10 - Yok Olan.

3.9K 364 28
                                    

Multimediaya koyduğum şarkı ile okursanız daha güzel olur. Şarkı Digital Deggers - The Devil Within.
X

"İhanet mi?" dedim şaşkınlıkla. Herkes şok olmuştu.

"Bunu bir süredir araştırıyorum. Cortal ile ilgili bir şeyler var. Cortal'ı bize kötü gösterdiler... Bilemiyorum ama ihaneti düşünüyorum." dedi SeokJin sıkıntılı bir şekilde.

Herkes sessiz bir şekilde ona bakıyordu.

"Seulgi buraya gelmeden önce bazı şeyler oldu. Merkezin beni çağırdığını hatırlıyor musunuz?" dedi. Diğerleri evet anlamında kafasını salladı, bense bakmaya devam ettim.

"O gün KiJo bana bazı sorular sordu. O zaman bu sorular dikkatimi çekmemişti ama sonradan bu konuyla birlikte düşündüğümde çok mantıksız geldi... İtalya'da 1993'de bir ekip kaybolmuş. Bununla ilgili sorular sordu. Sebebini merak ettiğini ama merkezin söylemediğini söyledi." dedi.

Kaşlarımı çatıp ona baktım "Bundan haberim yoktu." dedi Yoongi.

"Tuhaf olan kısımda bu. 1993 gibi uzak bir yıl dahi olsa bizim bu olaydan haberimiz olmalıydı. Ben derslerde, staj döneminde böyle bir olay duymadım. KiJo'da sebebini bilmediğini, söylemediklerini söyledi. Bu olay bizden gizli tutulmuş."

"Dosyalara baktın mı?" dedi Hoseok.

SeokJin bir iç çekti "Dosyalara sizinleyken bakmadım. Dosyalar bende yoktu. Ama geçen hafta, rehineleri kurtarmaya gitmeden önce birileri o dosyaları bana mail attı. Yer tespitinde orası Merkez olarak göründü. KiJo atmış olabilir. Dosyaların içinde yazan şeyler şifreli. Geçen haftadan beri şifreleme yöntemini araştırıyordum tatile gitmeden önce buldum. Tatilde iki sayfasını çözdüm ama orada çok vaktim olmadı."dedi.

"Dosyaları görmek istiyorum. " dedi Yoongi.

"Jungkook odamda çekmece de çıktıları olacak, kapağından anlarsın. Al gel." dedi SeokJin. Jungkook odadan çıkıp bir dakika sonra geri geldi. Elinde kağıtlar vardı.

"İlk sayfada Cortal'ın ekipler hakkında bulduğu bilgiler var. Bizim kişisel bilgilerimiz yok. Sadece ekiplerin ne işe yaradığını yazmışlar. İkinci sayfada ekiplerin 2007'de yaptığı bir operasyon var. Operasyon Kanada'da gerçekleşmiş. " derken kağıtları masanın üzerine attı "Ekip bir depoya baskın yapmış ama baskında iki kişi ölmüş. Depoya insan kaçakçılarını yakalamak için, yani organ mafyasını yakalamak için girmişler. İlk iki sayfada bu kadar bilgi var. Sanırım diğer sayfalarda bununla ilgili."

Yoongi elinde ki kağıtları inceliyordu "Yani bu olayla ilgili mi bir şeyler dönüyor?" dedi.

SeokJin kafasını aşağı yukarı salladı "Öyle sanıyorum. Yoksa bu belgeleri neden göndersinler?"

"Yani Merkez bize ihanet ediyor?" dedi TaeHyung şaşkınlıkla.

"Emin değilim ama böyle düşünüyorum. Bakın bunu size söylemek istemiyordum, şimdi aklınızda bir çok şey olacak. Bunu ben söylediğim için inanmak zorunda değilsiniz. Sadece bugün az önce olanlardan sonra bunu daha fazla saklamak istemedim." dedi SeokJin.

"Sana inanıyorum." dedi TaeHyung.

Jungkook başıyla onayladı "Bende."

"Yıllarca bize liderlik ettin. Bunu çok iyi bir şekilde yaptın. Seni artık lider değil abi olarak görüyoruz, sana inanıyorum." dedi NamJoon. Yoongi'de "Evet. " diyerek onayladı.

"Her daim arkandayız. " dedi Jimin. SeokJin'e yakın oturuyordu. Eliyle dizine vurdu.

