ΚΑΛΗΜΕΡΑ

2.6K 246 324
                                    

~Το πρώτο κεφάλαιο της νέας μου ιστορίας είναι αφιερωμένο στην IreneSalvatore η οποία είναι ο λόγος για τον οποίο άρχισα την ιστορία αυτή-

ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ!!!!
-Προειδοποιώ άλλη μια φορά για το άσχημο λεξιλόγιο-

Το ξυπνητήρι του δωματίου ήχησε όπως κάθε πρωί και αντήχησε σε όλο το σπίτι. Η "Μελωδία της Ευτυχίας"-δώρο της μαμάς- τρύπησε τα αυτιά του νεαρού άνδρα που κοιμόταν του καλού καιρού κι έμοιαζε να έχει ξεχάσει ότι σήμερα ήταν μια από τις πιο σημαντικές μέρες της καριέρας του.

"Σκάσε κωλόπραγμα," σχεδόν γρύλισε ο Νταγκ Νιούμαν και σήκωσε τη μπουνιά του ψηλά, αποσκοπώντας να χτυπήσει το ξυπνητήρι.

Τότε ήταν που και το κινητό του άρχισε να ηχεί κι αυτό με τη σειρά του. Εκείνο όμως, είχε κάτι να του πει.

"Σήμερα είναι 24 Ιουνίου. Έχετε μια υπενθύμιση. Σήμερα πρόκειται να λάβετε επιτέλους τον τίτλο του Υπαστυνόμου Α'. Υποσημείωση στην Υπενθύμιση: Μπράβο μου!"

Αυτή η μηχανική φωνή τον εκνεύριζε ακόμα περισσότερο. Όταν όμως κατάλαβε τι του έλεγε το κινητό του πετάχτηκε πάνω σαν ελατήριο, έκλεισε το ξυπνητήρι και την Υπενθύμιση στο κινητό του και έτρεξε σαν σίφουνας στο μπάνιο. Άρπαξε το ξυράφι και τον αφρό και ξυρίστηκε όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Έπειτα, έπλυνε το πρόσωπό του και τα δόντια του με ταχύτητα που θα ζήλευε και ο πιο γρήγορος δρομέας και τελικά ξαναγύρισε στην κρεβατοκάμαρας του, όπου ντύθηκε και χτένισε κάπως τα ατίθασα, καστανόξανθα μαλλιά του. Σήμερα έπρεπε να ήταν τέλειος· επιτέλους θα γινόταν Υπαστυνόμος Α', θέση που κυνηγούσε δύο χρόνια. Τώρα όμως, που αυτός που την κατείχε συνταξιοδοτήθηκε, η θέση παραχωρήθηκε σε αυτόν μιας και εξιχνίασε μια σπείρα τρομοκρατών που η διμοιρία καταδίωκε για μήνες.

'Ο Σπένσερ θα φωνάζει πάλι' σκέφτηκε και στραβομουτσιούνιασε. Αυτός ο άνθρωπος- που τύχαινε να είναι και διοικητής του τμήματος- είχε μεγάλη τρέλα με το ύψος του και σύμπλεγμα. Οποίος ήταν ψηλότερος από αυτόν αυτομάτως ήταν και κατώτερος του. Σιχαινόταν τα τακούνια που φορούσαν οι δυο γυναίκες του τμήματος, άρα ήταν τρομερός μισογύνης και μαγκούφης. Ελάχιστα πράγματα του έφερναν χαρά, όπως το να βλέπει κοντύτερους ανθρώπους από εκείνον.

Ο Νταγκ χαμογέλασε στη σκέψη του πόσο είχε στεναχωρηθεί οταν έφυγε από το τμήμα ο πρώην Υπαστυνόμος Α'. Ο κύριος Ρεντ ήταν τουλάχιστον ένα κεφάλι κοντύτερος από τον κύριο Σπένσερ κάτι το οποίο έκανε τον τελευταίο υπερβολικά χαρούμενο να τον βλέπει. Τώρα που έφυγε και αυτός έμεινε ο Σπένσερ με τα 175 εκατοστά του και την ακατάπαυστη γκρίνια του.

ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ{Wattys2016 Winner}{VilvasAwardsWinner}{TBSBWinner}{ActionGRApproved}Kde žijí příběhy. Začni objevovat