11. 3..2..1..GO!

1.9K 78 38
                                    




Darling, let me whisper so that you can understand.

Camila's real caption on instagram / 25 Dec 2015


You can't ask to be understood if you don't try to understand.

Lauren's real tweet/ 27 Dec 2015





Lauren's POV


Η μέρα που όλος ο κόσμος περίμενε πλέον είχε φτάσει. Οι Fifth Harmony ήταν ξανά γεγονός και σήμερα θα μας απολάμβαναν οι φαντατικοί θαυμαστές μας μετά από δύο ολόκληρα χρόνια. Θα ήταν ψέμα να πω ότι ήμουν 100% άνετη. Είχα να τραγουδήσω πάνω στις σκηνή με τα υπόλοιπα τέσσερα κορίτσια πάρα πολύ καιρό. Μπορεί η χημεία μας από ότι φάνηκε να μην είχε χαθεί αλλά και πάλι οι harmonizers ήταν τόσο τρελαμένοι με την επανένωση μας που φοβόμουν ότι μπορεί να μην εκπληρώσουμε τις προσδοκίες τους.

Οι διοργανωτές της συναυλίας στην υπαίθρια Αρένα του Σικάγο ήταν εξαιρετικά επαγγελματίες. Ο ήχος, τα σκηνικά, τα 3D panel και οποιοδήποτε τεχνικό μέρος ήταν άριστα στημένο. Ίσως το μοναδικό που μας προβλημάτιζε ήταν ο καιρός ο οποίος φαινόταν συννεφιασμένος και λίγο πιο μουντός σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Ευχόμασταν να μην βρέξει καθώς η συναυλία θα γινόταν σε εξωτερικό χώρο και περιμέναμε πάνω από 120.000 θαυμαστές να έρθουν. Ήδη ο χώρος της Αρένας ξεκίνησε να γεμίζει από τους πιο φανατικούς ακόλουθούς μας ενώ κάποιοι μάλιστα είχαν κατασκηνώσει έξω από τον συναυλιακό χώρο για να μπουν πρώτοι μέσα.

Το soundcheck μόλις είχε τελειώσει και ετοιμαζόμασταν να πάμε αμέσως μετά στο interview-room της Αρένας. Εκεί μας περίμεναν μαζεμένοι ένα τσούρμο δημοσιογράφων που θα μας έκαναν ερωτήσεις σχετικά με τις Fifth Harmony και την σημερινή συναυλία μας. Δυστυχώς δεν ήταν κάποια προγραμματισμένη on-line συνέντευξη για να έχω τις ερωτήσεις από πριν ή να επιλέξω εγώ τι επιτρέπεται να με ρωτήσουν και τι όχι. Παρ'όλα αυτά προσπαθούσα να μην το σκέφτομαι. Ποτέ δεν συμπάθησα τις συνεντεύξεις. Ο χρόνος μας ήταν πολύ πιεσμένος από το πρωί και αμέσως μετά την ομαδική συνέντευξη θα έπρεπε να πάμε κατευθείαν στο καμαρίνι για να ετοιμαστούμε.

"Νιώθω σαν την μύγα μες στο γάλα. Σαν να τραγουδάω πρώτη φορά στη σκηνή" σχολίασε γλυκά η Άλι μπαίνοντας πίσω από τις κουρτίνες του τεράστιου stage της Αρένας.

Η Άλι, η Νορμάνι και η Ντάινα είχαν να τραγουδήσουν πολύ καιρό live πάνω σε μια σκηνή και ένιωθαν πολύ παραπάνω άγχος από ότι εγώ και η Καμίλα που ήταν κάτι που κάναμε σχεδόν κάθε μέρα.

The Lie (Camren)Where stories live. Discover now