17.BÖLÜM

32.1K 1.7K 55
                                    

Çağlar  karşısında oturduğu kadına baktı .Onun masumluğunu almıştı ve şimdi ona oyun oynamıştı.Arya ise gelecekte nasıl bir olayla karşılaşacağından habersiz ona özlemle bakmaya devam etti.

-"Aşkım sonunda kavuştuk seni o kadar özledim ki "

Çağlar ona cıvıldayan sesle hasretini söyleyen kadınına baktı .Gerçeği söylese
yine böyle der miydi acaba ? Yutkundu ..yeşil gözleri derin bakıyordu.

-"Bende seni çok özledim sevgilim ..Arya ..benim bir misafirim gelicek yarın o yüzden birkaç gün onunla ilgilenmem gerek.Ama
sonra sana önemli bir konuda açıklama yapıcam "

Arya kaşlarını çattı.Bu misafirde kimdi ?

-Misafirinle beni niye tanıştırmıyorsun Çağlar?"

Çağlar ona nasıl açıklayacağını bilmiyordu.Ona bir kızı olduğunu eninde  sonunda söylemesi gerekiyordu.

-"Güzelim tanıştırıcam ama önce benim bir konuşma yapmam lazım onunla.Sonra söz tanışacaksınız .."

Arya mavi gözlerini kırpıştırıp karşısındaki adama baktı .Onu o kadar çok seviyordu ki fazla kurcalamadı.Elini uzatıp adamın avucunu eline hapsederken Çağlar un gözlerindeki tedirginlikten bihaberdi..

*

Sabah yarı çıplak yatakta uyanan Lale önce nerde olduğunu anlamaya çalıştı.Dudakları birbirine yapışmıştı.Islatarak nemlendirdi .Ağzına gelen tad ile gözlerini olabildiğince açtı .

Bu..buuu olamazdı !!

Göğüslerindeki serinlik üzerinde sütyeni olmadığını belli etmişti .Çektiği pikeyi boğazına   kadar örtüp olanları anlamaya çalıştı.Dün gece ne olmuştu !?

Etrafına bakıp giysilerini aradı.Yerde buruşmuş halde olduğunu gördü .Boynundaki inçi kolye hala oradaydı.Aklına gelen görüntü ile çığlık attı .

Boynunda kalsın sallanmasına bayıldım..

Poyraz ın sesi kulaklarına ulaşmıştı sanki..Çığlıkla içeriye altında kot pantolonuyla dalan adamla gözgöze geldi.

-" Lale aşkım noldu ?"

Lale gözlerini kısarak konuştu

-"Sen ..sen bana aşkım mı dedin ?"

Poyraz gayet rahat bir tavırla kadına baktı.Şu an çarşafa sarılmış ne kadar seksi olduğunu düşündü.Omuz silkip konuştu

-" Sevdiğim kadına ne demeliyim sence ?Hemde sadece bana ait ..benim olan kadınıma "

Lale duydukları ile kıpkırmızı oldu.Tamam Poyraz ı seviyordu biraz çektirip evlenme teklifi ederse kabul edecekti ama bu ..bu biraz zamansız olmamış mıydı yahu ?

-"Lale bana sana tecavüz etmişim gibi bakmaz mısın ?Dün gece gayet istekliydin ilkin olmasına rağmen pozisyon bile değiştirdik "

Lale adamın yatağın kenarına oturup rahat tavırla konuşması ile yüzüne çarşafı örtüp bağırdı.

-"Ya susar mısın sen ve hemen dışarı !! Duş alıp gelicem ve dün gece yemekte neler olduğunu bana anlatacaksın .Şimdi çık !"

Poyraz anlamsızca kadına baktı ve hazırladığı kahvaltı için mutfağa girdi.Aklındaki şeyin başına gelmemesi için dua etti . Şu an en son istediği şey Lale Nin dün geceyi hatırlamamasıydı..


-"Baba sonunda seni görebildim.Ben seni çok özledim.Artık hep seninle kalmak istiyorum baba!"

Çağlar kızına sarılıp özlemle onu kucakladı.Beş yaşındaki Asya babasının yanaklarını doyasıya öpüp duruyordu.Çağlar ın şakaklarındaki beyaz saçları minik elleriyle sevip okşadı.

-"Miniğim beni çok mu özlemiş ?"

Kucağına aldığı kızının yabancı bakıcısına bir miktar para verip havalimanından ayrıldılar Çağlar arabasına kızıyla yürüdü. Bir yandan onunla sohbet ediyor diğer yandan elindeki valizi bagaja yerleştirdi.

Onları ileriden izleyen kadından habersiz evlerine doğru yola çıktılar..

* -"Aferin İsabel al paranı ve ortadan kaybol."


İşte size yeni bölüm  :) kısa ama çok yoğun bir program içindeyim.Anaokulu öğretmeniyim ve çok yorgun oluyorum eve dönüşte. Yeni bir hikayeye de başladım. İNTİKAM TUTKUSU .

Ona da bakarsanız sevinirim. Şimdi hem yoğun olup hem diğer hikayeye niye başladım? Şöyle söyleyim ; bazen tıkanıyor insan ve ilham gelmiyor ondan dolayı da Yen'i bölüm gelemiyor bende kendimi biraz diğer hikayeye verip Yasak Elmayı daha düzgün yazmak istedim .Ama o hikayemi de beğenirsiniz inş.

Yeni bölüm için gün vermicem ama yeni bölüm gelecek askıdan kaldırdım yapılan yorumlar neticesinde.ve evet yasak elmayı bende seviyorum :) İntikam tutkusunu eklemeyi umutmayın ona da bir şans verin ;)

YASAK ELMAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin