2.Back and Forth

1.6K 90 13
                                    

Lauren's POV



Είχε περάσει σχεδόν μία εβδομάδα μετά την τελευταία μου συναυλία μου στο Λονδίνο. Μέσα σε αυτό το τόσο μικρό χρονικό διάστημα βρήκα χρόνο να ξεκουραστώ. Τις πρώτες μέρες απλά κοιμόμουν από το πρωί μέχρι το βράδυ έχοντας το κινητό μου μόνιμα κλειστό.  Μετά απο τρεις μήνες συνεχόμενων συναυλιών και συνεντεύξεων είχα την ανάγκη να απομονωθώ, να μείνω λίγο μόνη μου, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τις κάμερες και τα ψεύτικα χαμόγελα των δημοσιογράφων.

Η μόνιμη βάση μου πλέον ήταν στην Νέα Υόρκη. Αν κάτι μπορεί να θεωρούσα πλέον «σπίτι» ήταν αυτό. Μπορεί να ερχόμουν εδώ μόνο για 2-3 εβδομάδες και μετά να πηγαινοερχόμουν λόγω των συναυλιών αλλά είχα δημιουργήσει ένα χώρο που μου πρόσφερε την απόλυτη ηρεμία. Παντού υπήρχε και κάποια προσωπική μου πινελιά.Ήταν φτιαγμένο με πολύ μεγάλη προσοχή και με αγάπη. Δεν ήταν κανένα γιγαντιαίο σπίτι από αυτά που θα περίμενε κανείς να ζει μια σούπερ σταρ όπως εγώ. Πάντοτε με τρόμαζαν τα αχανή σπίτια. Ήθελα κάτι που να μου θυμίζει το σπίτι μου στο Μαιάμι που μου έλειπε τόσο πολύ.

Το πρώτο που αντίκριζες με το που έμπαινες στο διαμέρισμα μου ήταν ένας μεγάλος ενιαίος χώρος με σκορπισμένα αντικείμενα , αλλά τόσο αρμονικά τοποθετιμένα.  Τα δύο μεγάλα παράθυρα που ήταν καρφιτσωμένα στον τοίχο έκαναν τις ακτίνες του ήλιου να το φωτίζουν ολόκληρο τις ηλιόλουστες μέρες. Ξεκινώντας από αριστερά έβρισκες το αντικείμενο που απασχολούσε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μου όταν βρισκόμουν εδώ. Το τεράστιο πιάνο μου με την λευκή ουρά να κοιτάει διαγώνια την γωνία του σπιτιού. Δεξιά του ήταν το υπέρδιπλο κρεβάτι μου το οποίο και δεν ακουμπούσε στον τοίχο. Μου έδινε μία αίσθηση ελευθερίας να είναι τοποθετημένο έτσι. Το ίδιο ακριβώς είχα κάνει και με τους λευκούς καναπέδες λίγα μέτρα δίπλα. Ήταν τοποθετημένοι σε ένα σχήμα «γάμα». Μπροστά τους έβρισκες ένα υπερχαμηλωμένο ξύλινο ορθογώνιο τραπεζάκι με ροδάκια και στο πάτωμα διασκορπισμένες 3-4 μεγάλες μαξιλάρες. Πίσω από τους καναπέδες υπήρχε η λατρεμένη μου βιβλιοθήκη με τα αγαπημένα μου βιβλία πάνω και κάποιες φωτογραφίες.Τέλος στα δεξιά του σπιτιού υπήρχε ένα μικρός διάδρομος που σε οδηγούσε στην κουζίνα. Την οποία και σπάνια χρησιμοποιούσα καθώς δεν προλάβαινα σχεδόν ποτέ να μαγειρέψω. Είχα δημιουργήσει ένα μικρό καταφύγιο το οποίο ναι μεν βρισκόταν κοντά στην πολυσύχναστη Fifth Avenue αλλά ήταν ταυτόχρονα και σχεδόν δίπλα από το Central Park.

The Lie (Camren)Where stories live. Discover now