A badboy with charms *4*

11.8K 416 10
                                    

We waren nu al één week verder en mijn hoop om het hier ooit leuk te gaan vinden begon meer en meer in mijn schoenen te zaken. Mijn vader had dus ongelijk gekregen, ik vond het hier niet plezant en had het al helemaal niet naar mijn zin. Er was één positief ding in die week gebeurd en dat was dat ik Miandra had ontmoet. Ze had zeker gevoel voor humor en raar genoeg begrepen we elkaar want ze zat hier namelijk nog maar twee weken.

'Vio.' Miandra smeet mijn kamerdeur open. 

In die één week tijd was het al een gewoonten geworden. Ze kwam altijd binnen vliegen, nooit een klopje op de deur. 'Ja.' Ik keek naar de deur opening. 'Je en ik gaan nu de stad in.' Ze keek me smekend aan. Dus ook al protesteerde ik.Het ging toch gewoon gebeuren dat ik mee ging. 'Ik pak even mijn tasje en Iphone.' Ik zag aan de blik van Miandra dat ze tevreden was met mijn beslissing.

 Zo'n tasjes en Iphone's later. Had ik uiteindelijk mijn gsm tussen al mijn spullen gevonden. Ik sloot de deur achter mij dicht en met Miandra op mijn hielen vertrokken we naar de stad. Het was zo druk op straat, we stonden al twintig minuten in de villen met die rot bus. De zon scheen door de ramen en meneertje de buschauffeur was niet van plan om de airco op te zetten. 'Het is hier warm.' Zeurde ik. Miandra knikte. 'Kan hij de airco niet gewoon op zetten.' Zeurde ik al weer. Miandra zat gewoon naast me en zei geen woord. Ze knikte enkel. Dat was haar manier van je hebt volkomen gelijk. 

'En deze?' Miandra keek me afwachtend aan. Ik was al die jurken ondertussen wel beu gezien. Echt ik had er al duizenden gezien. Maar deze jurk sprak me wel aan. Het had een rode tint en was op gefleurd met een kante rand en een strikje op de rug. Zodat er toch nog iets te zien was van u huid. 'Dat wordt hem.' Miandra keek me glimlachend aan. 'Nu nog een jeans broek.' Zuchtend zocht ik verder naar die ene zo perfecte broek. Maar Miandra dacht daar anders over. 'Der zijn nog winkels genoeg.' Enthousiast keek ze me aan.

Twee uur. Twee uur hebben we nog rond gewandeld in de winkels om uiteindelijk de perfecte jeans broek te vinden, met wat anderen kleding stukken er tussen natuurlijk. Ik keek naar mijn handen aan elke hand hing drie zakken en bij Miandra vier aan elke hand. Ik was zo uitgeput en ging dood van de dorst. 'Ik heb dorst.' Klonk er zeurend uit mijn mond. 'Laten we dan iets drinken.' Dus zogezegd zo gedaan.

De serveerster kwam onze kant op gelopen. Ze keek ons met een nep glimlach aan. 'Wat mag het zijn.' Probeerde ze zo vriendelijk mogelijk te klinken. 'Voor mij een cola.' Zei ik net zo vriendelijk terug. 'En voor jou?' Ik keek Miandra aan. Miandra leek de serveerster niet zo te mogen. 'Nou ik had zin in een wijntje.' De serveerster stond al op het punt om haar eigen om te draaien. 'Maar geef me maar een Ice tea.' Miandra zette haar meest liefste glimlach op. De serveerster keek haar vervelend aan draaide haar eigen uiteindelijk om en liep weg. 'Geweldig.' Kwam er lachend uit mijn mond.

'Bed.'Dat was het eerste dat er als klank uit mijn mond kwam toen ik mijn kamer binnen liep. 'Wat heb ik je toch zo gemist.' Ik smeet de winkeltassen ergens in een hoek en sprong op mijn bed. Miandra keek mij lachend aan en deed net het zelfde. 'Ik ben kapot.' Zuchte ze.'Wie wou er ook al weer gaan shoppen.' Miandra keek me schaapachtig aan. 'Juist ja.' En ik keek haar kant op. 'Ik weet wel dat ik nu ietsje minder rijk ben.' 'Mijn arme portemonnee.' Miandra keek me vervelend aan. 'Zeur toch niet zo.' 'Je hebt tenminste toffe nieuwe looks.'

Die meid is al een hele dag zo vrolijk dat ik er bang van wordt. 'Kan je nou eens stoppen met lachen.' Ik keek haar met een serieuze blik aan.'Ik wordt gewoon blij van shoppen.' En ze keek me met een bredere glimlach aan. 'Mijn voeten doen zeer.' Klaagde ik. Ik was serieus ook al een hele dag aan het klagen. 'Het gaat wel over.' Miandra lag op haar rug en staarde het plafond aan. 'Wat doe ik hier toch.' Kwam er ineens uit haar mond. 'Ik snap het nog steeds niet.' Ze bleef het plafond aan staren.'Dat snap ik ook niet.' 'Ik snap amper waarom ik hier ben.' 'Of eigenlijk toch wel.' Zucht ik stilletjes.

 ~ Vote, comment en stem. :d xM ~

A badboy with charms.Where stories live. Discover now