Capitolul 21

2.1K 282 57
                                    

"Cine dracu este Harry?" eram ametita, clipieam de multe ori pentru a-mi clarifica imaginea din fata ochilor. Vocea imi era atat de cunoscuta, dar imaginea atat de in ceata. "Hei! Eveline, vorbesc cu tine!" a tipat nervos. M-a apucat de umeri zguduindu-ma usor. Era nervos si extrem de brutal. Ma ametea mai tare decat ma trezea. M-am miscat in stanga si in dreapta zmucindu-mi umerii pentru a ma elibera.

"Termina..." am murmurat, frecandu-mi ochii cu degetele aratatoare.

"Cum adica sa termin?!" m-a impins destul de tare incat sa ma faca sa mi pierd echilibrul, lasandu-ma pe spate, aproape cazand. Mi-am intins instinctiv mainile in fata mea, vrand sa-mi pastrez echilibrul pe picioare. "Hm?!" a mormait morocanos apropiindu-se de mine facandu-ma pe mine sa ma indepartez cu doi pasi inapoi. Ochii lui erau rosii, nu-mi puteam da seama daca erau plansi sau erau sticlosi din cauza alcoolului. Ma privirea rece, incruntat. Avea maximarul inclestat si isi tinea pumnii stransi. Ma speria starea lui, nu-l vedeam des in starea asta, dar cand era, devenea extrem de agresiv cu oricine se afla in jurul lui.

"Ce cauti aici?" l-am intrebat serioasa, privindu-l in ochii. A pufait, apucandu-l un ras scurt si dur. Cu singuranta era beat.

"Ce caut eu aici?! Am venit in p**a mea dupa tarfa de tine care o arde beata prin baruricu toti drogatii dracu!" tipa. Expresia sa devenea din ce in ce mai nervoasa si se apropia de mine din ce in ce mai mult. Ii puteam vedea venele gatului cum ii ies in evidenta.

"Ar trebui sa pleci." i-am spus, incepand sa clipesc repetat pentru a ma trezi.

"Pentru asta n-ai vrut tu sa vin aici?! Pentru a sta dupa drogati si betivi?!" am tacut indepartandu-ma. "Si cine dracului e si Harry asta?!" nu i-am raspuns, acesta enervandu-se si mai tare si printr-o miscare rapida m-a prins cu mana de antrebratul ranit, tragandu-ma langa el. Am continuat sa tac, uitandu-ma la asfalt. Am vrut sa ma retrag din mana lui, insa acesta a pus presiune mai mare asupra antebratului meu. Mi-am muscat buza inferioara si am strans ochii, punandu-mi pana libera peste a sa. Ma strangea foarte tare, iar durerea devenea insuportabila asa ca un geamat puternic mi-a iesit pe gura, corpul meu aplecandu-se usor pentru a diminua durerea.

"M-m-a ra-nesti..." m-am balbait intr-o mormaiala soptita, fiindu-mi foarte greu sa vorbesc din cauza durerii. Nu voia sa mi dea drumul, fortandu-mi bratul mai tare, am tipat din nou. "Opreste-te, ma doare!"

"Nu ma opresc de niciun fel pana nu-mi spui cine este nenorocitul asta de Harry si ce treaba ai tu cu el!" a urlat nervos, facandu-ma sa tresar speriata. Am mormait un lasa-ma scurt, vrand sa ma eliberez din stransoarea lui, insa acesta m-a zbugit mai tare facandu-ma sa ametesc. Mi-am fixat privirea spre asflat si mi-am acoperit gura cu mana libera, eram pe cale sa vomit totul din mine.

"Las-o in pace!" i-am auzit vocea, as fi putut sa jur ca i-am auzit vocea, insa era o voce complet infundata. Ma durea capul prea tare ca sa-mi dau seama daca aceeavoce era reala sau doar in capul meu.

"Tu cine p**a mea esti?!" vocea lui Greg imi tiuia in ureche, facandu-ma sa strang ochii si sa ma stramb, insa i-am deschis foarte repede ridicandu-ma privirea asupra lui. Nu mi-am imaginat, el chiar era cu adevarat aici.

"Harry..." am murmurat ramanand cu gura intre-deschisa. Nu ma privea. Am tipat fara sa vreau deoarece stransoarea lui Greg asupra antebratului meu se marise, simtindu-l cum se infurie din cauza numelui pe care tocmai il scosesem pe gura fara sa vreau. "Deci tu esti nenorocitul.." a spus razand Greg, continuand sa stranga mai tare de brat, facandu-ma sa scot un alt geamat de durere, aplecandu-ma mai tare, instinctiv acoperindu-i mana cu a mea, vrand sa il faca sa cedeze.

"Las-o dracului in pace!" a urlat Harry, era nervos. Foarte nervos.

"Ca asa spui tu?!" a continua sa rada sec, luandu-l la misto. "Fie!" a spus dandu-mi drumul complet, aproape imbrancindu-ma de pe trotuar. Am inspirat adanc , acoperindu-mi incheietura ranita cu mana, bucurandu-ma de momentul eliberarii. Inca simteam presiune asupra ei si asta durea ca dracu.

Chains [H.S.]Where stories live. Discover now