A badboy with charms *5*

10.3K 394 28
                                    

Het was woensdag en dat betekende één les naar keuzen. Miandra en ik waren er nog steeds niet uit welke het werd. 'Wat dacht je van wiskunde.' Ze keek me vragend aan. Ik keek haar goedkeurend aan. Ja, wiskunde daar heb ik nou wel zin in. Alles behalve biologie. Ik kon er niks aan doen maar dat vak was echt zo saai. Ik viel telkens in slaap in die les en ik kreeg telkens de schuld. Ik kan er ook niks aan doen dat ze geen les kan geven.

We waren ook nog maar net op tijd want daar ging de bel al, die aangaf dat de lessen gingen beginnen. Onze wiskunde leraar kwam het klaslokaal binnen gewandeld. 'Goeiemorgend klas.' En hij keek ons allemaal één voor één aan. Meneer Crawels was een leerkracht als de ander alleen met een tikkeltje meer. Hij was altijd zo geduldig, liet ons altijd ons gang gaan tot het voor hem wel welletjes was. Dan was het ook wel tijd om te stoppen want Crawels was geen leerkracht om mee te spelen. Als hij boos werd kon je, je beter verstoppen onder je bank.

Miandra probeerde mijn aandacht te trekken door een hele tijd aan mijn arm te trekken. Ik werd er zo pisnijdig van. 'Stop daar nou eens mee.' Ik keek haar geïrriteerd aan. 'Kijk eens wie er naast Dylan zit.' Nog voor ik me kon omdraaien zei Miandra al wie er naast hem zat. 'Zack.' Haar wangen waren rood getint. Ze bloosde. Die meid was zeker verliefd en geen klein beetje.

Ik keek haar met een grijns aan. 'Miandra is verliefd.' Een paar meisjes voor ons keken ons vervelend aan. Miandra keek me boos aan. 'Niet zo luid.' Nou, ik was niet zo onder de indruk van Zack of Dylan. Maar Miandra wel. Ze was al sinds ze hier op school zat als één blok voor Zack gevallen. Wat ik je te vertellen heb over hun. Dylan is één enorme klootzak. Letterlijk, hij heeft bijna alle meisjes hun hart gebroken op deze school en ik mocht hem al niet sinds de dag dat ik hem tegen kwam voor die grote bruine deur buiten. Zack daar in tegen viel nog best mee. Hij was nog wel te doen en te accepteren. Zo'n enorme klootzak was hij niet. Of dat is toch wat ze je hier te vertellen hadden.

'Vionna.' Ik werd ineens uit mijn gedachten gehaald waar ik jullie uitleg gaf over die twee idioten. Meneer Crawels keek mij boos aan. 'Kan je misschien heel even interesse tonen in deze les.' Nog voor hij me alweer een hele preek kon geven ging de bel. Danku God. Ik pakte mijn boeken en pen en sleurde Miandra zowat mee de klaslokaal uit.

'Dat was op het nippertje.' Miandra keek me lachend aan. 'Ik dacht even dat je weeral moest nablijven.' Voegde ze er aan toe. 'Nou dacht het niet.' 'Drie keer in een week is wel genoeg.' Zucht ik. Het nablijf lokaal was hier namelijk niet zo fijn als op school. De banken waren allemaal kleine tafeltjes met een stoeltje er aan. Het was er gewoon eng en zielig. En vooral als je er al drie dagen in één week hebt gezetten met een enorme klootzak. Juist ja, Dylan.

~Vote, Comment en STEM Xm~

A badboy with charms.Where stories live. Discover now