3 - Özel Eşya.

6.4K 501 209
                                    

Elimde ki dosyayı bir bir inceledim. Üyelerin profilleri ve kısa kısa hayatları vardı. Görev yerlerinde ki isimleri benim için en önemlisiydi. Masanın üzerinde duran kalemlikten bir kalem aldım ve çekmecelerden birini açtım. Gördüğüm şey ile gülmeye başladım. Pembe şirin bir not defteri duruyordu, üzerinde ise "Kızlar pembe sever diye pembe aldım -TaeHyung." yazıyordu. Gülerek defteri masanın üzerine bıraktım. Asla pembe kullanmazdım ama ilk defa ekip üyelerimden bir hediye alıyordum. New York'ta ki ekibim doğum günleri de dahil hiçbir şeyi kutlamıyorlardı. Bu defteri asla kullanmazdım ama içimde garip bir mutluluk oluştu. Üzerinde ki not çok hoşuma gitmişti. Bu oğlanların kızlara dair tek bilgisi pembe sevdikleriydi ve sanırım bu baya masum bir şeydi. İstemsiz olarak defteri açtım ve elime kalemi aldım. Üyeler hakkında ki bilgileri özet şeklinde not ettim;

SeokJin– Jin

Ekip lideri. Yakın dövüşte uzman, aynı zamanda Kore'nın iyi bir üniversitesinden mezun olmuş, sahada ismi Jin.

Yoongi– Suga

İkinci lider. Yakın dövüşte uzman, bıçak sanatında uzman, sahada ismi Suga.

NamJoon– Monster

Kamuflajdan sorumlu üye, bir suikastçi. Sanat okulunu başarıyla bitirdi,sahada ismi Monster.

Jimin– J

Silahlardan sorumlu üye, tüm silah tiplerinde uzman, sahada ismi J.

Hoseok– Hope

Tuzak kurmada ve gizlenmede uzman, birçok dil konuşabiliyor, sahada ismi Hope.

TaeHyung– V

Keskin nişancı, sahada deli hareketleri ile biliniyor, saha da ismi V.

JungKook– Kook.

En küçük üye. Yakın dövüşte ve silah kullanma da uzman, genelde geri de kalıp operasyonu yönlendiriyor, teknolojiden sorumlu,sahada ismi Kook.

En sona kendimi ekleyip eklememekte kararsız kaldım ama sonunda ekledim.

SeulGi– Seul

Yakın dövüşte uzman ama eski ekibinde açık olduğu için keskin nişancılıkta da uzmanlaştı, sahada ismi Seul.

Kağıdı şöyle bir inceleyip defteri kapattım. İsimleri ezberlemiştim. Aslında bir çok detay vardı ama hepsini yazamazdım, onları zamanla öğrenecektim.

Kapı tıklandığında dikkatimi kapıya verdim ve kapıda ki kişinin izin istediğini anladım "Gir!"

İçeriye TaeHyung girmişti. İlginç turuncu saçlarını sallayarak içeri girmişti. İlginç diyorum çünkü tam turuncu gibi değildi, daha açık turuncuydu. En azından Jimin'in saçları ile kıyaslayınca açık bir renk kalıyor.

"Aa benim aldığım defter, onu bizzat ben seçtim. Beğendin mi?" ona baktığımda gerçekten duygulu bakıyordu. Eğer beğenmedim dersem hayal kırıklığına uğrayacak gibiydi.

"Evet çok beğendim, şimdiden bir şeyler yazdım. Teşekkür ederim,"

"Hiç sorun değil. Şey siz kızlar pembe seviyorsunuz ya ondan pembe aldım." dediğin de gidip yanaklarını sıkmak istedim. Çünkü inanılmaz saf ve masum görünüyordu.

"Ah birde şey markete gitmek istemişsin sanırım. Jimin ve ben şuan gidiyoruzda sen de gelebilirsin, eğer istersen?"

Ahh hayır iki kişiyle olmaz. Bunu bir kız olarak tek başıma yapmalıydım.  Ped almalıydım ve bu duruma alışık değildim. Yani diğer ekibimde kızlar vardı ve onlarla gidip alıyorduk, yanımda bir erkekle hatta iki erkekle bunu yapabileceğimi hiç sanmıyordum. Ama yapmazsam bir iki gün içinde çok daha kötü bir şey olabilirdi.

EKİP: Yeni Üye |SeulMin| ✅حيث تعيش القصص. اكتشف الآن