20 - Müzik Çalar

4.1K 363 98
                                    


Tüm gece aklımda Jimin vardı.

Dün bana çok özel hissettirmişti. Ona karşı duygularım var mıydı? Salak değildim ve ona karşı duygularımı inkâr edemezdim. Belki o kadar yakın değildik ama düşününce diğerlerine hissettiklerim ile ona karşı hissettiklerim çok farklıydı. Hislerim karşılıklı mıydı? Buna da ihtimal vardı. Beni o kadar özel bir yere götürmesi... Belki de kız kardeşinin yerine koymuştu beni.

Bunu düşünmek kalbimde bir sızıya yol açtı. Doğru. Belki de beni kız kardeşi olarak görüyor.

Sabah kalkıp kahvaltıya oturduğumda hala aklımda bu düşünceler var. Sanki başka sorunlarımız yokmuş gibi. Kahvaltıdan sonra Jin toplanmamızı istedi. Sanırım bazı planları vardı.

Hepimiz toparlandığımızda Jin beklemeden konuşmaya başladı "Hepiniz planı merak ediyorsunuz biliyorum. Biz KiJo ile bazı şeyler düşündük. Bu bir plan değil sadece fikir. Kabul ederseniz hep birlikte planlayacağız." Dedi ve KiJo'ya döndü.

"Kim HongSaa. Merkez'in üst düzey gizli yöneticilerinden birisi. Kendisini HongSaa Gruplar dan tanıyabilirsiniz. Merkez'de üst düzey bir kurul var. HongSaa bu kurulda en büyük söz hakkına sahip yöneticilerden birisi. Ve Merkez'in yaptığı her şeyden haberdar. Hedefimiz o."

Herkes birkaç dakika susup düşüncelere daldı.

"Tamam bu adamı alalım." Sonunda sessizliği bozan Yoongi olmuştu.

"Adam hakkında ne biliyoruz?" NamJoon'da merakla plana dahil oldu.

"Evinin adresini öğrenebilirim." Dedi KiJo.

"Evin adresini öğrendikten sonra planı detaylıca hallederiz." Jin'in konuşmasının ardından Yoongi derin bir nefes aldı "Bir sorunumuz var, silahımız yok. Yani herkes evden çıkarken bir iki silah aldı ama gidip böyle önemli bir pisliği alacaksak yeterli değil."

Bu aklıma hiç gelmemişti. Evet yeterli silahımız yoktu.

"Bunu ben hallederim." Bu sefer konuşan Jimin'di. "Silahlardan sorumlu kişi benim. Birkaç güvenilir tanıdığım var, kasabada. Onlarla konuşurum."

"Emin misin? Yani güvenilir olduklarına?" Jin şüpheyle yaklaşmıştı. Haklıydı da. Şuan kendimizi hiçbir şekilde ele veremezdik.

Jimin kafasıyla onayladı "Babamın eski av arkadaşları. Silah da satıyorlar. Merak etmeyin Merkez hakkında ya da bizim hakkımızda bir şey bilmiyorlar. Onlarla konuşurum."

"Tamam o zaman başka sorun yoksa hazırlıklara başlayalım." Jin'in sesiyle hepimiz yerimizden kalktık.

Sonraki bir hafta boyunca hazırlıklar sürmüştü. Jimin gerçekten dediğini yapıp bir sürü silah bulmuştu. Tabii ki bizim kullandıklarımız gibi son teknoloji değildi ama bunlarda yeterince iş görürdü. KiJo birkaç günlüğüne ortadan kaybolmuş geldiğinde ise adamın evinin adresini bulmuştu ama ne yazık ki ev planını bulamamıştı.

Bu plan baştan aşağı riskti.

Merkez'in verdiği görevlerde Merkez bize her şeyi sağlıyordu. Nereye gireceğimizi, ne yapacağımızı ve içerisi hakkında bilgiler elimizde oluyordu. Ama şimdi kör bir şekilde ilerleyecektik.

Üzerimi düzeltip odadan çıktım. Üzerimde ki her şey siyahtı. Siyah dar kot, siyah uzun kollu,siyah spor ayakkabılar. Salona girdiğimde herkes hazırdı. Dışarı çıkıp büyük otobüse baktım. Belimdeki silah ve bacağımda ki bıçaklarla kendimi güvende hissediyordum.

EKİP: Yeni Üye |SeulMin| ✅Where stories live. Discover now