9. BÖLÜM

50.9K 2.6K 173
                                    

Çağlar vücudunu kullanmaktan çekinmeyen kadına bir daha sordu.Onun birşeyler karıştırdığına emindi.

-"Ne saklıyorsun benden Ceren.Sen mi söylersin yoksa ben mi öğreneyim!?"

Ceren koltuğun kenarındaki sabahlığını üzerine geçirip merdivenlerden inen adama baktı. Dün gece geç saatte gelmişti eve ve misafir odasında yatmıştı. Gözgöze gelince hemen adamın yanına yaklaştı. Fakat Çağlar yalandan nefret ettiği için sorduğu sorunun cevabını almaya kararlı görünüyordu. Yeşil gözlerini gölgeleyen çatık kaşlara baktı Ceren.

-"Çağlar senden ne saklayabilirim.Yalnis anladın sanırım. Hem..dün gece gelmedin ama bu sabah beraber vakit geçirebiliriz istersen."

Çağlar kadının yanına yaklaşıp iliklenmemis gömleğinden ortaya çıkan göğüs killarına elini sürmesini izledi.Oksayışı hiç birşey hissettirmiyordu.Oysa Arya olsa şimdi çoktan harekete geçmişti bazı uzuvları.Ceren in her yalan söylediğinde kadinligini kullanması ise onu iten yegane şeydi. .

Kadının elini tutup kendinden uzaklaştırdı. Ceren adamın geldiğinden beri kendine dokunmayışına bozulmaya başlamıştı.

-"Hafta sonu evleniyoruz Ceren.Aileme yakışır bir kadın ol ve benden birsey saklama."

Ceren giden adamin arkasından baktı. Onun neden böyle olduğunu biliyordu.Sorunu çözmek için odasına girip üzerini hırsla giyindi..

Arya öğle paydosunda karnını doyurduktan sonra aldığı organik elma suyunu odasında içmekle meşguldu.Hamile miydi neydi sabahtan beri elma suyu çekiyordu canı. Gülümseyip elini yemekten şişen karnına koydu.Önune gelen saçını kulak arkası yapıp karnını sevdi.

'Bebeğim baba hastahanede mi yoksa, eve gelince bize mama mi getirecek.Evet bende ozledim cok. Yeşil gözlü ol baban gibi yakışıklı bir erkek ol oğlum"

Konuşmanın saçmalığına önce gülüp sonra gözlerine dolup biraz ağladı Arya.O ve Çağlar.. O anca onu köşelerde sıkıştırırdı.

Çağlar yeni aldığı evinde Arya yı gezdiriyordu o akşam..Arya nın kendini zora sokan hateketlerinden artık ne yapacağını şaşırmış durumdaydı.

-"Çağlar burada ne var ?"

Arya yatak odasınin içinde olan giysi odasını açmaya çalışıyordu. Biraz daha asilirsa kapı kulbu elinde kalabilirdi.

Çağlar onun bu gencecik neşe dolu hallerine bakıp gülüyordu fakat kendi bile onun peşinde koşarken yoruluyordu.

Giysi odasına girince Çağlar da peşinden girdi Arya nın. Çünkü son duvar boyasızdi.Firsati olmamıştı adamın boyamaya.Cogu yerle kendi ilgilenmişti.

-"Caglar bu beyaz duvari ben boyayabilir miyim bak hazır kırmızı boyada olduğu gibi duruyor."

Çağlar fırça ve boya kutusuna baktı. Izin vermese de boyayacagindan emindi.

-"Peki bakalım boya "

Arya gülümseyerek boya dolu kovayı duvar dibine sürükledi. Çağlar da yani başında onu izliyordu.

'Dur fırçayı unuttun ' demeye kalmadı. Kızın sağ elini boyaya batırıp duvara yapıştırmasını şaşkın gözlerle izledi.Arya kahkahalarla gülüp koluna dogru sizan ve yerlere damlayan boyaya inat bir sürü el izi yaptı duvarı.

Çağlar da gülümseyip başını sağa sola salladı. Bu kız hiç buyumeyecekti anlaşılan.

Arya temiz yeni boyanan duvar elini basmak istedi.Giysilerine yakın olduğu için çizgi çekilmişti o kısma. Arya nın elinin oraya gittiğini göre Çağlar kızın elini yakalayip kendine çevirip yaslandi.

YASAK ELMAWhere stories live. Discover now