A badboy with charms *16*

4.8K 143 10
                                    

Zoals ik al verwacht had was ons stap avondje niet verlopen zoals gepland.Eenmaal dat we allemaal op weg waren naar huis. Hadden Melanie en haar broer knallende ruzie gekregen. Niet zomaar een gewoon ruzietje nee. Het begon met iets totaal kleins en draaide uit op iets totaal groot. Ze waren elkaar al uren aan het negeren. Of zo leek het wel.Kinderachtig. 'Jullie maken van een mug een olifant.' Ik keek hun beiden aan. 'Doe toch niet zo vervelend.' Zucht ik. Melanie staarde koppig voor zich uit en Zack liet geen spoor achter van zichzelf.'Daarvoor zijn jullie dus volwassen.' Miandra zucht. Ze was al een hele weg aan het klagen dat ze niet zo koppig moesten doen, dat ze immers familie waren en toch niet zonder elkaar konden. Maar blijkbaar konden ze dat wel. 'Als jullie nu niet ophouden ga ik echt zo ontploffen.' Ik begon boos te worden. Nee, woedend. Dan zijn we al een hele dag met zijn vijven goed bezig, zonder elkaar te irriteren.Dan besloten die twee om ruzie te maken.

'Laat ze toch.' Dylan keek me gerustellend aan. 'Ze draaien wel weer bij.'Nou, dat dacht ik eventjes niet hoor. Ik keek hem vervelend aan. Waar moei je u zelfs mee. 'Als we ze laten doen vliegen ze zo dadelijk nog in elkaars haren.' Zucht Miandra. 'Ze zijn toch volwassen.' 'Ze lossen het wel op wanneer ze er klaar voor zijn.' Dylan begon irritant te worden. Dat merkte je aan zijn stem. 'Jaja wijsneus.'Miandra keek Dylan met een dodelijke blik aan. 'Laten we ook maar gewoon normaal doen.' 'Voor er nog een ruzie plaats vind.' Ik keek van Dylan naar Miandra. Dat die twee ook nog ruzie gaan maken, kan er wel even af. Ja.

Uiteindelijk hadden we met zijn alle besloten om maar terug naar het internaat gebouw te gaan.Ik was de eerste die er mee akkoord ging. Ik had nu wel even genoeg van al dat gekibbel tussen broer en zus. En dan nog eens Miandra en Dylan. Ik had nu even zin in een grote dikke pizza met salami en mijn hondje Blue. 'Wat dachten jullie er van om Pizza te bestellen.' Ik keek hun één voor één aan. Wachtend op goedkeurende blikken. Ook al kreeg ik ze misschien niet, ik ging toch Pizza bestellen hoor. Dus beter zeggen jullie maar gewoon ja.'Dat lijkt me wel oké.' Miandra keek me enthousiast aan. Zack en Melanie knikten en Dylan ja die was gewoon Dylan.

'Pizza.'Ik rende zowat door het hele internaat gebouw toen ik een brommer vanaf het raam zag aankomen. Al snel beneden betaalde ik de pizzabezorger en maakte dat ik terug op mijn kamer zat. Zodat ik van dit heerlijke stuk pizza kon genieten. Ik legde de pizza's op de kleine tafeltje waar iedereen rond zat in een cirkeltje. 'Wie gaat er drinken halen.' Ik keek hun vragend aan. 'Ben al weg.' Zack stond op en liep mijn kamer uit op weg naar drank. 'Ice tea.' Riep ik nog zodat hij me nog heel misschien kon horen. 'Nou dit is toch gezellig.' Melanie en Zack hadden tenminste al een paar woorden gewisseld met elkaar en volgens me kwam het allemaal wel goed. Blue keek me aan. 'Nou grote jongen.' 'Je mag helemaal geen stukje pizza.' Blue keek me met een schuin hoofdje aan. Zijn oogjes waren groot geworden en hij begon heel hard te blaffen. 'Oké oké hier.' Ik legde een stuk pizza naast me neer. Blue keek er met grote ogen naar. 'Pak het dan.' Vanaf het moment dat hij mijn toestemming had sprong hij zowat tussen me en Miandra en begon gulzig van de pizza te knabbelen.

De klok boven mijn bureau gaaf aan dat het al best laat was. Melanie was de eerste die recht stond. 'Ik ben weg.' 'Slaap lekker.' Daarna volgde Zack en Dylan. Miandra was nog de enigste die bleef zitten. 'Dan ga ik ook maar eens.' Ze stond op gaf me een kus op de wang.Vriendschappelijk. En liep de deuropening uit. 'Truste.' Riep ze nog snel. Ik besloot om uiteindelijk alle rommel op te ruimen en ook maar eens mijn bed in te duiken. Morgen was het weeral woensdag. Dat betekende dus dat we weeral naar een les naar keuzen moesten.'Slaapwel Blue.' Ik keek het witte hondje aan die vanaf zijn mand me in de gaten hield. Hij sprong eraf en kwam op mijn bed liggen. 'Nou,voor een keertje dan.' Gapend draaide ik me om en viel al snel inslaap.

~comment&stem xM~

A badboy with charms.Where stories live. Discover now