A badboy with charms *7*

8.9K 349 4
                                    

Aangekomen in die club. Hadden we nog eerst achter een parkeerplaats gezocht. Toen we uiteindelijk een plekje hadden gevonden en Melanie er geparkeerd stond. Stapte we met zijn drietjes naar de ingang.

Mijn mond viel open van verbazing. 'Wat een lange rij.' Miandra knikte instemmend.
'Geen zorgen schatjes.' We keken beide Melanie aan. 'Geen zorgen.' Miandra klinkte frustrerend. 'Tegen dat we binnen zijn kunnen we al naar huis.' Opeens kwam de broer van Melanie naast ons staan. 'Volgen jullie me eventjes dames.' Ik keek Melanie vragend aan. 'Ik zei toch dat jullie jullie niet zo'n zorgen moesten maken.'

Nog steeds van niks wetend volgde ik en Miandra die twee. 'Gaat er iemand nog vertellen wat er nou aan de hand is.' Miandra keek geïrriteerd voor haar uit wachtend op een antwoord en niet van plan om zonder nog een woord verder te stappen. 'Ik heb geregeld dat jullie niet hoeven aan te schuiven.' Melanie keek trots voor zich uit. 'Mijn broer kent namelijk de bewaking en de baas van deze club.' Nu snapte ik er wat meer van.

Eenmaal binnen stond ik al even verbaast te kijken zoals buiten. letterijk overal zag je dansende mensen sommige wat zatter dan de anderen, maar dat is wel logisch in zo'n clubben.

Opeens viel mij iets op, die jongen achter de bar is, 'Dylan' hoorde ik de verbaasde stem van Miandra. Ja, die dus. Zack keek haar lachend aan 'Ja Dylan, hij werkt hier'. We keken elkaar verbaasd aan. Melanie daar in tegen was precies al op de hoogte aan haar manier van doen.

'Ik kan nog altijd niet geloven dat hij hier werkt' en ik keek van Miandra naar Melanie. 'hoeveel keer ga je dat nog zeggen' en Melanie kijkt mij lachend aan.

'wat zeggen.' Als je over de duivel spreekt, daar staat hij ineens. ' Iets over jou' hoorde ik Melanie zeggen. Kan je nou niet heel eventjes je mond houden. Hij heeft al een grote ego als hij nog denkt dat hij interessant is dan ontploft die ego nog.

Hij keek ons nieuwsgierig aan. Heel even dacht ik gewoon dat hij zijn mond ging houden en gewoon weg zou gaan omdat niemand antwoorden maar daar kwam die ego al weer naar boven. 'Logisch ik ben ook gewoon zo intersant.' Hij keek naar Melanie en dan bleven zijn ogen op mij hangen.

'Dus iets te drinken dames.' Hij keek ons afwachtend aan. 'Ja, voor mij een wijntje en jullie. ' Zei Melanie en ze keek ons vragend aan. 'Voor mij ook.' Knikte Miandra. 'En voor jou.' Dylan keek me vragend aan. 'Doe maar een mojito.'

We zatten alle drie te genieten van onze drankjes toen Zack opeens voor onze tafeltje kwam staan. 'Gaan jullie hier een hele dag zitten of gaan jullie de dansvloer nog op.' Zack keek ons één voor één aan. Melanie was de eerste die opstond en haar broer uitdagend aan keek. Daarna volgde Miandra en ik, ik keek hun lachend aan.

Die arme jongen gaat niet weten wat hem overkomt zodra ze op de dansvloer staan. Geloof me.

Comment&Stem

xm

A badboy with charms.Where stories live. Discover now