15 - Açığa Çıkan.

4K 359 48
                                    


Hepimiz dışarıda ki masaya oturmuş, önümüzde ki kalın kağıtlara bakıyorduk. Bunlar Jessi'nin babasının günlüğünün fotokopileriydi.  Dün gelince günlüğü Jin'e vermiştim. İlk benim okumamı istemişlerdi ama o an okuyacak durumda değildim. SeokJin tüm gece günlüğü okumuş, sonunda da çoğaltmıştı. Şimdi biz de okuyacaktık.

"İlk on iki sayfada kayda değer bir şey yok. Şimdilik on ikinci sayfadan okumaya başlayın." dedi SeokJin. O konuşmasını bitirir bitirmez evde bir ses yankılandı. Görev sesi.

Hepimiz ayağa kalkıp yukarı kata çıktık, giderken Jungkook tüm fotokopileri salona koydu. 

Yukarı kata çıkıp yerlerimize geçtik. Bugün KiJo'ya sormak istediklerim vardı.

Ekranda beliren yüzle şaşırdım, bu KiJo değildi. Adamı dikkatle inceledim ama tanıdık bir yüzü yoktu. Diğerleri de benim gibi şaşırmıştı.

"Merhaba millet!" ekranda ki adamın sesi neşeli geliyordu.

"Siz kimsiniz?" dedi SeokJin merakla.

"Merhaba Jin. Ben KiJo'nun yerine gelen yeni Seul Merkez lideriyim." diyerek kendini tanıttı adam "Adım Chul Moo, bundan sonra beraber çalışacağız."

"KiJo'ya ne oldu?" dedim merakla.

Adam biraz düşündükten sonra cevap verdi "Artık emekli olmak istediğini söyleyerek ayrıldı. KiJo'nun buralarda emeği çok büyük, ayrıca benim eski öğretmenimdi kendisi. Şimdi onun yerinde, burada olmak gurur verici." 

Adamın söylediklerine inanmadım.

Garip bir tavrı ve konuşma tarzı vardı. Yüzünde ki tuhaf gülüş, bir şekilde sahte gibi geliyordu.

"Bugün basit bir göreviniz var. Yarın  başbakanlık sarayında büyük bir toplantı var. Elimizde ki bilgilere göre bir suikast girişimi olacak ama nasıl olacağını bir türlü bulamıyoruz. Anlayacağınız bu sizin gibi profesyonel bir takım tarafından gerçekleştirileceğe benziyor. Yarın başbakanlık sarayında normal birer koruma kılığında olacaksanız. Etrafı iyice arayın, o kişileri yakalamanızı istiyorum. Bir saldırı anında başbakanı kendi korumaları koruyacaktık, sizin önceliğiniz bu hainleri yakalamak." derin bir nefes alıp verdi ve ekrana kibarca gülümsedi "Akşam eve kılık değiştirmenize yardımcı birileri gelecek. Görevinizde başarılar!" ve ekran karardı.

Yine bir sessizlik oluşmuştu.

Artık bundan emindim, Merkez'de tuhaf şeyler dönüyordu.

X X X

Üzerimde ki takım elbiseye baktım. Dün gece gelen kişiler bizi başkanlık korumalarına uygun giydirmişti. Siyah ve süper ütülü takım elbisemin içinde güzel göründüğümü söylemişlerdi. Hatta gelen bayanlardan birisi "Vay canına fiziğini çok güzel gösterdi," bile demişti. 

Takım elbiseyi iyice düzelttim. Saçlarımı tepede at kuyruğu yapıp aşağı kata indim. Diğerleri de takım elbiselerini giymişlerdi ve... güzel bir manzaraydı. Onları hep rahat pantolonlar, eşofmanlar ya da şortlar içinde görünce bu manzara ilginçti.

SeokJin'in uzattığı silahı aldım.

"Bu göstermelik bir silah. Başkanın korumaları sadece bunu kullanabiliyor. Diğer silahlarınızın görünmediğinden emin olun." dedi.

Arabada geçen uzun bir yolculuğun ardından başkanlık sarayına gelmiştik. İçeri girmemiz baya uzun sürmüştü. Bizi kapıda Merkez'in kıdemli üyelerinden biri karşılamış ve aramalarına takılmadan geçmemizi sağlamıştı. Toplantı salonu çok büyük ve görkemliydi. Büyük bir masa vardı ve basının içeri girmesi engellenmişti. Masanın etrafında dokuz sandalye vardı. Geleceklerin listesi bizim de elimizde vardı.

EKİP: Yeni Üye |SeulMin| ✅Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang