25. The Other Side

6.1K 111 111
                                    


And if you send for me

You know l'll come

And if you call for me 

You know  I'll run, I'll run, I'll run to you.

Lauren's real caption on instagram.


run run run, catch your breath.

Camila's real tweet.




/ Well..όπως πάντα σε κάθε κεφάλαιο που θεωρώ αρκετά ακατάλληλο ενημερώνω. Στο συγκεκριμένο το μόνο σίγουρο είναι ότι αναφέρεται σε κοινό από 18+ και όχι μόνο.  Καταπιάνει διάφορα θέματα που είναι εκτός των συνηθισμένων. 

Αυτά..

Enjoy :D /



Lauren's POV

"Τι θα έλεγες να πάμε σπίτι μου για να σου δείξω αν κολλάω πουθενά;" η φωνή μου ακούστηκε και τα πράσινα μάτια μου κλείδωσαν με τα δικά της.

"Λόρεν είσαι υπερβολικά μεθυσμένη και το ξέρεις" μου απάντησε η Keane μέσα από το γέλιο της.

"Αυτό σημαίνει ότι θα έχω περισσότερες αντοχές" την προκάλεσα.

"Αυτο σημαίνει ότι όταν ξεμεθύσεις θα το έχεις μετανιώσει" μου έκανε νόημα με τα μάτια της σαν να μου λέει «το ξέρεις ότι έχω δίκιο».

"Αφού το θες και εσύ γιατί το παίζεις δύσκολη;" το αλκοόλ είχε περάσει τόσο πολύ μέσα στις φλέβες μου που το χέρι μου βρέθηκε στο γυμνό της μπούτι πάνω να την χαιδέυω απαλά.

"Wow Jauregui! Θέλεις όλες τις γυναίκες στα πόδια σου έτσι;" το βλέμμα της στα πόδια της και στο χέρι μου που ήταν έτοιμο να μπει κάτω από το φουστανάκι της. 

"Την συγκεκριμένη στιγμή θέλω εγώ να μπω ανάμεσα στα δικά σου πόδια" της πέταξα τόσο χαμηλόφωνα που είδα τα βλέφαρά της σχεδόν να γυρίζουν. 

"Δεν παίζεις δίκαιο παιχνίδι Λόρεν" η φωνή της μέσα από την ανάσα της. Έχει ανάψει κιόλας; Μετακίνησα το χέρι μου λίγο πιο μέσα στο φουστάνι της. Στον μηρό της και όλο της το σώμα ανατρίχιασε. Έσκυψα στο αυτί της και κατάλαβα ότι ο λαιμός της είχε ήδη ιδρώσει.

"Αν δεν θες να σε πηδήξω εδώ μπροστά στον κόσμο και να γίνουμε πρωτοσέλιδο, είναι ώρα να έρθεις σπίτι μου" έβγαλα το χέρι μου μέσα από το φόρεμά της και σηκώθηκα όρθια. Η Keane με κοιτούσε αποσβολωμένα. Τα μάτια της γυάλιζαν από επιθυμία και ήξερα ότι το παιχνίδι είναι πλέον στα χέρια μου. Της έκανα νόημα να με ακολουθήσει και χωρίς να μιλήσει με ακολουθησε από πίσω.

The Lie (Camren)Where stories live. Discover now