A badboy with charms *9*

9K 340 24
                                    

Ik keek hem grijzend aan. Ik kon er niks aan doen maar het was gewoon hilarisch. En ik denk dat iedereen in deze kamer dat wel deed en dacht. Dylan keek mij charijnig aan 'haal die grijns van je kop af of ik zorg er zelf wel voor.' Ik keek hem uitdagend aan. Mijn grijns werd alleen maar groter. En toen, ja toen zat er een chagrijnige jongen achter mij aan.

'Vionna godverdomme ik krijg je wel.' Riep hij frustrerend. Ik probeerde zo snel mogelijk te rennen en dat lukte me best goed tot ik  over de lange mat die in de gang stond moest struikelen en op de grond viel. 'Nu heb ik je.' Dylan trok mij omhoog en duwde mij tegen de muur.

'Laat mij los goedkope wortel.' Ik klopte met mijn handen op zijn borst. Maar het bleek alsof hij er niks van voelde want hij keek me gewoon geamuseerd aan. 'Goedkope wortel.' Hij keek mij lachend aan. 'Goeie woord keuzen scheld je iedereen zo uit.' Hij keek me vragend aan. 'Idioot.' Ik keek hem vervelend aan. 'Laat mij nou gewoon los.' Mijn stem klonk geïrriteerd. 'Dat dacht ik niet engeltje.' Geloof me dat als het kon ik zo die grijns van zijn bek had geslagen. Maar hij had me stevig vast. Ik kon geen kant op. 'Je begint me te irriteren.' Ik keek hem boos aan. 'Nou leuk toch.'

'Klootzak.' Fluisterde ik.

'Dat hoorde ik trut.' En voor ik het wist belande mijn hand zo op zijn wang. 'Zo noem je geen enkel meisje.' En ik keek hem nog al geschrokken aan. Ik stond verbaasd van mezelf dat ik dat echt had gedaan. Zijn greep werd steviger en zijn blik stond op ontploffen. 'Je gaat een beetje te ver.' Spuugde hij uit. Ik keek hem schaapachtig aan. Ik te ver? Zegt meneertje ik noem een meisje een trut. 'Noem me dan geen trut.' Spuugde ik net als hem uit. Dylan zijn blik veranderde alsof hij een speeltje ging spelen. 'Trut.' Ik keek hem boos aan. Ik probeerde hem te duwen en los te komen maar dat had geen nut. Ik had geen enkel kans hij was sterker dan mij.

'Je bent echt de meest ongevoeligste klootzak ooit.' 'zit daar wel een hart in.' En ik tikte op zijn borstkas. 'Dankje.' En hij keek me grijzend aan. 'Je de meest lelijkste en truttigste meisje ooit.' Hij keek me lachend aan. 'Idioot.' Smeet ik naar zijn hoofd. 'Je valt in herhaling.'

'Hou toch gewoon je mond.' Dylan keek me geamuseerd aan. Ik zag een glinstering in zijn ogen dat niks goeds kon voorstellen. 'Ik haat je.' En ik keek hem vervelend aan. 'Weet je.' Hij kwam iets dichter met zijn hoofd. 'Haat je mij nog steeds na ik dit doe.' Ik kon nog niet eens ademhalen of hem weg duwen of zijn zachte lippen raakte de mijnen al aan.

'Hij heeft wat' Miandra schreeuwde zowat heel de buurt bij een. 'Hij heeft mij gekust.' Herhaalde ik voor de zoveelste keer. Melanie was al een hele tijd stil en keek mij maar aan alsof ik net een moord had gepleegt. 'Melanie.' zei ik zacht. 'Waarom zeg je niks.' ik keek haar onderzoekend aan. 'Ik vind het gewoon raar.' Zij keek mij aan.

'Dat is het ook.' zei ik. 'Maar wat kunnen we er aan doen.' Ik keek hun beide aan. 'Kuste je mee.' Ik keek Melanie met een open mond aan. 'Wat.' 'Kuste je hem terug.' Vroeg ze weer. 'J-ja.' Stotterde ik en keek naar mijn voeten die ineens intersanter leken. 'Dus...' Miandra en Melanie keken me beiden grijnzend aan.

'Wat.' Zei ik weer en staarde naar mijn voeten. 'Dit wordt nog gekker met den tijd.' Ik keek Miandra aan en knikte. 'Laten wij maar een film zien.' Zei ik om het onderwerp te veranderen.

~ stem&comment XM ~

A badboy with charms.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu