ΒΡΑΔΥ

1.1K 136 160
                                    

-Το κεφάλαιο είναι αφιερωμένο στις LittleDL & greatallie1 -

ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ!!!

"Εγώ σας το είχα πει, ήταν κακή ιδέα να λέγαμε και στα κορίτσια να έρθουν. Ένα τέταρτο έχει περάσει και ακόμα να εμφανιστούν," παραπονέθηκε ο Ξαβιέ και ανακάθισε για τέταρτη φορά στο κάθισμα του οδηγού -όχι στο περιπολικό πλέον αλλά στο περήφανο 'Βολκσβάγκεν' του.

"Ιδέα του Χαλ ήταν, εγώ νίπτω τας χείρας μου," ήρθε η απάντηση του πάντα ετοιμόλογου Νταγκ, ο οποίος καθόταν δίπλα στο αυτοκίνητο, ανεβασμένος στη μηχανή του με τον Χαλ πίσω του να του ρίχνει ένα δολοφονικό, δηλητηριώδες βλέμμα το οποίο έδειχνε εντονότερο στο ημίφως του δρόμου.

"Έλεος ρε βλάκες, που το κάνατε σίριαλ," γκρίνιαξε ο Νηλ από τη θέση του συνοδηγού. "Θα έρθουν και τα κορίτσια, δεν μπορείτε να περιμένετε δα δεκαπέντε λεπτά" τους μάλωσε, φανερά ενοχλημένος και θα έλεγε κι άλλα αν δεν τον διέκοπταν.

"Ρε εσείς, είστε τελείως μαλάκες, γαμώ την καταδίκη μου;"

Ήταν η φωνή του Γκραντ, ο οποίος τόση ώρα που περίμεναν δεν είχε βγάλει άχνα. Απλά καθόταν στα πίσω καθίσματα του 'Βολκσβάγκεν'.

"Κι εσύ τι θες τώρα ρε Γκραντ;" Ήρθε η οργισμένη απάντηση του Ξαβιέ.

"Ρε όρθιες κουφάλες, εδώ και δέκα λεπτά προσπαθώ να κοιμηθώ. Κι εκεί που πάω να κλείσω μάτι, ακούγεται η γαϊδουρογκαρίδα του Ξαβιέ και πετάγομαι πάλι. Μα καλά δεν μπορείτε να σεβαστείτε ούτε αυτό πια;" Ακουγόταν εξοργισμένος αλλά και κουρασμένος, σαν αγουροξυπνημένος.

Οι υπόλοιποι είχαν μείνει άφωνοι. Ο Γκραντ κοιμόταν στο αυτοκίνητο ενώ περίμεναν την Κάρα και την Έλενα για να βγουν έξω; Τι ήταν πάλι αυτό;
Κοιτάχτηκαν μεταξύ τους με απορία και ο Νηλ έγνεψε.

"Κι εσύ ρε μαλάκα για να έχουμε και καλό ερώτημα, τι ήθελες και κοιμόσουν τέτοια ώρα και στιγμή;" Ρώτησε εκνευρισμένα τον Γκραντ που σκούπιζε τα μάτια του.

"Έχει δίκιο ο Νηλ, ρε ηλίθιε. Τι σου ήρθε και κοιμόσουν στο αυτοκίνητό μου;" Ρώτησε με τη σειρά του ο Ξαβιέ με μια αγριωπή ματιά που ήταν όλη δική του.

"Για κάτσε κι εσύ τρεις μέρες με τον αδερφό μου στο σπίτι να σου πω τι ωραία που θα περάσεις," απάντησε γρυλίζοντας ο Γκραντ.

"Τι λες, ρε;" Ήρθε η αντίδραση του Χαλ. "Ο αδερφός σου δεν είναι στη Νέα Υόρκη;"

"Ήταν, θες να πεις," τον διόρθωσε ο Γκραντ, που πλέον είχε ξυπνήσει τελείως. "Επέστρεψε προχθές και έκτοτε μάτι δεν έχω κλείσει" πρόσθεσε και χασμουρήθηκε δυνατά.

ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ{Wattys2016 Winner}{VilvasAwardsWinner}{TBSBWinner}{ActionGRApproved}Where stories live. Discover now