A badboy with charms *EINDE*

2.2K 44 8
                                    

Twee jaar later...

'Gelukkige verjaardag.' Zuchtend draaide ik me om en trok het laken over me heen. Het was vandaag mijn verjaardag en ik kon niet wachten tot het weeral voorbij was, aangezien ik ziek was.

Ik keek op naar de deuropening en zag Dylan er met een grijns staan. 'Gelukkige verjaardag schat.' En hij kwam naar me toe gelopen en gaf me snel drie kussen op mijn wang. Ik wierp hem een snelle glimlach, 'dankjewel.' Ik keek hem na terwijl hij stilletjes de kamer weer verliet en de deur achter zich toe trok. Ik staarde nog wat voor me uit en besloot erna toch op te staan.

'Hoe voel je u?.' Vragend keek Dylan me aan toen hij me opmerkte. 'Alsof ik elk moment kan sterven.' Zei ik met moeite. 'Laat dat maar voor als je 80 en oud bent.' Zei hij lachend. Hij gaf me een bord waar een eitje op lag en al snel at ik dat op.

De klok sloeg acht uur en ik sloot de laptop af, nam nog een slokje van mijn thee en sprong in de douche. Ondanks dat ik ziek was wist ik dondersgoed dat Dylan me had verteld dat ik om negen uur klaar moest staan, al weet ik niet voor wat. Maar iets in mij vertelde dat het druk ging zijn. Al hoopte ik stiekem van niet.

'Ben je klaar.' 'Ja.' Gaf ik snel als antwoord terug. 'Nog rap parfum spuiten en mijn tasje pakken, dan kom ik eraan.' 'Ik ga alvast naar de auto.' Hoorde ik hem zeggen voor hij de deur liet dicht vallen. Ik checkte of alle ramen dicht waren en of alle lichten uit waren en deed de deur erna achter me dicht.

"VERASSING." Wat een kabaal was het enigste wat ik kon bedenken. Nog bijkomend van de schrik dat al die mensen me hadden gegeven. Ik zag pap, oma, opa staan. Allemaal mensen dat ik zowel kende als niet kende. 'Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ondanks dat je ziek bent hebben we toch geprobeerd op deze verassing door te laten gaan en als niemand minder dat IK natuurlijk niet zo eigenwijs was om door te gaan met dit feestje dan was het er niet geweest.' Hoorde we Zack door de microfoon spreken. 'Zo is het wel goed.' Kwam al gauw een stem tussenin. Lachend keek iedereen vermaakt naar de twee mannen vooraan. 'Bij deze wensen we je een gelukkige verjaardag lieve schat en hopelijk mag het nog een fijne avond voor je zijn.' Dylan keek me met een glimlach aan toen hij die woorden uitsprak.

Ik staarde hem aan. Ik zag de dj rap van muziek overschakelen. 'Ik ben nog niet klaar hier.' Ging hij verder. ' Ik wil je bedanken dat ik je die dag tegenkwam en dat je me hebt gemaakt tot de persoon die ik nu ben, ik wil nog heel veel jaren met je doorbrengen. Wil je met me trouwen.'

Tranen sprongen in mijn ogen, dat had hij niet gevraagd. Ik droom. 'Komaan zeg ja.' Hoorde ik allerlei mensen roepen.

'JA, honderd maal ja.' Riep ik uit. Snel liep ik naar hem toe. Hij deed de ring rond mijn vinger en gaf me een kleine kus. 'Ik hou van je, Vionna Sommers.' 'Bijna een Clemens.' Hoorde we Zack grappen.

'Ik hou ook van jou.' Fluisterde ik.

~ Dat was het dan, het einde van dit verhaal. Aan al mijn trouwe lezers sorry dat jullie altijd zolang hebben moeten wachten en vooral mijn excuses voor het wachten op deze einde.

Dank jullie wel om me altijd te steunen er in te blijven geloven. Allemaal een voor een schatten.

Ik ben met een nieuwboek begonnen ~ Do more of what makes you happy ~ hopelijk gaan mijn trouwe fans die ook lezen en alle nieuwe, en hopelijk wordt het een even grote succes als ~ A Bad boy with charms ~ bedankt.

Dikke kus. M ~

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 21, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

A badboy with charms.Where stories live. Discover now