FLASHBACK

451 79 46
                                    

Το κεφάλαιο είναι αφιερωμένο στην Aithouza Μέχρι τον τοίχο μηνυμάτων μου έφτασε η χάρη της...

Ακούω Christina Aguilera το Dirrty συγκεκριμένα οπότε δεν ξέρω τι μπορεί να γράψουν τα οργισμένα μου δάχτυλα!!!

Πάντως για καλό και για κακό βεβαιωθείτε πως έχετε πρόσβαση σε αέρα...

Έτσι, για τις κάψες...

Καλή Ανάγνωση!!

Η Demeter ποτέ δεν υπήρξε άνθρωπος κοινωνικός. Και ούτε επρόκειτο να γίνει ποτέ. Διότι πολύ απλά δεν ήθελε. Κάποτε της είχαν πει ότι μπορούσε να κάνει τα πάντα αρκεί να το ήθελε. Η συγκεκριμένη θεωρία δεν σταμάτησε ποτέ να επαληθεύεται στη ζωή της.

Δεν ήθελε να μπει σε εκείνο το μπαρ. Δεν ήθελε να μπει σε κανένα μπαρ για την ακρίβεια. Ήθελε μόνο να περπατήσει μόνη της μέσα στους κατάφωτους, γεμάτους κόσμο δρόμους της πόλης. Δεν την ενδιέφερε που είχε υποσχεθεί στον εαυτό της να κάνει κάτι διαφορετικό εκείνη τη βραδιά. Οι γνώμες των ανθρώπων αλλάζουν αν και οι δικές της έμοιαζαν τρομερά σταθερές, σαν να ήταν φτιαγμένες από ατσάλι ή διαμάντι.

Μπήκε στο μπαρ. Δεν το σκέφτηκε. Απλά το έκανε.

Μέτρησε πέντε βήματα από το σημείο που στεκόταν έως την είσοδο την οποία είχε ήδη προσπεράσει. Είχε ρίξει μια ματιά στην πινακίδα. "The Bar".
Πολύ πρωτότυπο, είχε σκεφτεί ειρωνικά και μια πλευρά των ελαφρά τονισμένες της χειλιών είχε ανασηκωθεί ελάχιστα.

Κοίταξε γύρω της. Τα οχτώ δέκατα των πελατών ήταν άντρες. Δεν ένιωθε έκπληξη. Το αρσενικό φύλο είχε πάψει να την εκπλήσσει πολύ καιρό πριν.
Κοίταξε πιο προσεκτικά. Λίγοι είχαν κοντά τους γυναίκες και αυτοί ήταν οι μοναδικοί που χαμογελούσαν πραγματικά. Ήθελε κι αυτή να χαμογελάσει μπροστά στη θέα τους. Δεν μπόρεσε. Ίσως είχε ξεχάσει πως ήταν να χαμογελάει αυθεντικά κι όχι βεβιασμένα, ευγενικά, ψεύτικα.

Η ματιά της έπεσε στο πρώτο τραπέζι στα δεξιά της. Ο άντρας καθόταν μόνος του.
Αριστερόχειρας. Μα καθόλου έξυπνος. Έκανε λάθη στη σχέση του κι έχασε τον έρωτα της ζωής του. Α, τον άχρηστο. Τώρα πίνει για να τιμωρήσει τον εαυτό του. Έτσι όπως πάει μια ζωή εργένης θα μείνει.

Τον βαρέθηκε. Γύρισε στο πρώτο τραπέζι στα αριστερά της.

Δεξιόχειρας. Αρχιτέκτονας. Αρραβωνιασμένος. Ή μάλλον πρώην αρραβωνιασμένος. Την έπιασε με άλλον. Ας πρόσεχε. Τώρα πίνει για να την ξεχάσει.

ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ{Wattys2016 Winner}{VilvasAwardsWinner}{TBSBWinner}{ActionGRApproved}Where stories live. Discover now