A badboy with charms *29*

3.2K 102 4
                                    

De klonk sloeg half twaalf. 'Kom.' Dylan keek me afwachtend aan. 'We zijn al te laat beneden dus haast je.' In pakte nog snel mijn Iphone en sloot de deur van onze kamer voor ik Dylan inhaalde op de gang.

'Daar zijn jullie.' 'Ik begon bijna te denken dat jullie niet meer kwamen.' Zack keek ons aan.
'Oftewel waren ze gewoon stoute dingen aan het doen.' Lachend keek Miandra ons ook aan.

Met een rode kop staarde ik naar de punt van mijn schoenen. 'Nee.' Brabbelde ik er snel uit. 'We waren gewoon onze kamer aan het verkennen.'

'Daar zeg je het al, verkennen.' Knipoogde Zack.

'Wat gaan we nou eigenlijk doen.' Melanie keek ons allemaal vragend aan. 'Dat is een goeie vraag.' Dylan keek haar aan. Heel eventjes dacht ik een twinkeling in hun ogen te zien. De jaloersheid spatte uit mijn lichaam. 'We gaan samen op verkenning.' Haalde Zack me uit mijn nare gedachten. 'Kom let's go.'

'We zijn in Spanje Dylan. Niet in Engeland.' Lachte Melanie. Bitch, vloog er door mijn gedachten heen. Snel pakte ik Dylan's hand vast en keek haar bitchig aan. Melanie zag het en haar glimlach verdween rapper dan dat hem te voorschijn was gekomen.

'Zullen we anders iets gaan eten aan de Haven. Daar hebben ze namelijk leuke restaurantjes en lekker eten.' Stelde Miandra voor.

Uiteindelijk aangekomen op onze bestemming, namen we allemaal plaats aan een tafeltje buiten op een terrasje in een Spaans restaurantje met uitzicht op de Haven. Het was er prachtig. De lucht donkerblauw, maar het was nog lekker warm. Lichtjes die op het terrasje aan stonden en kaarsjes die een romantische sfeer weergaven. Het viel me ook op dat het hier aardig vol was.

'Goedenavond. Hebben jullie al kunnen kiezen.' Een meisje met lang zwart haar kwam aan onze tafeltje staan met een bestelboekje in haar hand en een pen in haar ander hand. 'Zullen we Paella nemen.' Stelde Zack voor. 'Dat is het bekendste gerecht hier en ook super lekker.' Iedereen stemde in. 'Dan graag vijf porties Paella alsjeblieft.' Ze schreef het op haar boekje en vroeg vervolgens wat we wilden drinken. 'Het zelfde als altijd vroeg Zack aan ons.' We knikten allemaal. 'Één Fles rode wijn en één fles plat water alsjeblieft.' Ze schreef het op en liep toen weg naar de bar om de bestelling door te geven.

'En.' Miandra keek mijn kant op. 'Wat en.' Vragend keek ik haar aan. 'Vind je het al wat leuk.' Ik knikten. 'Tot nu toe wel maar het is ook nog maar de eerste halve dag. We zullen zien wat de anderen dagen brengen.' Ze knikte begrijpend. 'Dat snap ik wel, maar je zult het vast en zeker tof hebben.' Lachte ze. Ondertussen was ons eten al aangekomen. 'Smakelijk.' Zeiden we allemaal in koor.

~Vote&comment xM~
Sorry voor het zolang wachten op een nieuw hoofdstuk. Xjes

A badboy with charms.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu