Luku 25

2.1K 162 47
                                    

Jacob avasi viidenkymmenenkahden neliöisen kaksionsa oven, ja astuimme eteiseen. Jacob vei laukkuni makuuhuoneeseen, ja minä vein kaksi pizzalaatikkoamme avokeittiön baaritasolle. Kävelin takaisin eteiseen ja otin kenkäni pois jaloistani. Palasin avokeittiöön, avasin toisen pizzalaatikoista ja otin sieltä yhden siivun. Haukkasin palan pizzasiivusta ja maistoin ananaksen, kinkun ja aurajuuston.

Pian Jacob tuli makuuhuoneesta kädessään tummansininen T-paita, jonka hän puki päälleen tullessaan luokseni. Hän kietoi kätensä ympärilleni ja halasi minua hetken aikaa, kunnes lopulta käännyin ympäri ja katsoin häntä silmiin. Nojasin baaritasoa vasten ja laitoin käteni hänen hartioilleen, jolloin hän nojautui vielä lähemmäs. Lopulta huulemme kostettivat toisiaan. Suudelma oli pehmeä ja se oli täynnä lämpöä, mutta pikkuhiljaa janosimme molemmat enemmän. Suudelma keskeytyi hetkeksi, kun Jacob nosti minut istumaan baaritasolle. Kiedoin jalkani hänen ympärilleen ja suutelimme vielä intohimoisemmin.

Intohimoisen suutelusessiomme kuitenkin keskeytyi, kun puhelimeni rupesi soimaan. Otin sen taskustani ja vilkaisin soittajan nimeä. Huokaisin ja painoin punaista, jonka jälkeen laitoin puhelimeni äänettömälle.

"Kuka se oli?" Jacob kysyi uteliaana.

Huokaisin.

"Ei kukaan tärkeä", vastasin ja nousin baaritasolta pois.

Otin kaapista kaksi lautasta ja laitoin molemmille muutaman pizzasiivun. Kävelin lautaset käsissäni olohuoneen sohvalle Jacob perässäni. Istuuduin sohvalle, ja Jacob tuli vierelleni. Söimme hetken hiljaisuudessa, kunnes päätin kysyä jotain, mikä oli vaivannut minua jo jonkin aikaa:

"Jacob?" Aloitin varovasti.

"Niin?" Hän kysyi laskiessaan lautasen sohvan edessä olevalle matalalle pöydälle.

Mietin hetken, miten muotoilisin seuraavan kysymyksen. Onneksi Jacob odotti kärsivällisesti.

"Keiden kanssa sä tänään liikuit? Ja silloin, kun eksyin?"

Jacob jännityi hetkeksi, mutta rentoutui pian.

"Ne on mun niin sanottuja työkavereita, jos edes niinkään voi sanoa", hän vastasi hetken pohtimisen jälkeen.

Kurtistin kulmiani.

"Ne oli vaan aika pelottavan näköisiä ollakseen normaaleissa työpaikoissa", sanoin enemmänkin itselleni kuin Jacobille. "Mitä sä muuten teet työksesi?"

Jacob hieroi hieman hermostuneena niskaansa.

"Äh, se on monimutkaista. Mä kerron sulle paremmalla ajankohdalla", hän sanoi.

"Aa, okei", sanoin laittaessani käteni puuskaan ja jalkani koukkuun rintakehääni vasten.

Jacob tuli hieman lähemmäs.

"Hei. Mä ymmärrän, että sua harmittaa, kun mä en kerro, mutta usko pois, mitä vähemmän sä tiedät, sen parempi", hän sanoi ottaessaan minut kainaloonsa. "Sä olet mulle tärkeä, älä unohda sitä", hän kuiskasi korvaani.

Otin käteni pois puuskasta ja pitelin Jacobin kasvoja käsissäni. Katsoin häntä silmiin, niistä paistoi huoli. Hän luuli, että olin suuttunut hänelle siitä, että ei kertonut, missä hän on töissä. Hymyilin hänelle lohduttavasti ja vedin hänet lopulta itseäni vasten. Huulemme kohtasivat jälleen, ja suudelma muuttui nopeasti intohimoisemmaksi. Jacob työnsi minut makaamaan ja tuli päälleni. Lopulta irtauduimme toisistamme henkeä haukkoen.

