ΑΦΙΞΗ

491 69 58
                                    

Χίλια συγγνώμη για την καθυστέρηση!
Το κεφάλαιο είναι αφιερωμένο στην GreekWholockian

Καλή ΑΝΑΓΝΩΣΗ!!!

Με το που ο γνώριμος ήχος της μηχανής της αρχηγού τους ήχησε στον χώρο της προπόνησης, κάθε μία δολοφόνος σταμάτησε να μιλάει, μέχρι και να κινείται έως και να αναπνέει.
Ο γνωστός βόμβος αντήχησε στο εκτενές δωμάτιο με τις τέσσερις πόρτες και έκανε την κάθε μια τους να ανατριχιάσει, είτε από γνήσιο σεβασμό, είτε από αναγνώριση της ιεραρχίας, είτε από φόβο για την υπεροχή.

Η μηχανή της αρχηγού τους μπήκε επιτέλους στο καταφύγιο και σταμάτησε τρία μόλις μέτρα από το σημείο που στεκόταν η Ashley. Φρενάρισε απότομα και ξεκαβάλησε βιαστικά μα με απόλυτη ακρίβεια, έτσι ώστε να μην πατήσει κάτι που δεν έπρεπε ή να δημιουργήσει περισσότερο θόρυβο από τον συνήθη. Ήταν αυτή η εξαιρετική της ακρίβεια που έστελνε περίεργα ρεύματα στις σπονδυλικές τους στήλες.

Με άρτια υπολογισμένες κινήσεις και χωρίς να κουνήσει το υπόλοιπο σώμα της καθόλου, η Demeter έλυσε το κράνος της και απελευθέρωσε το κεφάλι της εντελώς από αυτό.

Από την αφηρημάδα με την οποία το έβγαλε θα νόμιζε κανείς πως θα το πετούσε κάπου παράμερα και θα το παρατούσε εκεί. Εν αντιθέσει, το εναπόθεσε αργά, νωχελικά, σχεδόν ευλαβικά, πάνω στο τιμόνι της μηχανής, την οποία προ πολλού είχε σβήσει. Έβγαλε το κλειδί από τη μίζα και το ασφάλισε στην εσωτερική τσέπη του μπουφάν της.

Οι υπόλοιπες είχαν σταματήσει ό,τι έκαναν και την κοιτούσαν σαν αποχαυνωμένες, ενώ προσπαθούσε να ξεμπλέξει τα μαλλιά της τα οποία είχαν ανακατευτεί από τον αέρα.

Αυτή τους η κίνηση δεν πέρασε απαρατήρητη από το εκπαιδευμένο βλέμμα της αρχηγού τους.

"Απορίας άξιο το πόσο εύκολα αφαιρείστε από τις εργασίες σας," τις επέπληξε στωικά.

Έπειτα άφησε τη ματιά της να περιπλανηθεί, να πέσει πάνω σε καθεμία και να μείνει εκεί ώσπου να ντραπούν τόσο ώστε να ρίξουν τα μάτια πιο κάτω κι από τη γη.

"Κι ακόμα περισσότερο απορίας άξιο το πώς καταφέρατε και καταξιωθήκατε στον τομέα σας,"συμπλήρωσε με ακόμα πιο πολλή βλοσυρότητα και αέρα επίπληξης. "Βέβαια, σε αυτό έδωσα μια όσο το δυνατόν πιο λογική απάντηση. Με τέτοια ζωντόβολα για αστυνόμους μέχρι και η Μάτα Χάρι θα κατάφερνε να τρυπώσει στο παλάτι."
Κι εκεί άφησε επίτηδες μια παύση. "Βέβαια, ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουρες", σχολίασε τελικά και έβαλε επισήμως τελεία, αφήνοντας πεδίο για να μιλήσουν οι συνάδελφοί της.

ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ{Wattys2016 Winner}{VilvasAwardsWinner}{TBSBWinner}{ActionGRApproved}حيث تعيش القصص. اكتشف الآن