"Hep arkanda, yanında, sağında solunda olacağız." diyerek katıldı Hoseok. Geriye bir ben kalmıştım.

Kararımı hızlı bir şekilde verdim.

"Bu ekipte yeniyim, sizleri yeni tanıyorum. Ama şuana kadar ki olan izlenimlerimden yola çıkarak... Bende sana inanıyorum." dedim bir nefeste.

SeokJin, gururlu bir şekilde bize baktı "Teşekkürler, hepinizi seviyorum."

"Ee bundan sonra ne yapacağız?" dedi Jungkook.

"Öncelikle son üç sayfanın şifrelerini çözeceğiz. Orada yazanlara bakmamız lazım. Sonrasında kağıtta yazanlara göre devam ederiz." SeokJin konuşurken bende kağıtlara bakıyordum.

"Bu gece uyuyabilecek var mı?" dedi TaeHyung.

Herkes başını olumsuz anlamda salladı. Bu gece uyumama imkan yoktu. Sürekli tetikte olacaktım ve sürekli uyanacaktınm.

"O zaman şifreleri bu gece bitirelim." dedi Hoseok. Herkes kafasıyla onayladı.

"Pekala, takımlar halinde çalışalım. Şifrelemeyi size anlatacağım. Sonra başlayalım." dedi Jin.

"Ben, TaeHyung bir grup. Hoseok, Yoongi ve Namjoonbir grup. Jungkook, Jimin ve Seulgi'de bir grup." dedikten sonra bize şifreleme yönetimini gösterdi. Anlatmasının ardından her grup bir odaya dağıldı. Biz ise üst katta yatakların olduğu koridorda ki dinlenme odalarına geçtik. Oda da yerde bir sürü minder, ve köşede bir masa vardı. Sandalyelere yerleşip şifreleri çözmeye başladık.

Neredeyse beş saat geçmişti ve şifre bitmişti. Sayfa da yazanlar, çok tuhaf şeylerdi. Şifrenin çözülmüş halini yazdığımız kağıdı alıp dışarı çıktık. Salon yerine toplantı odasında buluşmaya karar vermiştik. Üst kata çıktığımızda Jin ve TaeHyung'un çoktan geldiğini gördüm. Biz yerlerimize geçip oturduk. Kimseden ses çıkmıyordu. On dakika kadar sonra diğerleri de yanımıza geldi. Son üç kağıdın da şifresi çözülmüştü.

Elimizde ki kağıtları Jin'e verdik. Okuyup bize söylemesi için. Sessizce Jin'in kağıtları okumasını izledim. Bittiğinde Jin'in gözleri kocamana açılmıştı.

"Ee ne yazıyor?" dedi Yoongi merakla.

"Üçüncü sayfa da ekibin Kanada baskınından ve giden üyelerden bahsediliyor. Üyelerin tamamı Amerika'da seçilmiş. Kanada'da bir binaya baskın düzenlenmiş." elinde ki kağıdı bırakıp, diğerini aldı. Bu dördüncü sayfaydı "Burada ise baskının raporunun değiştirildiğine dair yazılar var. Ekibin orjinal raporunda insan kaçakçılığı için baskın yapıldığı yazıyormuş ama Merkezin elinde ki raporda uyuşturucu yazılmış. Merkezin raporu değiştirdiği yazıyor." dedi ve son kağıdı aldı. Derin bir nefes aldı.

"Burada ise 1993'de İtalya'da baskın yapan ekibin bilgileri var. Ekip görev için oluşturulmuş. Ve ekipte 3 Koreli, bir Çinli, üçte Amerikalı üye varmış..." dedi SeokJin ama lafını NamJoon böldü. "Bir dakika aklım karıştı. İki ayrı ekipten mi bahsediliyor?"

Hepimiz Jin'e döndük. Kafasını aşağı yukarı salladı. "Yazan bilgiler doğrultusunda 1993 ve 2007 yıllarında ayrı iki ekip baskın düzenlemiş. Konular aynı. Burada yazan son cümlede ise... İki ekiptende baskın zamanından sonra haber alınamamış."

X
Sizce gidişat nasıl? Neler olacak? Oylamayı ve yorum yapmayı unutmayınız.

EKİP: Yeni Üye |SeulMin| ✅Where stories live. Discover now