Janosin enemmän. Halusin enemmän. Mutta tiesin totuuden, ja se oli se, että Jacobin kanssa en saisi enempää. Hänen suudelmansa eivät tuntuneet samalta, kun suutelin Mikaelia.

Pyyhin nopeasti tuon ajatuksen päästäni ja hymyilin Jacobille.

***

Haukottelin katsellessamme elokuvan lopputekstejä. Jacob venytteli vieressäni ja antoi suukon poskelleni. Katsoin kännykästäni kelloa, joka näytti yli yhtätoista. Onneksi elokuva loppui aikaisemmin, joten voisin nopeasti käydä suihkussa ennen nukkumaan menoa. Nousin venytellen sohvalta.

"Mä menen käymään nopeasti suihkussa", kerroin.

"Ahaa. Kerro, jos ja kun tarvitset seuraa", hän virnisti ja vinkkasi silmää.

"Joo, mä kerron, jos tarvitsen seuraa", naurahdin ja kävelin kylpyhuoneeseen.

Otin pyyhkeen kylpyhuoneen kaapista, riisuin vaatteeni ja astuin lämpimään suihkuun. Kuulin Jacobin puhelimen soivan, ja pian hän vastasi siihen. Hoidin hiustenpesun nopeasti, ja lopulta astuin suihkukopista täysin puhtaana. Kuivasin itseni ja tajusin unohtaneeni vaihtovaatteet makuhuoneeseen. Kirosin hiljaa itsekseni, kiedoin pyyhkeen ympärilleni ja avasin hiljaa kylpyhuoneen oven. Onneksi makuuhuone oli kylpyhuonetta vastapäätä, joten pystyisin nopeasti livahtamaan ilman, että Jacob huomaisi.

Olin juuri avaamassa makuhuoneen oven, kun kuulin taas Jacobin puhuvan olohuoneessa.

"Ei, mä en ole tulossa tänään."

Hiljaista.

"Mä olin jo aamulla. Miksi mun pitäisi tulla uudestaan?"

Hiljaista.

"No, kyllä mä tiedän."

Hiljaista.

"Koska mun tyttöystävä on täällä. Mä en voi lähtee täältä."

En viitsinyt enää kuunnella, vaan avasin hiljaa makuhuoneen oven ja menin sisään. Otin laukustani puhtaat alusvaatteet ja puin ne päälleni, jonka jälkeen otin yöpaitani ja -shortsit. Kuulin askeleisen saapuvan oven taakse, joten puin nopeasti vaatteeni päälle. Pian Jacob avasi oven ja astui sisään.

"Mä en kuullutkaan, että sä tulit suihkusta", hän sanoi.

"Mä tulin vasta muutama sekunti sitten", vastasin lyhyesti kuivattaessani hiuksiani pyyhkeellä.

"Aa, no sitte", hän sanoi ja käveli parisänkynsä luokse.

Hän otti sängynpeitteen pois ja taitteli sen nätisti viereiselle nojatuolille. Hän riisui paitansa ja collegehousunsa, siirsi peittoa ja meni makaamaan sen alle. Vein itse pikaisesti pyyhkeeni kylpyhuoneeseen kuivumaan ja palasin takaisin makuuhuoneeseen. Kävin itsekin makaamaan peiton alle Jacobin viereen. Hän laittoi kätensä vyötärölleni ja veti minut itseään vasten.

"Hyvää yötä", hän kuiskasi korvaani.

"Hyvää yötä", vastasin.

Jacob nukahti pian, mutta minä en saanut unta vielä pitkään aikaan. Mietin henkilöä, joka soitti Jacobille. Kuka hän oli? Miksi hän halusi Jacobin menevän yöllä hänen luokseen?






//Heellou! Mitä piditte tästä luvusta? Tää oli vähän lyhyempi muihin verrattuna.

Kukakohan soitti Jacobille? Entä Lilylle? Kertokaa teijän ajatukset komenteissa!

Muistakaa myös tykätä!

Ootte parhaita! ❤️❤️

Lied to Love (in finnish)Where stories live. Discover now