ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ

165 23 77
                                    

<30 σχόλια. Αλλιώς δεν έχει επόμενο κεφάλαιο. Το προηγούμενο είχε μόνο 5. Απαράδεκτο.>

"Ας ανακεφαλαιώσουμε," πρότεινε ο Neil. "Έχουμε να κάνουμε με μια συμμορία, η οποία αποτελείται από γυναίκες -κατά δική μας εικασία- έχει ληστέψει σχεδόν κάθε τράπεζα της Central City και το εμπορικό της Οδού Victoria, έχει ένα δίκτυο συνεργατών σε Ευρώπη και Αμερική, έχει ικανότατα μέλη που λεπτοδουλεύουν τους υπολογιστές και χειρίζονται μια τεράστια γκάμα όπλων-"

"Και απολύτως κανένα στοιχείο για να εντοπίσουμε τα μέλη της," συμπλήρωσε απογοητευμένος ο Xavier. "Ούτε ξέρουμε πόσοι εμπλέκονται, ούτε αποδεικτικά στοιχεία."

"Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να εντοπίσουμε τα μέλη της συμμορίας," τόνισε ο Hal. "Αν βρούμε ένα μόνο μέλος, τότε θα οδηγηθούμε και στα υπόλοιπα."

"Είχαμε ξεκινήσει να συλλέγουμε υπόπτους, πριν την έκρηξη," υπενθύμισε ο Doug. "Μπορούμε να αρχίσουμε να ψάχνουμε από εκεί."

"Μήπως θυμάσαι τη λίστα των τριάντα υπόπτων που είχαμε συντάξει;" Τον ρώτησε ειρωνικά ο Grant. "Γιατί αν είναι έτσι, τότε μπορώ να κοκκορεύομαι ότι συναστρέφομαι με ελέφαντα."

"Όχι βέβαια," αρνήθηκε ψυχρά ο Doug. "Θυμάμαι όμως μερικά ονόματα που μας είχαν κάνει μεγάλη η εντύπωση. Η Grace Gustin, για παράδειγμα."

Όλη η ομάδα των αστυνόμων ένευσε καταφατικά στο όνομα της καταζητούμενης. Όλοι τη θυμούνταν.

"Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη μας είχε εντυπωσιάσει," συμφώνησε η Helena.

"Μπορώ να επανακτήσω τον φάκελό της," ανακοίνωσε η Cara, "μέσα από το αρχείο της Αστυνομίας."

Και χωρίς να πει τίποτα άλλο, η Γραμματέας πληκτρολόγησε γρήγορα μερικά σύμβολα στον ανοιχτό υπολογιστή μπροστά της και περίμενε για να εμφανιστεί κάτι στην οθόνη. Αντί, όμως, να χαρεί για την ανακάλυψή της, η Cara χλώμιασε και η αρνητική έκπληξη πλημμύρισε τα μάτια της.

"Δεν μπορεί," τραύλισε ψελλίζοντας. "Δεν είναι δυνατόν... Κάποιο λάθος θα έχει γίνει..."

"Μα τι έγινε;" Αναρωτήθηκε ο Neil και κανείς δε μπορούσε να πει με βεβαιότητα αν τον ενδιέφερε περισσότερο η εύρεση της Grace Gustin ή ο τρόμος της Cara.

"Το αρχείο... Δε μου εμφανίζει τίποτα σχετικά με αυτή," εξήγησε αδύναμα η Γραμματέας. "Κάποιος το έσβησε."

ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ{Wattys2016 Winner}{VilvasAwardsWinner}{TBSBWinner}{ActionGRApproved}Where stories live. Discover now