ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

477 78 126
                                    

Παιδιά, η ιστορία ειναι #1 στην κατηγορία Action!!!! Παιδιά έχω συγκινηθεί τόσο πολύ!!! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!!

Παιδιά, η ιστορία ειναι #1 στην κατηγορία Action!!!! Παιδιά έχω συγκινηθεί τόσο πολύ!!! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Υπόσχομαι πως δεν πρόκειται να σας απογοητεύσω!!!

Τέλος πάντων, ας πάμε στο κεφάλαιο!! Αφιερωμένο στη BlackSeaWolf

Καλή Ανάγνωση!!!

Η Demeter κοίταξε την μικρή ξανθιά με τα γυαλιά μπροστά της. Στο μυαλό της άνοιξε ο νοητός της φάκελος.

Cara Faye

Ετών:26
Επάγγελμα:Γραμματέας
Ικανότητες: Γνώση τεσσάρων ξένων γλωσσών, τρομερή ταχύτητα στο πληκτρολόγιο, ευστροφία αν και φυσική ξανθιά, πολλά ενδιαφέροντα.

Έπειτα την κοιταξε από πάνω ως κάτω για τρία δευτερόλεπτα.

Έχει να κοιμηθεί με άντρα τουλάχιστον τέσσερις μήνες. Νευρική. Χτυπάει συνεχώς τα δάχτυλά της. Προφανώς βαριέται. Της λείπει το πληκτρολόγιο. Δεν αντέχει αν δεν ασχολείται με κάτι. Δεν πρόκειται όμως για εργασιομανή. Απλά θέλει να βρίσκεται συνεχώς σε δράση.
Γυμνάζεται τακτικά, μπορεί και δύο φορές την εβδομάδα.
Νοσταλγεί τον καιρό που είχε ξεκινήσει την καριέρα της στην αστυνομία ως τροχονόμος σε κεντρικό δρόμο. Τώρα όλη μέρα κάθεται σε μια καρέκλα και ακούει τα εσώψυχα όλων και τις φωνές του διοικητή της.

Υ.Γ. Διαθέτει σίγουρα ένα μικρό ερωτικό κόλλημα ή απωθημένο για κάποιον στο τμήμα.

"Διαθέτετε βιογραφικό για να προσκομίσετε;" Τη ρώτησε η Cara αφού είχε καθίσει και πάλι στην καρέκλα της γραμματέα στο γραφείο της και τώρα παρατηρούσε από την κορυφή ως τα νύχια τη νεοφερμένη, όπως και εκείνη έκανε το ίδιο στην ίδια.

"Μα φυσικά, απάντησε με άλλο ένα χαμόγελο η Demeter και έβγαλε από την τσάντα της έναν φανερά παραγεμισμένο φάκελο. Στην όψη του η Cara ξεροκατάπιε. Πήρε τον φάκελο στα χέρια της και τον άνοιξε.

ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ{Wattys2016 Winner}{VilvasAwardsWinner}{TBSBWinner}{ActionGRApproved}Where stories live. Discover now