10.Work From Home

1.7K 81 36
                                    




I want you in my bed every night.

Lauren's real reblog on tumblr


Wait for me.

Camila's real tweet / the same day




/ Δυστυχώς δε βρήκα καλύτερη κινούμενη εικόνα για να βάλω στην αρχή του κεφαλαίου :P Ελπιζω να ειναι ευδιάκριτη τουλάχιστον.

Για να καταλάβετε την χορογραφία του work from home που περιγράφεται και πιο κάτω στο κεφάλαιο δώστε βάση στην εικόνα πάνω :P Αν δεν είναι πολυ καθαρή μπορείτε να δείτε αν θέλετε το live performance του Work From Home στην Ellen ή οπουδήποτε αλλού πήγαν καθώς η συγκεκριμένη χορογραφία είναι η ίδια σε όλα τα live τους.

Πολλά είπα όμως και μακρυγορώ :P

Enjoyyyy :D :D :D/








Lauren's POV


"Από αριστερά προς τα δεξιά, θα σταθεί πρώτη η Καμίλα" έκανε νόημα ο χορογράφος και τσέκαρε τις σημειώσεις που κρατούσε στο χέρι του. "Δίπλα η Λόρεν" shit, για μια φορά ας με άλλαζε θέση "Δίπλα στην Λόρεν η Ντάινα, μετά η Νορμάνι και τέλος δεξιά η Άλι" είπε και έβαλε ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του. "Το έχουμε;" σήκωσε το φρύδι του παιχνιδιάρικα.

Ο Χαβιέ ειναι ο λατίνος χορογράφος που ήταν δίπλα στις Fifth Harmony από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας μας. Με το που έμαθε ότι θα ξανα ενωθούμε για 2 μέρες πήρε την πρώτη πτήση για Σικάγο για να μας βοηθήσει να ξαναθυμηθούμε τα βήματα μας.

Πήραμε η καθεμία τις θέσεις που μας υπέδειξε και μπορώ να πω με σιγουριά ότι για ακόμη μία φορά δεν ένιωθα άνετα. Το Work from home ήταν ένα από τα τραγούδια που συνοδευόταν με μια από τις πιο σέξυ χορογραφίες μας και που φυσικά απαιτούσε πολύ σωματική επαφή μεταξύ μας. Η θέση μου στην συγκεκριμένη χορογραφία ήταν πάντοτε δίπλα από την Καμίλα, λες και το σύμπαν μου έπαιζε κάποιο κακόγουστο παιχίδι. Είχα χορέψει και τραγουδήσει τόσες πολλές φορές το Work from Home στο παρελθόν που ακόμη και μέχρι σήμερα θυμάμαι τα βήματα.

Έπιασα τα μαλλιά μου έναν ανάλαφρο κότσο και προσπάθησα να χαλαρώσω το κορμί μου. Ήμουν λίγο περισσότερο σφιγμένη από ότι συνήθως. Προσπαθούσα να έχω τα μάτια μου πάνω στον Χαβιέ και όχι πάνω στην Καμίλα που η αντικατόπτρισή της φαινόταν από τον τεράστιο καθρέφτη ακριβώς μπροστά μας. Και μπορώ να πω ότι σχεδόν τα κατάφερνα. Στην αρχή. Αφού πάτησε ο Χαβιέ το «play» και ξεκινήσαμε την χορογραφία θέλοντας και μη έπεφτε το βλέμμα μου πάνω της. Πως ήταν δυνατόν να μην πέσει; Ήταν σαν να έβλεπα κάποια άλλη Καμίλα. Ποτέ δεν τα πήγαινε στο παρελθόν καλά με τον χορό αλλά τώρα ήταν λες και είχε μπει κάποια νεότερη έκδοση της αναθεματισμένης Beyonce μέσα της. Το κορμί της ήταν τέλεια συγχρονισμένο και εναρμονισμένο με τους ρυθμούς του beat ενώ οι κινήσεις της χωρίς καν να το προσπαθεί, ήταν τόσο αισθησιακές που σε έκανε να αναρωτιέσαι πως το κάνει αυτό. Σαν να μην έφτανε αυτό, το πέταγμα που έκανε με τα μακριά μαλλιά της ήταν τόσο ερωτικό και σε συνδυασμό με την έκφραση που έπαιρνε το πρόσωπο της, μπορούσε πραγματικά να σου κόψει την ανάσα. Πότε πρόλαβε μέσα σε δύο χρόνια να μετατραπεί σε αυτό το διαολεμένα σέξυ θηλυκό πάνω στην σκηνή;

The Lie (Camren)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz