13.BÖLÜM

43.4K 2.2K 85
                                    

13.bölüm

Lale dumanı yüzüne vuran kahvesini kenara çekip karşısındaki kadına baktı. Gözlerini şu emojilerdeki gibi yukarı kaldıramamak için zor tutuyordu.Poyraz ın iki dakikalık yanlarından ayrılmasını fırsat bilip yüzünü asıp yalancı gülümsemesini yüzünden sildi.

Nerden söylemişti Arya ile sohbet ettiklerini.Tam da Çağlar la beraber oldukları için arkadaşının mutluluğu ile keyfi yerine gelmişken Poyraz ın sevgilisi ile yanlarına çörekleneceğini düşünmemişti.

Arya da Çağlar ın araması ile yanlarından kalkınca kadına bakış atıp telefonu ile ilgilenmeye başladı. Onların sevgili iken neler yaptığını duymak istemiyordu.Tabi iki saniye sonra kendi gibi kumral olan kadın konuşmaya başladı.

-"Lale ydi değil mi ? Abla mı desem yoksa bende ?"

Lale gözlerini telefondan kaldırıp iyi niyetini sorgulamak istedi.Sorguladı ve bingo! Ortada iyi niyet yok.

-"Abla nerden çıktı şimdi. En fazla 1 yaş vardır aramızda. "

-" Ama Poyraz ablamlarla tanış diye getirince ben.."

Lale lüks kafenin girişinde hala telefonla konuşan adamın gözüne yumruk atmamak için kendini zor tuttu.Abla yalanından hoslanmadığını düşünüyordu!

Nescafesinden yudum alıp konuştu. Şeytanlık yapacaktı tabiki.

-"Aslında Poyraz ın gerçek ablası değilim. Aramızda tam bir yaş var ama çocukluk aşkı! ah pardon arkadaşı diyecektim.Arkadaşız.O böyle muziplikler yapar hep."

Kaşlarını kaldıran kadın biraz şaşırmış görünüyordu.

-"Poyraz ve muziplik.Siz çok yakın değilsiniz belliki.Poyraz sert mizaçlı bir adamdır.Kızdığı zaman korkunç olur.Yalana da asla tahammülü yoktur.Hatta bir keresinde.."

Lale kadının anlattıklarını önemsemedi.Asıl o Poyraz ı tanımıyordu. Ama son cümlesini merak etmişti.

-"Evet devam edin bir keresinde noldu?"

Poyraz kadının yanağını öpüp yanağına oturunca konuşma yarıda kesildi.Lale de merak etmişti ama hevesli gibi görünmek istemedi. Üçüncü kez sormadı.Zaten sonuçta birliktelerdi ve bu bile o kadından nefret etmesi için bir sebebti.

-"Kaynaşmanıza sevindim.Lale nasıl yakışıyoruz ama di mi ?"

Lale dişlerini göstermeyen fakat dudakları yana kaykılmış bir yüz ifadesi ile gülümsedi. Ağız ucundan konuşmak böyle birşey di demek ki.

-"Evet elbette çok yakıştınız Poyraz cım.Darısı başıma. "

Şimdi aynı ifade adam da oluşmuştu.

-"Amin canım ya.Aynen.."

Arya da gelince kısa bir sohbet edilip kalktı ikili.Lale kadının tam bir ideal sevgili olduğuna kanaat getirmişti ne yazık ki.

-"Arya bana "abla " mi desem diye sordu.Laf soktu sonra birden iyilik meleği. Valla ben hiçbir şey anlamadım. "

Arya da Poyraz ın niye böyle birşeye kalkıştığını anlamamıştı.Kahvelerini içip kalktılar.

Çağlar ın şirkette olduğunu öğrenince yanına geçmek için arabayı şirkete sürdü. Acaba babası ne diyecekti ? Ne diyecek yahu memnun bile olur , tanıdık diye ..düşündü.

Arabayı açık otoparka park edip çantasını yan koltuktan alırken gözleri ileride arabanın kaputuna yaslanan yakışıklı sevgilisine kaydı. Şakaklarındaki griliklere elini sürüp yere bakışını izledi . Dışarı çıkıp adamın yanına ilerledi.

YASAK ELMAWhere stories live. Discover now