ΠΑΡΟΝ & ΠΑΡΩΝ

379 55 87
                                    

Η Cara έμεινε για άλλη μια φορά στο γραφείο της. Από το βάθος του διαδρόμου ακούγονταν βοές και ανάμεικτες φωνές. Φυσικά, μία μονάχα εξουσίαζε όλες τις άλλες. Η βροντερή και έξαλλη φωνή του κυρίου Spencer.

Η Cara αντιλήφθηκε την αποτυχία της αποστολής τους από τη στιγμή που είδε την απογοήτευση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του Grant, του πρώτου που πέρασε το κατώφλι της πόρτας και μπήκε στη Γραμματεία, αφότου γύρισαν. Όταν δε της εξήγησαν τα όσα συνέβησαν, όσο πιο λεπτομερώς γινόταν, κατάλαβε το μέγεθος της αποτυχίας.

Ο κύριος Spencer τους είχε καλέσει στο γραφείο του λίγα λεπτά αργότερα κι εκείνοι αμίλητοι, με σκυμμένο το κεφάλι, υπέμειναν τις ατέλειωτες αποδοκιμασίες του. Ήταν έξω φρενών. Δε μπορούσε να διανοηθεί το ότι, από τη στιγμή που νόμιζε ότι είχε τους καλύτερους, αποδείχθηκαν όλοι εντελώς ανίκανοι.

"Δεν είναι δυνατόν! Δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα! Είστε όλοι σας άχρηστοι και λυπάμαι που σας εμπιστεύομαι και σας θεωρώ και άξιους!" Αντηχούσαν τα ξεσπάσματα του κυρίου Spencer σαν βομβοί μελισσών και έφταναν από τη μια άκρη του τμήματος στην άλλη.

"Είχατε τρία για να μην πω τέσσερα μέλη της συμμορίας στα χέρια σας! Λίγο να τα απλώνατε θα τους πιάνετε βρε ζώα! Οι σπουδές σας και οι διακρίσεις σας υποδεικνύουν ότι είστε θαύματα, όχι αστυνόμοι! Κι όμως κάθε μέρα μου αποδεικνύετε το αντίθετο!"

"Κύριε Spencer, δεν έχετε δίκιο σε όσα λέτε," προσπάθησε να του αντιμιλήσει η Helena, η μοναδική γυναίκα που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στην αίθουσα και ο διοικητής τους την έκοψε απότομα, με τη γνωστή του αγένεια.

"Σιωπή, δεσποινίς Burt! Για σας το δίκιο είναι μόνο ό,τι σας βολεύει και σας συμφέρει! Έχω απόλυτο δίκιο κι οποίος διαφωνεί ας τολμήσει να το πει και να το αποδείξει!"

"Εγώ θα διαφωνήσω μαζί σας," σήκωσε το χέρι του επιδεικτικά ο Hal, όταν τελείωσε τον χιλιοστό του λόγο ο διοικητής τους.

Ο Spencer του έριξε ένα υποτιμητικό βλέμμα για να τον αποθαρρύνει, αλλά του απήυθυνε τον λόγο.

"Μίλησε αν θεωρείς ότι θα φανείς πειστικός, κύριε Herbert."

"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ{Wattys2016 Winner}{VilvasAwardsWinner}{TBSBWinner}{ActionGRApproved}Where stories live. Discover now