A badboy with charms *20*

4.3K 145 10
                                    

'Je gaat me elke dag appen en bellen.' Miandra pakte me stevig vast. 'Natuurlijk.' Lachend keek ik haar aan. 'Ik ga niet aan de anderen kant van de wereld wonen, Miandra.' Ze keek me met twinkelende ogen aan. 'Ik ga gewoon terug naar huis.' Zack kwam ook naar me toe gelopen. Sinds we naar Amsterdam waren gegaan. Was mijn band met hem sterk geworden. Hij was zowat mijn broer geworden. 'Hou je goed kleintje.' Hij gaf me een knuffel en aaide over mijn haar. Melanie kwam ook op me afgestapt en knuffelde me. 'Appen.' Was het enigste wat ze zei.

Toen ik Miandra nog is had gerust gesteld dat ze elk weekend mocht langs komen, altijd mocht bellen en appen. En nog naar iedereen had gezwaaid. Was ik de auto in gestapt. 'Klaar.' Mijn vader keek me vragend aan. 'Klaar.' Herhaalde ik zijn woorden.

Blue keek zielig voor zich uit. Die arme hond was het hier ook al zo gewoon geworden. Maar nu gingen we terug naar onze vertrouwelijke plek. Ook al moest ik toegeven dat ik het hier best wel ging missen. Het was toch niet zo slecht geweest. Misschien dat ik volgend jaar toch terug kom, al is het maar om die geweldige mensen terug te zien.  Vanaf het moment dat mijn vader de auto starte en er lawaai uit kwam, had ik het besef dat ik het hier echt ging achter laten.

We waren ondertussen al twee weken verder en ik had nog steeds niks van Dylan gehoord. Hij was de dag dat ik vertrok ook nergens te vinden. Ik had zo het gevoel dat hij me ontloopt. Ik had in die twee  weken zoveel mogelijk met Miandra en Zack geskypt en was er achter gekomen dat Zack zijn liefde eindelijk aan haar had verklaart dus je kan het al raden. Ze zijn samen, ja. Ik denk toen ik dat hoorde dat ik zowat mijn kamer heb rond gehuppeld. Ze zijn ook zo schattig.

Over precies twee minuten zag ik Miandra na zo lang terug. Ook al moest ik Zack erbij pakken. Was ik toch blij dat mijn beste vriendin kwam. Nog voor ik mijn glas ice tea had gevuld ging de deurbel. 'Ik ga al.' Riep ik naar mijn vader die achter de computer zat. Zo snel als ik kon liep ik naar de voordeur en zwierde die met een ruk open.

'Mia-.' 'Wat doe je hier.' Ik keek Dylan die voor Miandra en Zack stond woedend aan. Ik had het uiteindelijk geaccepteerd maar had besloten dat ik boos was en tergelijk droevig. Klootzak. 'Miandra had me uitgenodigd.' Hij keek me aan. Nou, lekker dan. Besluit ze even hem mee te pakken. Nou, mooi niet. Geen denken aan dat die stuk stront mijn huis in komt.

'Nou dan mag je nu ook weer oprotten.'

~comment&stem xm~

A badboy with charms.Where stories live. Discover now