ΠΡΩΙΝΟ

793 99 106
                                    

-Το κεφάλαιο είναι αφιερωμένο στις υπέροχες  EryLeeKommatakiaChocolat οι οποίες με στηρίζουν συνεχώς με τα υπέροχα σχόλιά τους-

ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ!!!

Ο ήλιος μπήκε μέσα στην κρεβατοκάμαρα και αναστάτωσε όλες τις σκοτεινές γωνιές της, μετατρέποντάς τες από σκοτεινές και τρομακτικές σε κατάφωτες και εύθυμες. Όπως κάθε πρωινό. Οι αχτίδες του ηλίου ταξίδεψαν σε όλο το δωμάτιο σκορπίζοντας παντού το χαρμόσυνο μήνυμα της νέας ημέρας, του νέου ξεκινήματος, της νέας ευκαιρίας. Κάπως έτσι το φως του ηλίου τρύπωσε και στα κοιμισμένα βλέφαρα της Έλενα και την έκανε να ξυπνήσει από τον ειρηνικό και ήσυχο ύπνο της. Η νεαρή κοπέλα άνοιξε τα μάτια της όσο πιο αργά μπορούσε έτσι ώστε να συνηθίσει όσο πιο ομαλά γινόταν στο φως της ημέρας από το απόλυτο σκοτάδι της νύχτας.
Αφότου κατάφερε να ανοίξει τα μάτια της εντελώς και να αφήσει ένα απαλό χασμουρητό, προσπάθησε να σηκωθεί από το κρεβάτι της για να σηκωθεί όπως κάθε πρωί και να ετοιμαστεί για τη δουλειά της. Κάτι όμως την εμπόδιζε. Λες και ένα βάρος είχε πέσει πάνω της και δεν την άφηνε.
-Τι στο καλό; ψιθύρισε και προσπάθησε να σηκώσει τα σεντόνια της. Μόλις συνειδητοποίησε ότι δεν φορούσε τίποτα μετά βίας συγκράτησε ένα ουρλιαχτό.
Κοίταξε δειλά προς τα δεξιά της από όπου ένοιωθε το βάρος πάνω της. Η θέα του επίσης γυμνού άντρα δίπλα της, την έκανε να μην συγκρατεί πλέον το ουρλιαχτό της και να το απελευθερώσει, αυτή τη φορά στολισμένο με ένα ανδρικό όνομα.

«Χαλ!»

Λες και ήταν προγραμματισμένος, ο Υπαστυνόμος Β' πετάχτηκε από τα σκεπάσματα και τα μάτια του στόχευαν κατευθείαν στα δικά της.

"Τι έπαθες;" Ρώτησε με πραγματικό ενδιαφέρον

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Τι έπαθες;" Ρώτησε με πραγματικό ενδιαφέρον.

"Εγώ τι έπαθα;" Ούρλιαξε- αυτή τη φορά σε πιο χαμηλό τόνο- η Έλενα και πετάχτηκε αμέσως από το κρεβάτι σαν καλογυαλισμένο ελατήριο και έτρεξε σαν σίφουνας προς το μπάνιο, κλειδώνοντας την πόρτα πίσω της σε περίπτωση που ο Χαλ την ακολουθούσε.

ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ{Wattys2016 Winner}{VilvasAwardsWinner}{TBSBWinner}{ActionGRApproved}Where stories live. Discover now