A badboy with charms *28*

3.7K 118 7
                                    

'Ik haat vliegen.' Zenuwachtig beet ik op mijn nagels.

Miandra keek me vervelend aan. 'Wil je daar eens mee stoppen.' Zei ze met een blik die me wel kon vermoorden. 'Hoelang zitten we hier al.' Ik prul de aan een stukje vijl dat los hing aan de zijkant van mijn duim. 'Lang genoeg om te weten dat je verrot irritant bent.' Zucht ze. Chagrijnig keek ik haar aan. 'Sorry hoor. Dat niet iedereen zo van vliegen houdt.'

'Stop met zeuren. Beiden.' Vervelend staarde Zack ons aan. 'Hou je mond.' Riepen we in koor. Verbaasd keek hij van de een naar de ander. 'Meisjes, hou op. Miandra kom hier zitten dan ga ik daar zitten.' Mengde Dylan zich in deze soort discussie.

Zo'n uur verder had Dylan me afgeleid gekregen. 'Mag ik nu eens een liedje kiezen.' Geïrriteerd keek ik Dylan's kant op. 'Nee.' Vastberaden keek ik hem aan. 'Het is mijn gsm hoor.' Zucht Dylan. 'En toch mag je geen liedje kiezen.' 'Komop.' 'Neen.' Zucht ik vervelend. 'Jullie zijn zo schattig.' Lachend keek Melanie ons kant op. 'Maar ook irritant.' Zucht Zack terwijl hij met zijn ene hand door zijn ogen wrijft. 'Ga terug slapen.' Schaapachtig keek ik zijn kant op. Dat was genoeg toestemming voor Zack om zijn ogen terug dicht te doen.

'Dames en heren gelieven allemaal jullie gordels vast te doen wij gaan zometeen landen.'  Hoorde je door de luidsprekers.

Een zucht verlaten mijn mond toen ik hoorde dat we eindelijk waren aangekomen. 'Wat een zicht.' Sprak Melanie uit. Verast keek ik om me heen. Prachtig. In de verte zag je al heel veel huisjes en het centrum.

Ik pakte mijn roze koffers uit het vliegtuig laden en liep samen met de rest naar de uitgang. 'Nu nog een taxi vinden.' Vervelend keken we met zijn alle rond. 'Daar.' Ik wees naar een auto die stil stond.  'Naar waar.' Vragend keek de taxi-chauffeur ons aan. 'Hotel.' We dropten onze koffers in de kofferbak en stappen in. 'Welk hotel.' De taxi-chauffeur keek ons weeral vragend aan. 'Lloret de mar.' Zeiden we met zijn allen heel enthousiast.

'Wat een prachtig uitzicht.' Mijn ogen glijden langs het gebouw van kop tot teen. Het gebouw zag er van buiten heel mooi uit. 'Zullen we naar binnen gaan.' Nog voor iemand iets kon zeggen liep ik het gebouw al in om ons in te checken.

'Goeiedag.' Een slanke blonde vrouw keek mijn kant op. Haar, haar zat warrig in een knot en haar boven knopjes van haar blouse hingen half open waardoor je een zicht had op haar decolleté.

'Ik heb een reservering op de naam Vionna.' De vrouw tikten wat in op haar laptop en gaf mij daarna twee sleutels. We hadden besloten dat ik en Dylan op een kamer gingen. Melanie, Miandra en Zack op een ander kamer. Alleen hadden we voor hun een speciale kamer aangevraagd zodat Melanie toch nog apart sliep. Dus om Melanie te bereiken moest je via de kamer van Miandra en Zack door een deur gaan. Onze kamers lagen niet ver van elkaar. Zo'n twee deuren verder.

'Om half 12 in de gang.' Stelde Zack voor. We knikten.

Met Dylan op mijn hielen deed ik de deur van onze kamer open. Je had direct zicht op de hemelse bed, de grote kast, een bank en de grote plasma Tv. Dan had je een deur die je naar de badkamer leiden en nog een glazen deur waardoor je op een  klein terrasje uitkwam.

'Laten we er het beste van maken.' Dylan sloeg zijn handen om mijn heupen heen en plaatste een klein kusje op mijn nek. 'Ja laten we dat doen.' Zucht ik van genoot.

'Ik zie u graag.'

'Ik jou ook.' Glimlachte ik voor ik me omdraaiden en mijn lippen op de zijne plaatsten.

~ Lieve lezers! Sorry dat het zo lang heeft geduurd voor een nieuwe updaten. Ik heb het erg druk de laatsten tijd. Dus mijn excuses. Comment&stem xM~

A badboy with charms.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu