19. Ssweet-dispositionn

2.4K 83 58
                                    




We are afraid to care too much,

for fear that the other person

does not care at all

Lauren's real reblog on tumblr.


I care.

It fucking terrifies me how much I care

Camila's real reblog on tumblr.





Camila's POV


Στα χέρια μου μέσα είχα ακόμη το χαρτάκι που μου είχε δώσει η Λόρεν με την διεύθυνση της πάνω. Το τελευταίο εικοσάλεπτο το κοιτούσα χωρίς να ξέρω τι πρέπει να κάνω..Αλλά ήξερα τι ήθελα να κάνω..όλο μου το «είναι» ήθελε σαν τρελή να πάει στο σπίτι της..παρά το γεγονός ότι ήμουν αρραβωνιασμένη, παρά ότι είχα έναν άντρα που με αγαπούσε σαν τρελός, παρά το γεγονός ότι η κολλητή μου άρχισε να ερωτεύεται την Λόρεν και αυτή την στιγμή προσπαθούσε να μαζέψει τα κομμάτια της γιατί η Λόρεν την απέρριψε.

Το μυαλό μου βασανιζόταν από τις σκέψεις.

Ήταν τόσα πολλοί οι παράγοντες που μου βροντοφώναζαν «όχι Καμίλα..μην πας» αλλά τότε γιατί η καρδιά χτυπάει τόσο γρήγορα; Γιατί θέλω πάω τρέχοντας στο σπίτι της βάζοντας ολα αυτα τα «οχι» στην άκρη;

Η Λόρεν τους τελευταίους 2 μήνες έκανε λες και δεν υπάρχω δίπλα της. Το βλέμμα της, τις ελάχιστες φορές που έπεφτε πάνω μου ήταν κενό και ψυχρό. Με θέριζε. Πίστευα ότι την είχα χάσει μία για πάντα. Και  σήμερα ήταν η πρώτη φορά μετά από δύο ολόκληρους μήνες που είδα μέσα σε αυτά τα δύο πράσινα της μάτια κάποιο συναίσθημα. Δεν ξέρω αν ήταν από το ποτό αλλά ήξερα ότι ήταν η μοναδική ευκαιρία που είχα για να καταφέρω να έρθω έστω και λίγο κοντά της.

Η μοναδική ευκαρία που αν δεν την άρπαζα τώρα πολύ πιθανό να μην μου ξαναδινόταν ποτέ..

Στην σκέψη αυτή και μόνο το χέρι μου σηκώθηκε από μόνο του. Το κίτρινο ταξί σταμάτησε μπροστά μου και από το στόμα μου ακούστηκε να βγαίνει η διεύθυνση της Λόρεν.  Το σπίτι της βρισκόταν στο κέντρο της Νέα Υόρκης και έτσι μέσα σε 15 λεπτά ήμουν εκεί.

Η ανάσα μου έγινε πιο νευρική κατεβαίνοντας από το ταξί. Τα πόδια μου βρέθηκαν στα σκαλάκια της και μπορούσα να δω ότι το σπίτι που είχε την διεύθυνση που μου έδωσε η Λόρεν είχε ανοιχτά φώτα μέσα.  Στην αρχή σκέφτηκα μήπως κατέβηκα σε λάθος οδό καθώς βρισκόμουν έξω από ένα απλό διαμέρισμα. Με τα λεφτά που έβγαζε η Λόρεν θα μπορούσε να αγοράσει ολόκληρο νησί αν ήθελε, παρ'όλα αυτά επέλεξε κάτι πολύ πιο ανθρώπινο και γιατί την ήξερα καλύτερα απο τον καθένα, κατάλαβα ότι προτιμησε να μένει σε ενα πιο μικρο σπίτι γιατί προσπαθούσε να νιώσει «φυσιολογική» στην καθημερινότητα της και όχι μια από τις μεγαλύτερες ποπ σταρ αυτή την στιγμή στον κόσμο.

The Lie (Camren)Where stories live. Discover now