29.BÖLÜM (FİNAL)

43.9K 2K 156
                                    

Asya babasının geleceğini duyunca odasına geçmiş ayna karşısında giydiği pembe elbisesine bakıyordu.Sarı saçlarını küçük tarağıyla tarayıp babaannesine baktı.

-"Nasıl oldum babane?"

Ece hala bu kelimeye alışamasa da gülümseyip eğildi.

-"Her zamanki gibi Peri gibisin  "

Asya aldığı cevapla tatmin olmuş olacak ki Ece ye süt dişleriyle gülücük saçtı.Zil çaldığında ise ikisi de aşağı indiler.Tabi Arya önden koşarak çoktan kapıya varmıştı bile.

-"Baba babacım " diyerek adamın boynuna atlamaya çalışırken Çağlar küçük kızını çevik bir hareketle kucağına alıp öptü yanaklarındaki.Asya dan da kokulu öpücükler babasına gelmişti bile.Asya babasının arkasında duran kadına baktı.

-"Arya da gelmiş baba bak görmedin mi ?"

Çağlar yutkunup arkasını döndü.Kızının tepkisini merak ediyordu.

-"Evet Kızım .Arya seni görmek istedi bende getirdim .Sevindin mi gördüğüne ?"

Asya karşısındaki esmer kadına baktı uzun uzun .sonra yüzünü astı .Mavi gözleri dolu dolu olan Arya da gözlerini Asya ya çevirmiş kızdan bir ses bekliyordu.Ece ise uzaktan bahçede yaşanacakları izliyordu.

-"Hayır sevinmedim .Hem o beni sevmiyo ki .Beni ilk gördüğünde sana kızmıştı ve seni ağlatmıştı.Baba ne çabuk unuttun."

Çağlar kızının dedikleri ile gözlerini kapatıp açtı.Korktuğu başına gelmişti.Kızı Arya ya cephe almıştı içten içe.

Arya ise Asya dan duyduğu sözlerle üzülmüştü.Haklıydı bu tepkiye fazla şaşırmamıştı. Demek o gün kendisi gittikten Sonra Çağlar ağlamıştı.Kendini kötü hissetti.Çağlar a gözleriyle gitmek istediğini ima ettiğinde ise Çağlar ın kucağında kızı ile yanına gelip konuşması bir oldu.

-"Kızım Arya benim sevdiğim kadın .O beni üzdü ama ben onu daha çok üzmüştüm.Ben onu daha çok ağlattım.Ama barıştık Ve artık hep birlikte olucaz .Tabi sende istersen ?"

Asya babasının dinleyip işaret parmağını ağzına götürüp sordu.

-"Evlenceksiniz yani ?"

Babasından evet karşılığını alınca Arya ya baktı.Çağlar ın kucağında Arya nın tam karşısına gelmişlerdi bile.Kadının gözlerindeki şefkatli bakışı süzüp konuştu bu sefer.

-"Peki beni sevicek misin Arya ,şey ben seni seviyorum Zaten hem gözlerin benim oyuncak bebekleriminkine benziyo çok güzeller."

Arya kızın konudan konuya atlamasına gülümseyip Çağlar ın kucağına uzanmak istedi.Çağlar karnını işaret edince kucağına almaktan vazgeçti.Eğilip Asya'nın yanağından öptü.

-"Bende seni seviyorum Asya .Hem ben o zaman babana kızmıştım sana değil."

Asya babasının yanağını hemen öpüp Arya ya döndü.

-"Tamam evlenin ama babama kızmak yok.O hep üzgündü eskiden .Artık gülsün "

Çağlar başını eğip Aryasız geçen zamanlarından bahseden kızını öpüp susturdu.

-"Madem izin kopardık o zaman dondurma zamanı hadi bakalım sizi güzel bir yere götürüyorum kızlar."

Asya babasının kucağından inip Arya nın ve Çağlar ın elini tutup uzun bahçede yürüdü mutlulukla.Ece ise gözlerindeki yaşı silerek mutlu tabloyu izledi.

Karla arabasından ilerideki tabloyu izledi.Tiksindi.Demek Çağlar yıllardır bu kadın için kimseye pas vermiyordu.Yeşil gözleri sinsilikle kısılırken esmer güzeli kadını kıskanarak izledi.Çağlar gibi bir adamın sevgisini kazanmak kendisinin hakkı olmalıydı.Ama daha oyun bitmemişti.Nasıl altı yıl önce arkadaşça yaklaşıp Çağlar ın altına yattıysa yine başarabilirdi.Sarhoş edemezdi artık ama elindeki koz herşeyi demekti.

YASAK ELMAWhere stories live. Discover now