4.Βut Υour Poison Was The Cure

1.7K 77 5
                                    

Lauren's POV



Άνοιξα την πόρτα του σπιτιού έχοντας το χέρι μου γύρω από την μέση της Keana. Τα πόδια μου παραπατούσαν και στήριζα σχεδόν όλο το βάρος μου πάνω της. Βέβαια και αυτή δεν ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Χαχάνιζε χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο και είχε το κεφάλι της ψηλά ενώ τα μάτια της γυάλιζαν κάτι που δήλωνε ότι είναι ζαλισμένη. Η ανάσα μου πρέπει να μύριζε αλκοόλ και αν ο κέρβερος ο μάνατζερ μου μάθαινε ότι βγήκα έξω χωρίς να τον ρωτήσω θα με σκότωνε. Φοβόταν έλεγε μην μου επιτεθεί κανένας έξαλλος θαυμαστής μου. Ο ανόητος. Ευτυχώς υπήρχαν κάτι πολύ μικρά μπαράκια πάνω στην Fifth Avenue όπου κανείς δεν ασχολιόταν μαζί σου. Καθόσουν ήρεμα στη γωνίτσα σου πίνοντας το ποτό ή το κρασί σου ακούγοντας χαλαρή τζαζ μουσική. Κάθε φορά που ήθελα να βγω με κάποια φίλη μου πήγαινα εκεί. Ή κάθε φορά που ήθελα να φέρω κάποια στο σπίτι μου μετά.

Γιατί ναι..ήταν αρκετά ξεκάθαρη η σχέση μου με το ίδιο φύλο. Απλά το ήξεραν μόνο τα πολύ κοντινά μου άτομα. Φυσικά ο κέρβερος ο μάνατζερ μου δεν είχε ιδέα. Αν το μάθαινε ήμουν σίγουρη ότι την ίδια στιγμή θα μου φόρτωνε έναν «ψεύτικο» γκόμενο για τα μάτια του κόσμου. Εδώ μου απαγόρευε αυτή την περίοδο να βγαίνω με κάποιον ή αν βγαίνω μου έλεγε να το κρατήσω κρυφό για να μην απογοητεύσουμε τους φανς μου. Ότι αν έκανα κάποια σχέση θα απογοητεύονταν γιατί τους τρέλαινε το γεγονός ότι είμαι ελέυθερη, ωραία και διαθέσιμη. Ήταν τόσο συναισθηματικά νεκρός που δεν του περνούσε καν από το μυαλό ότι οι πραγματικοί μου θαυμαστές θα χαίρονταν με την χαρά μου. Θα χαίρονταν με την επιλογή μου. Όποια και να ήταν αυτή.

Το κρατούσα κρυφό όχι από ντροπή. Καμία σχέση. Όλος ο κόσμος ήξερε ότι υποστηρίζω φανατικά εδώ και χρόνια την LGBT κοινότητα. Απλά όσο δεν έβρισκα το κατάλληλο άτομο που θα έκανα κάποια σοβαρή σχέση δεν υπήρχε και κανένας λόγος να λέω στα media το τι κάνω στο κρεβάτι μου. Δεν αφορούσε κανέναν. Από πάντα προσπαθούσα να διαχωρίζω την προσωπική μου ζωή από την ζωή της ποπ σταρ Lauren Jauregui. Παρ'όλα αυτά θα ήμουν η πρώτη που θα έβγαινα περίφανη και θα παρουσίαζα στον κόσμο την κοπέλα μου, αν αυτή υπήρχε. Το είχα πάρει το μάθημα μου. Δεν πρόκειται να ξαναέκανα το ίδιο.

Βέβαια οι φανς μου δεν ήταν χαζοί. Το είχαν καταλάβει. Ξημεροβραδιαζόντουσαν πάνω στα social media μου και συγκεκριμένα πάνω στο tumblr που χρησιμοποιούσα πιο πολύ. Έκαναν άπειρα screen shots με τις αναρτήσεις μου και μου τις πόσταραν στο twitter λέγοντας μου «Lauren, your lesbian is showing». Ήταν φανατισμένοι με εμένα και το τι κάνω στο κρεβάτι μου. Όχι μόνο τώρα, αλλά από τότε. Από το X factor. Όταν το #Camren πήρε γιγαντιαίες διαστάσεις εγώ κατέληξα το μεγαλύτερο Lesbian Icon και η Καμίλα το καλό γλυκό κορίτσι που κάτι έχει και δεν γελάει άλλο.

The Lie (Camren)Where stories live. Discover now