18 - Bundan Sonrası

3.5K 341 24
                                    

Yolu yarı uyanık yarı uyuyarak geçirmiştim. Yol boyunca bir kaç kelime dışında kimse konuşmamıştı, konuşacak çok şey vardı ama şuan herkes sadece düşünüyordu.

Sonunda araba yavaşladığında gözlerimi yavaşça açtım. Güneş hafif yüzüme geliyordu. Araba sağa doğru bir mavera yaptı ve sarsılmaya başladı. Kafamı kaldırıp ön tarafa baktım,ana yoldan ayrılmıştık, taşlarla dolu kötü bir yolda ilerliyorduk. Etrafta çok fazla ağaç yoktu yolun yan tarafla büyük boş tarlalarla doluydu. Yaklaşık on beş dakika sonra yol kenarlarında ağaçlar artmaya başlamıştı. Yol yine sağa doğru kıvrıldığında diğer tarafta küçük bir göl görünüyordu. Ağaçlar gittikçe sıklaşıp daha da yeşil görünüyorlardı. Yarım saat kadar bu taşlı yolda sallanarak gitmiştik.Arada bir iki yol ayrımı çıkmış, onları da Jimin'in tarifi ile seçmiştik. En sonunda karşı tarafta, direk yolun karşısında küçük bir ev dikkatimi çekti. Burası olmalıydı.

Jimin eliyle direksiyon başında ki Jin'e evi işaret etti. Yolda KiJo yorulunca Jin direksiyon başına geçmişti.

Jin arabayı evin biraz uzağında durdurdu. Önce evi kontrol etmemiz gerekiyordu.

Jungkook ve bana arabada kalmamız gerektiği, acil bir durumda arabayı gitmeye hazır bekletmemiz söylendi. Tabii bu sadece bir bahaneydi. Herkes dışarı çıktığında Jungkook ile ikimiz kalmıştık.

"İyi misin?" dedim sessizliği bozmak için. Kafasıyla onayladı "Ya sen? Bacakların çiziklerle dolu." dedi bacakalrımı göstererek. Dün gece Jimin'in verdiği hırka hala belimde sarılıydı. Birden aklıma hala şortla olduğum geldi.

"Rica etsem biraz arkanı dönebilir misin? Yanımda yedek kıyafet vardı, hemen giyeyim." dediğim de kafasıyla onayladı.

Çantamdan pantolonumu çıkarıp şortu çıkarmadan üzerime geçirdim. Şort zaten eşofman kumaşındandı, çıkarmama gerek yoktu. Belime doladığım hırkayı da elime aldım. "Hırkayı üzerine giy, hava soğuk." Jungkook'u dinleyip hırkayı üzerime geçirdim.

O sırada NamJoon gelip dışarısının güvenli olduğunu söyledi. Arabadan inip eve doğru ilerlerken NamJoon'da arabayı evin önüne getirdi. 

Ev çok büyük durmuyordu, tek katlı şirin ve hoş bir yer gibiydi. Ama bayadır ziyaret edilmediği her halinden belliydi. Jimin kapının kulpunu biraz zorlayıp açtı. İçerisi toz içindeydi.

Yoongi ve Jungkook hemen camları açtılar. Eşyaların üzerinde büyük beyaz örtüler vardı. Taehyung ve bende gidip onları kaldırdık. Evi şöyle bir incelediğimde, kapıdan girince hemen salona girmiştik. Salonun arka tarafında amerikan tarzı bir mutfak görünüyordu. Kenarda küçük bir masa ve bir iki sandalye vardı. Odanın sol tarafına ince bir koridor uzanıyordu, sanırım orada odalar vardı. Odanın sağ tarafında ise daha küçük bir kapı vardı. Umarım orası banyodur, çünkü sıcak bir duş almadan hayatta kalamazdım.

"Sanırım bir süre burada yaşamamız gerekecek..." Jin bir buruk bir sesle konuştu. Ben de dahil kimsenin burada yaşamaya hevesi yoktu anlaşılan.

"Şey başka bir evi falan olan gizli yatırımlarınız da kabulümüzdür." KiJo umutlu bir şekilde konuştuğunda Jimin ona ters bir bakış attı "Çok daha iyi bir fikri olan varsa, açığım." diyerek onu tersledi.

Ortam biraz gerilecek gibi duruyordu, herkesin moralide düşüktü o yüzden birden ortaya atladım "Burası bence gayet güzel, biraz temizliğe ihtiyacı var sadece. Ayrıca güvenli ve etraf iyi." 

Jimin'in teşekkür eden bakışlarını yakaladığımda içimde garip bir his oluşmuştu. Jimin'in bana teşekkür etmesi beni mutlu etmekten ziyade onun için bir şeyler yapmış olmanın verdiği garip bir mutluluk vardı.

EKİP: Yeni Üye |SeulMin| ✅Where stories live. Discover now