ΚΑΦΕΣ

655 95 55
                                    

-Αυτό το κεφάλαιο είναι αφιερωμένο στις -crylands & DianaPn -

-Απολογούμαι από τώρα για την έλλειψη gifs από αυτό το κεφάλαιο. Απλά βιαζόμουν τόσο να το γράψω που δεν πρόλαβα να ασχοληθώ με gifs-

Αν και βρίσκομαι σε διακοπές και κανονικά έπρεπε να ηρεμώ, εγώ κάθομαι και γράφω σαν την ηλίθια.

Τέλος πάντων,

ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ!!!

Ένας τραχύς και εκκωφαντικός ήχος αντήχησε στο υπνοδωμάτιο της Mera στο καταφύγιο και την ανάγκασε να ξυπνήσει από τον ύπνο της. Ζήτημα αν είχε κοιμηθεί τρεις ώρες. Όλο το βράδυ σκεφτόταν τον πανέμορφο άγνωστο, τον Doug. Για πρώτη φορά στη ζωή της ένιωσε ασφαλής στα χέρια ενός άντρα και απλά τον άφησε να της ξεγλιστρήσει και να χαθεί.

Κοίταξε το κουτί με τα μαχαίρια της στο κομοδίνο ακριβώς δίπλα στο προσκέφαλό της. Εχθές δεν τα είχε ακουμπήσει σχεδόν καθόλου και ήδη της έλειπαν. Πήρε το κουτί μαζί της, αφήνοντας το άλλο κουτί με τα Shuriken στο συρτάρι του κομοδίνου της.

Στο δρόμο προς το κύριο δωμάτιο του καταφυγίου, η Mera ανέλυε τον ήχο που την ξύπνησε στο μυαλό της. Ήταν σίγουρα σπάσιμο. Πιθανότατα η Ashley, που ήταν απρόσεκτη, ή η Stephanie, που σκεφτόταν δεκάδες πράγματα ταυτόχρονα, είχαν σπάσει κάποιο ποτήρι ή πιάτο ενώ το κρατούσαν.
Κούνησε το κεφάλι της απογοητευμένα. Αυτά τα κορίτσια δεν θα μάθουν ποτέ.

Με το που ετοιμάστηκε να μπει στο δωμάτιο θυμήθηκε τα λόγια της Stephanie το προηγούμενο βράδυ.
'Η Demeter θα σε περιμένει στις οκτώ ακριβώς στο οπλοστάσιο.'
Κοίταξε το ρολόι του τοίχου.
Ήταν εννέα και τέταρτο.
Με μια ποικιλία από βρισιές για την μνήμη της, μπήκε διστακτικά στο δωμάτιο που φιλοξενούσε όλες τις συναδέλφους τις και συντρόφισσες στο έγκλημα.

"Καλημέρα, Ωραία Κοιμωμένη," την επέπληξε μαζί με μια καλημέρα η Demeter που καθόταν στην άκρη του πάγκου με απολύτως τίποτα στα χέρια της.

"Καλημέρα σε όλες σας," αποκρίθηκε η Mera με ένα εξαναγκασμένο χαμόγελο.

Ύστερα πήρε τη θέση της στον πάγκο, δίπλα στην Eve και περίμενε να της σερβίρουν τον καφέ της. Γαλλικός, με μπόλικο γάλα και κανέλα.

Σήμερα ήταν σειρά της Ashley στην κουζίνα και στην οποιαδήποτε παρασκευή γευμάτων.

"Ποια έσπασε το πιάτο πριν;" Ρώτησε ψυχρά η Mera πίνοντας μια γουλιά από τον καφέ της.

ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ{Wattys2016 Winner}{VilvasAwardsWinner}{TBSBWinner}{ActionGRApproved}Where stories live. Discover now