8 - Tatil.

5.7K 390 166
                                    

Multimedia da bölüm editi var. Arada böyle editler gelecek. Oylamayı ve yorumlarla fikirlerinizi belirtin.

........

Arabayla adamlarımızın tutulduğu deponun dışında duruyorduk.

"Tamam çıkıyoruz." dedi SeokJin ve minibüsün kapısını açtı. Teker teker kendimizi dışarı attık. Maskemi yüzüme geçirdim. V, J ve ben diğer tarafa doğru giderken, Hope, Monstar, Suga ve Jin öteki tarafa yöneldi. Deponun yan tarafında ki kapıya gelince kapının yanında ki duvara sırtımı verdim, V'de diğer tarafta aynı şekilde duruyordu. Yüzümde ki maskeyi indirip elimde ki gaz maskesini yüzüme taktım. Diğerleri de aynısını yaptı. Jimin'e kafamızla onay verdik. O da kapıya bir tekme attı ve kapı gürültüyle açıldı. TaeHyung elinde ki bayıltıcı gazı içeri fırlattı, on saniye bekleyip hızla içeri daldık. Burası deponun arka girişiydi. Bu oda geniş olduğu için gaz hızla dağıldı ve görüş alanımız açıldı. Maskeyi yine de çıkarmadık çünkü gazın etkisi hala havadaydı. Yerde yatan dört adamı hızla geçip odanın diğer ucunda ki kapının önünde yerlerimizi aldık "Beyaz ekip yerlerini aldı," dedi Jimin kulaklığa "Siyah ekip yerlerini aldı," karşı taraftan SeokJin'in sesi geldi.

"Girin!" SeokJin'in emriyle Jimin kapıya tekme attı ve kapı yine gürültüyle açıldı. Önden TaeHyung, arkasından hızla ben girdim. İçerisi büyük bir depoydu, hızlı bir şekilde göz taraması yaptım. Deponun ortasında sandalyelere bağlanmış adamlarımız duruyordu. Bir adım atmamla iri bir adamın karşıma dikilmesi bir oldu. Adam bana doğru yumruğunu salladığında elimle yumruğunu durdurdum ve diğer elimle karnına vurdum. Adamın dizine tekme attığımda yere dizlerinin üzerine düştü, geri çekilip hızla adamın kafasına tekme attım ve adam bu sefer yere devrildi. Yüzümde ki gaz maskesini çıkarıp, kar maskemi burnuma kadar çektim. Diğerleri dövüşmeye başlamıştı. Benim görevim rehinelerin iplerini çözmekti. Diğerleri dövüşürken koşmaya başladım. Ben rehinelere koşarken adamın biri tam yolumun ortasına dikildi. Hızımı hiç kesmeden koştum ve tam adama çarpacakken yere eğilip yerden kayarak yanından geçtim. Hemen ayağa kalkıp adam daha bana dönmeden sırtına tekme attım. Adam öne doğru yalpaladı, arkadan dizlerine vurdum ve adam dizlerinin üzerine çöktü. Gidip kollarımı boynuna doladım ve boynunu sıktım. Bu hareket öldürmez ama bayıltırdı. Adam bayıldığında kollarımı çektim, adam yere yığıldı. Hızla arkamı döndüm. Rehinelere en fazla beş adım uzaktaydım. Rehinelerin başında bu sefer başka adam duruyordu. Jungkook'un söylediğine göre bu adam Cortal'ın sahibi Cheon Sung'un sağ kolu Jaeyoon'idi. .

"Vay be adamlarınız için hemen birilerini göndermişler." elinde ki silahı sandalyede ki adamlardan birine doğrulttu. Sandalyede ki adamlardan biri Merkezde iletişimde ve istihbarattan sorumluydu, diğeri ise silah mühendisiydi. Silahları tasarlayıp Cortal'a üretmeleri için gönderiyordu.

"Verin," adam eliyle yeri gösterdi "Yere koyun." Jaeyoon'un ne dediğini anlamamıştım. Depoda sesler kesilmişti, bizimkiler yanıma gelmişlerdi. "Ne vermemiz gerekiyor?" dedim.

"Bir bayan! Ekipe bayanların alındığını bilmiyordum, " dedi Jaeyoon'un neşeyle. "Ekibe almadığımız tek şey salaklar ve beceriksizler, yani sen. Bir köpeğimiz bile var." konuşan Yoongi'ydi. Söyledikleri ile Jaeyoon'un neşesi soldu ve yerini öfke aldı. Dosyalarda Jaeyoon'un eskiden ekibe başvurduğu yazıyordu. Yoongi onu tam kalbinden vurmuştu.

"Kesin sesinizi ve hemen belleği bana verin, bende adımlarınızı bırakayım." Jaeyoon sinirlenmişti.

"Ne belleğinden bahsettiğini bilmiyoruz," dedi SeokJin bir adım öne çıkarak.

Jaeyoon bir kahkaha attı "Demek sizden gizlediler, tam da onların işi. Buraya sadece bu insanları mı almaya geldiniz, size bunu mu söylediler?"

EKİP: Yeni Üye |SeulMin| ✅Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin