenara bırakıp kaçamak bir bakış atıp anahtarı deliğe sokup kapıyı açtı.Eğilip poşetleri alacağı sırada Çağlar ın kendinden önce davranması ile geriye çekilip içeri girmesine izin verdi.

Elindeki poşetleri bırakıp salona giren Çağlar Lale nin sıkılan ifadesi ile mahçupca konuşmaya başladı.

-" Bak Lale anlıyorum benden bıktın ama sende söyle ve kurtul işte.Arya nerde senden sadece bunu söylemeni istiyorum."

Lale kollarını bağlayıp arkasındaki ahşap kütüphaneye yaslanmış vaziyette binlerce kez duyduğu kelimeleri dinledi ve aynı cevabı verdi.

-" Çağlar abi sana söyledim ben bilmiyorum nerde olduğunu.Niye anlamak istemiyorsun? Zamana bırak artık "

Çağlar ın yakışıklı yüzü düşerken sakallarını sıvazlayıp kadına baktı.Komidin kenarındaki telefonunu görünce ifadesini bozmadan mırıldandı.

-"Abicim bari bi su ver de öyle gideyim "

Lale mutfağa geçerken Çağlar ok gibi yerinden fırlayıp telefonu kaptı.Telefon ekranında Poyraz ın resmini görünce hafif bir şok yaşasa da hemen kendi işine dönüp son aramalara baktı.Sabah aramalarında Arya nın ismini gördü.Bingo!

YASAK ELMAWhere stories live. Discover now