ΣΉΜΑ

409 64 57
                                    

Γειά σας και χρόνια πολλά!

Προχωρώ στο κεφάλαιο.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ!

"Δεσποινίς Faye, να σας γνωρίσω τη φίλη και βοηθό μου Mera Stagg. Mera από εδώ η Cara, γραμματέας του τμήματος."

Η Mera ένιωθε πάντα λίγο άβολα, όταν επρόκειτο να γνωρίσει κάποιον. Δεν ήταν κοινωνιοπαθής ούτε μισάνθρωπος, παρόλα αυτά ένιωθε ντροπή, όποτε κάποιος που δεν γνώριζε καλά της μιλούσε. Δεν ήξερε πώς να το χαρακτηρίσει.

Η Demeter, που τώρα στεκόταν δίπλα της και ως Diana Prince τη σύστηνε σε όλους, έλεγε πως οτιδήποτε δεν ήταν προς όφελός της και δεν είχε να κάνει με τη δουλειά, έπρεπε να το θεωρεί ηλιθιότητα.
Τι ήξερε η Demeter από ψυχική υγεία και σταθερότητα... Κατά πάσα πιθανότητα δεν είχε καν ψυχή.

"Χάρηκα πολύ," είπε αυτό που επαναλάμβανε σαν ηχογραφημένη κασέτα την τελευταία μισή ώρα σχεδόν.

Αντάλλαξαν μια χειραψία με την Cara που της χαμογελούσε ζεστά και έπειτα η ίδια ζήτησε συγγνώμη και έκανε να αποσυρθεί στο σκονισμένο νεκροτομειό και να ξεκινήσει σιγά σιγά την αναδόμησή του. Η Demeter γράπωσε το μπράτσο της και γλίστρησε κάτι στην τσέπη της. Το έκανε τόσο γρήγορα που δεν υπήρχε περίπτωση κανείς να το είχε προσέξει.

Όταν έφτασε στο νεκροτομείο και έκλεισε την πόρτα πίσω της, άνοιξε το μικρό χαρτί και το διάβασε.

Με το σήμα μου, πάρε τηλέφωνο στη βάση στο παρακάτω νούμερο και ενημέρωσέ την Ashley πως πρέπει να προχωρήσουν.

Κι από κάτω υπήρχαν μερικά νούμερα τηλεφώνου.

Σίγουρα κάτι ύπουλο σχεδίαζε η Demeter. Από το πρωί που είχαν αφήσει τη βάση, ενώ όλες οι υπόλοιπες κοιμούνταν, φαινόταν πως ετοιμαζόταν κάτι. Ίσως μια νέα ληστεία. Ή απλά κάποια εξυπηρέτηση σε μια από τις γνωριμίες της αρχηγού τους. Η Mera είχε κόψει πολλούς λαιμούς και είχε σπάσει πολλά κόκαλα για χάρη της και τώρα ετοιμαζόταν για το έγκλημα του αιώνα. Δε θα έκανε πίσω. Τα χρήματα θα τη λύτρωναν. Λαχταρούσε να τα πάρει.

Κάθισε στην μοναδική καρέκλα του νεκροτομείου και κοιτούσε γύρω της, σκεπτόμενη πώς θα κατάφερνε να μετατρέψει αυτό το σκονισμένο δωμάτιο σε σοβαρό νεκροτομείο.

Η Demeter, από την άλλη, πλεον Diana Prince, είχε καταπιαστεί στο να λέει καλημέρα σε όλους της τους νέους συναδέλφους και παράλληλα να τους παρατηρεί. Η μέρα της ξεκίνησε με τον Spencer, τον κοκορόμυαλο διοικητή ο οποίος φαινόταν ιδιαίτερα χαρούμενος με την άφιξή τους.

ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ{Wattys2016 Winner}{VilvasAwardsWinner}{TBSBWinner}{ActionGRApproved}Where stories live. Discover now