22. Do I Wanna Know? (double chapter)

3.1K 84 71
                                    

 

R U MINE?

Camila's real reblog on tumblr.


I'm yours - you know it.

Lauren's real reblog on tumblr.




Well..Το κεφάλαιο που ακολουθεί είναι διπλό. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ μεγάλο. Όχι ότι τα προηγούμενα δεν ήταν αλλά οκ :P 

Ελπίζω να μην γίνει κουραστικό κατά την ανάγνωση αλλά δεν ήθελα να το κόψω στην μέση καθώς είναι ένα από τα κεφάλαια που περίμενα εδώ και πολύ καιρό για να γράψω :)

Enjoy :D /


Camila's POV

"Ξέρω ότι είσαι ξύπνια..Άνοιξέ μου σε παρακαλώ είναι σημαντικό..η Σελίνα είμαι"

Χριστέ μου αυτό ήταν..Τελείωσαν τα ψέματα..Η Σελίνα θα μάθει ότι κάνω κάτι με την Λόρεν και δεν θα μου ξαναμιλήσει ποτέ. Μετά θα το μάθει η Ντάινα, μετά ο Γουίλ και μετά απλά η ζωή μου θα καταστραφεί..

Αυτό ήταν..

Τα μάτια μου έπεσαν πάνω στην Λόρεν που σαν πανικοβλημένη μάζεψε την καμπαρντίνα μου και τις γόβες μου από το πάτωμα. Εγώ απλά είχα κοκαλώσει στο κρεβάτι πάνω σκεφτόμενη ότι όλα τελείωσαν.

"Σήκω.."ακούστηκε η ψιθυριστή φωνή της Λόρεν. "Πήγαινε στο μπάνιο.." τα μάτια της τρομοκρατημένα όπως και τα δικά μου.

"Λόρεν δεν μπορείς να της ανοίξεις.." είπα απελπισμένη "Θα τα καταλάβει όλα..όλος ο χώρος βροντοφωνάζει ότι κάποιος εδώ μέσα έκανε σεξ" σηκώθηκα όρθια και κοίταξα γύρω μου. 

Το κρεβάτι ήταν ακατάστατο. Τα σεντόνια μέσα στην σταντιγί και όχι μόνο. Τα μαξιλάρια πεταμένα δεξιά και αριστερά. Τα ρούχα και τα παπούτσια της Λόρεν διασκορπισμένα στο πάτωμα όπως και τα εσώρουχά της. Όσο για την ίδια την Λόρεν..ω Θεέ..από πάνω μέχρι κάτω φαινόταν ότι έκανε πριν από λίγο σεξ..Τα μαλλιά της ήταν μπερδεμένα,τα χείλη της πρησμένα, ο ώμος της με τα σημάδια μου πάνω και αν άνοιγε το φως σίγουρα θα φανερώνονταν και τα υπόλοιπα που της άφησα είτε στον λαιμό είτε στην πλάτη..όχι όχι..οποιοσδήποτε έμπαινε μέσα σε αυτό το δωμάτιο θα έπρεπε να είναι χαζός για να μην καταλάβει το τι γινόταν 5 λεπτά πριν εδώ μέσα.

The Lie (Camren)Where stories live. Discover now