15. Somebody Else_1975

2.5K 84 63
                                    







The thought of her hands touching his hair..

makes me want to vomit.


Camila's real reblog on tumblr. 


Camila's POV


Το κινητό μου βρέθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα μέσα στην τσάντα μου, ενώ τα πόδια μου χωρίς καν να έχω τον έλεγχο ξεκίνησαν να προχωράνε προς την είσοδο του ξενοδοχείου που έμενε.

Τι πήγαινα να κάνω;

Τι πας να κάνεις Καμίλα;

Δεν μπορούσα να μου απαντήσω σε αυτή την ερώτηση γιατί το μυαλό μου ήταν γεμάτο μόνο από «Λόρεν». Λες και το είχε καταλάβει ολόκληρο και μου είχε στερήσει κάθε στάλα λογικής.

Τα νευρικά μου βήματα με έφτασαν στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. Ήμουν μεθυσμένη, νευριασμένη, πληγωμένη , αναστατωμένη και όλα αυτά μαζί συσσωρευμένα να κάνουν ατελείωτες σβούρες σε όλο μου το κορμί.

"Σε ποιο δωμάτιο μένει η Lauren Jauregui;" η φωνή μου προστακτική.

"Κυρία Camila Cabello..." η κοπέλα στην εξυπηρέτηση με αναγνώρισε και προσπαθούσε να κρατήσει στόμα της κλειστό βλέποντας με σε αυτή την κατάσταση μπροστά της. "Δεν ξέρω αν μπορ..." πήγε να μου φέρει αντίσταση καθώς φυσικά και υπήρχε απόρρητο για το που μένουν οι διάσημοι καλεσμένοι τους αλλά η επόμενη κίνηση μου την διέκοψε.

Χριστέ μου αν έβγαινε αυτό στην δημοσιότητα θα γινόταν απίστευτος ντόρος και θα δημιουργούσα πρόβλημα και σε εμένα και στην Λόρεν. Ήμουν τόσο ζαλισμένη που πραγματικά δεν ήξερα τι έκανα.

Χωρίς να το σκεφτώ έβγαλα το πορτοφόλι μου και δεν ξέρω καν πόσα λεφτά της άφησα για να μου δώσει την πληροφορία που θέλω. Μέσα μου υπήρχε ανήμερη φωτιά που έκανε όλο μου το κορμί να καίει.

"672.." είπε χαμηλόφωνα η κοπέλα βλέποντας τα λεφτά μπροστά της.

Λίγο πριν φύγω της άφησα κάποια ακόμη χαρτονομίσματα μπροστά της. "Αυτά για να ξεχάσεις αυτό που έγινε τώρα." ήταν τα τελευταία μου λόγια πριν εξαφανιστώ από μπροστά της.

Όσο πιο κοντά πλησίαζα στο δωμάτιο της Λόρεν τόσο πιο έντονος γινόταν ο θυμός μέσα μου. Θυμός απέναντι στον εαυτό μου. Θυμός απέναντι σε αυτή που με κατάντησε για ακόμη μια φορά έτσι. Φτάνοντας ακριβώς έξω από την πόρτα της , ήμουν τόσο έξαλλη που αν είχα την δύναμη θα της την έσπαγα. Το μέτωπο μου βρέθηκε ακουμπησμενο πανω στην ξύλινη πόρτα σαν να προσπαθώ να ηρεμήσω. Χτύπησα νευρικά 2 φορές και περίμενα να μου ανοίξει.

The Lie (Camren)Where stories live. Discover now