ΕΠΙΘΕΣΗ

163 29 50
                                    

Μετά την απάντηση της Stephanie, επικράτησε νεκρική σιγή στο δωμάτιο. Καμία τους δεν τολμούσε όχι μόνο να μιλήσει, μα και να αναπνεύσει ακόμα. Η παγερή έκφραση στο πρόσωπο της Demeter τις είχε μουδιάσει κι αδυνατούσαν να αντιδράσουν, από φόβο μήπως την εξοργίσουν και ξεσπούσε πάνω τους την αγανάκτηση που είχε αρχίσει να συσσωρεύεται στο μυαλό της και να ρυτιδώνει το μέτωπό της.

Ευτυχώς για όλες τους, η Αρχηγός έσπασε πρώτη την απόλυτα άβολη και αφόρητη σιωπή, με ένα επιφώνημα που έμοιαζε ταυτόχρονα με γρύλισμα, βρυχηθμό και κραυγή.

"Πώς στο γαμημένο κέρατο κατάφεραν και τη βρήκαν;" Ξέσπασε οργισμένα. "Είχαμε εξαφανίσει όλα τα διαδικτυακά της ίχνη! Το ποινικό της μητρώο είχε χαθεί!"

Η αφιονισμένη της ματιά έπεσε στη Mera.

"Εσύ μίλησες!" Την κατηγόρησε κι όρμησε καταπάνω της, με την Eve να τη συγκρατεί την τελευταία στιγμή. "Στο είπα· άνοιξε τα πόδια σου σε όποιον θέλεις, όμως το στόμα σου θα το ανοίγεις μόνο εκεί που πρέπει! Δε με ενδιαφέρει αν πηδίεσαι με μπάτσο, όμως το να προδίδεις την ομάδα μου σε κάνει εχθρό μου!"

"Αν σας είχα καρφώσει, τώρα θα ήμασταν όλες στο Τμήμα, όχι μόνο η Grace!" Υπερασπίστηκε τον εαυτό της αγέρωχα η Mera. "Ντροπή σου, που ακόμα και για λίγο με υποπτεύθηκες!"

"Αφήστε τις προσωπικές σας διάφορες για αργότερα," επενέβη η Ashley και αμέσως όλες τους σώπασαν, διότι δεν είχαν συνηθίσει την hacker τους να επιδεικνύει δυναμισμό. "Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα και ασχολείστε με χαζομάρες!"

"Πάρτε την από μπροστά μου," διέταξε λίγο πιο ήρεμα η Demeter, δείχνοντας με τα χέρι τη Mera. "Όσο τη βλέπω, αδυνατώ να σκεφτώ καθαρά, γιατί είναι ύποπτη."

Η Eve, τότε, άφησε την Αρχηγό τους και έπιασε τη Mera, για να τη συνοδεύσει στο δωμάτιό τους. Μετά από πέντε λεπτά επέτρεψε και βρήκε τη Demeter σε περισυλλογή και τις υπόλοιπες να αναμένουν εναγωνίως την ετυμηγορία της.

"Stephanie, πάρε ένα ταξί και πήγαινε στο Τμήμα που κρατούν την Grace," ξεκίνησε να μοιράζει εντολές μετά από αρκετή ώρα σιωπής. "Έλεγξε το μέρος και φέρε μου την αναλυτική του περιγραφή."

Η Stephanie έφυγε αμέσως, παίρνοντας την τσάντα και τα γυαλιά ηλίου της.

"Χρειάζεται δικηγορική κάρτα για να την αφήσουν να περάσει," επισήμανε η Ashley ανήσυχη.

"Δε με αγχώνει," είπε η Demeter αδιάφορα κι άναψε ένα τσιγάρο με ένα κόκκινο σπίρτο. "Πάντοτε την έχει στην τσάντα της. Λοιπόν, συνεχίζουμε. Ashley, αναζήτησε τα σπίτια των μπάτσων του τμήματος που ανατινάξαμε."

ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ{Wattys2016 Winner}{VilvasAwardsWinner}{TBSBWinner}{ActionGRApproved}Where stories live. Discover now