5 - İlk Görev (Part 2)

6K 449 111
                                    

Multimedia'da Seulgi ve Jimin var, bölüm içinde multimediada ki kıyafetleri giyiyorlar. Bölümler kısa gelebilir ama sık sık geleceklerler. Yani iki üç güne bir bölüm yayımlamayı düşünüyorum aksilik olmadığında. Ayrıca bugün karneler alındı, umarım hepiniz emeklerinizin karşılığını almışsınızdır. 

....

"Bekle!"adam bana doğru bağırmıştı. Cebinden telefonunu çıkardı.Birilerine mi haber verecekti?

Jin'insesi kulağımı doldurdu "V sakın ateş etme. Dikkat çekmeyin."

Adambir eliyle telefondan bir şeylere basarken biriyle de silahı banadoğrultmuştu. Biranda etrafımda ki lazerler ortadan kalktı.

"Şimdi buraya doğru gel."

Adam sanırım alarmı kapatmıştı. Dediğini yapıp ona doğru gittim. "Odaya gir". Adam olduğu yerde dönerken bende etrafından dolanıpodaya girdim. Bu kişi her kimse resmen kendisini tuzağa çekmişti.

"Maskeni çıkar." dediğini yapmayıp öylece durdum "Sana maskeyi çıkar dedim hanım efendi!" onu umursamayıp öylece dikildim.

"Çıkar şu aptal maskeyi!" adam cümlesini bitirdiğinde biri eline tekme attı ve elinde ki silah fırlayıp gitti.Tekme atan kişi J'ydi. Başka bir el adamın arkasından boynuna dolandı ve adam bayılana kadar sıktı. Bu da Suga'ydı. Adam yere yığıldığında bende gözümde ki gözlüğü çıkardım.Oda da loş bir ışık vardı.

"Seuliyi misin?" J'nin sorusuyla kafamı aşağı yukarı salladım"İyiyim, sorun yok."

"Tamamhadi odayı arayın. Seul masaya bak, J şu dolaplara bak, Sugaadamın çıktığı gizli odaya girmeye çalış, ben bu tarafabakıyorum." Jin hızlı bir şekilde görevleri dağıttı.

Masanın oraya gidip çekmeceleri karıştırmaya başladım ama çekmecelerde yoktu. Masanın üzerinde baktım ama orada da yoktu. O sırada diğerleri hala arıyordu. Elimi masanın altına koyup altında gezdirdim. Genel de burada bir yerde bir düğme olması gerekiyordu ama yoktu. Masayı komple aradım ama dosyayı bulamadım.

"Masa temiz." dedi diğerlerine.

"Butarafta temiz." dedi Jin. "Dolaplarda temiz." dedi J.

HepimizSuga'nın yanına gittik. V'nin tarif ettiği yerden bir girişarıyordu "Buldum sayılır." dedi ve bir şeye bastı. Kitapraflarından birisi sağa doğru kayarak açıldı ve karşımızaçelik bir kapı geldi.

"Kook bunun şifresi var açabilir misin?" dedi Suga bir kapağı açarken. İçinde rakamlar sıralanmıştı.

"Bakıyorum hemen." dedi Kook. Bir dakika sonra şifrelerin olduğu kapaktan bip sesi geldi ve çelik kapı iki yana açıldı. Kook küçüktü ama işinde iyiydi.

Hepimiz silahlarımızı elimize aldık. Önden J ve Jin gitmişti.Arkalarından ben ve Suga girmiştik. Girdiğimiz yer küçük bir odaydı. Bir yanda deri siyah bir koltuk, diğer tarafta bir çalışma masası daha vardı. Duvarın birine çok büyük bir televizyon asılmıştı.

"Seul masaya bak." Jin'in emriyle silahımı kılıfına koyup masaya gittim ve masanın üzerinde ki dosyayı gördüm. 

"Seoul Bölgesi" yazan dosyayı elime aldım "Dosyayı buldum."dediğimde dönüp bana baktılar.

"Görevtamam çıkıyoruz." dedi Jin.

Hiç bir engel ile karşılaşmadan geldiğimiz yoldan geri çıkarak eve döndük. Eve geldiğimiz de KiJo kapının önünde bekliyordu.Yüzümü saran boyunluğu indirdim. Diğerleri de maskelerini çıkartmıştı. "İyi işti çocuklar. " dedi KiJo.

EKİP: Yeni Üye |SeulMin| ✅Where stories live. Discover now