Capitolul 20.

2.5K 237 29
                                    

Ma uit pentru ultima oara in oglinda. Zambesc, eram mandra de mine. Nu prea ma pricep la lucrurile astea de "fete" ca sa spun asa. De obicei nu mi fac parul singura, nu ma pricep sa imi fac unghiile si nici nu machiajele nu prea le am. Nu mi place sa ies in evidenta. Am parul buclat, facuta de mine insami cu placa. Mi-a luat din timp sa ma chinui sa imi rimelez genele si imi pun foarte putin luminator pe pometi. Purtam o bluza destul de larga pe care scria bad day hair, ceea ce mi se parea amuzant ca am stat sa il aranjez si eu imi aleg un asemenea tricou. Pantaloni negri, niste botine nu foarte inalte si jacheta mea se piele. Pentru mine asta insemna sa fiu aranjata.

Am coborat treptele in graba, oprindu-ma brusc cand imi capatul scarilor statea Luke sprijin cu falcuta lui mica de unul dintre stalpii de sustinere ai scarii.

"Esti asa frumoasa" mi-a spus usor adormit de parca ar mai avea un pic si ar pica pe jos. Stateam cu bratele inconjurate in jurul stalpului si m-a bufnit un suras cand l-am vazut cum ramane cu gura intre-deschisa, scurgandu-i-se pe barbie saliva. Abia isi tinea ochii deschisi. Era atat de simpatic.

Nu i-am raspuns si m-am repezit sa-l iau in brate si sa urc din nou scarile cu el pe umar. L-am dus pana la el in camera, asezandu-i usor pe pat. L-am invelit cu una din paturile aruncate prin camera si i-am pus in brate ursuletul preferat, apoi am parasit camera stingandu-i lumina. M-am intors rapid aducandu-mi aminte sa-i urez vise placute, nu inainte de a-i plasa un sarut pe frunte.

Am tresarit speriata cand am dat nas in nas cu Ryan care ma privea fara nicio expresie. Ma examina. Mi-am ridicat o spranceana si am incercat sa-mi fac drum pe langa el insa acesta mi-a blocat calea. A varat mana in buzunar si mi-a apucat mana cu ambele palme varandu-mi un fel de ambalaj ascutit. M-am strambat.

"Ce dracu?! Stii ca nu am gand sa.." M-am oprit singura aruncand o privire la ambalajul mototolit, realizand ca nu era tocmai ceea ce m-am gandit eu ca este.

"Oh, ba o sa ai nevoie." a bufnit intorcandu-mi spatele. L-am urmarit cu privirea pana si-a lipit umarul de tocul usii camerei lui. "Totusi, nu incerca sa-ti afli limitele din prima noapte de iesit." Mi-a spus mutandu-si doar capul usor spre stanga, apoi a intrat in camera.

Nu am de gand sa beau. Cel putin nu in halul in care sa am nevoie de vrei aspirina sau vreun metoclopramid. Nu sunt o persoana care este dornica sa se imbete. N-am experimentat niciodata betiile alea puternice, mereu am baut foarte putin si mereu diluam totul cu apa. Evident, asa am fost invata. Ca urmare nici nu m-am gandit vreodata sa o fac, nici nu am avut ocazii, dar nici nu mi-am dorit. Sa fi ametit, sa se invarta totul cu tine, sa nu mai stii ce zici sau ce faci? De ce ar fi asta "distractiv"?

"Ma rog.." Am murmurat ca pentru mine, ridicand usor din umeri inainte sa ies pe usa, sperand din tot sufletul sa nu vina ai mei in hol si sa mi tina vreo predica despre absolut orice sau sa mi repete "regulile minorului" pentru a nu stiu cata oara. Am rasuflat usurata in momentul in care am inchis usa in urma mea, acesta facand un mic zgomot la contactul final. Am cautat cu privirea masina lui Conall si am zambit cand l-am vazut cum lasa geamul in jos si imi face un semn usor cu mana.

Nici nu urcasem bine in masina ca Conall m-a si complimentat cat sunt de frumoasa. Am rosit usor fara sa vreau si i-am multumit. L-am intrebat unde vom merge, insa mi-a spus ca este un secret, astfel ca am ramas tacuta si am inceput sa ma uit pe geam incercand sa ma calmez. Din nou stiu ce motiv, eram putin panicata. Mi-era frica sa nu fiu prea jalnica sau sa spun vreo prostia si dupa sa afle toata scoala si sa ma fac de ras. Desi Conall nu parea genul. Adica pare un tip comod, la locul lui, care nu se grabeste sa.. ma rig, ce stiu eu despre el? Nu-l cunosc practic nici de o luna. Dar as putea sa il cunosc, nu? Doar pentru asta am iesit. Sa ne cunoastem ca prieteni. Hm, am realizat ca m-am strambat usor la cuvantul prieteni. Oare noi suntem prieteni? Sau vom fii? Oare vreau sa fim prieteni? Ai bine, categoric, dar doar prieteni? Logic ca doar prieteni, nici macar nu-l cunosc cu adevarat. Dar as vrea..

Chains [H.S.]Where stories live. Discover now