21. Knock Knock

2.6K 83 57
                                    







I hope you find someone that matches your capacity to love

Lauren's real reblog on tumblr.


I hope you find someone that mindlessly strokes you legs and massages your back and plays with your hair

and i hope that you feel like you're home when you look at them.

Camila's real reblog on tumblr.





Camila's POV


"Την Παρασκευή θα στο έχω έτοιμο να ξέρεις!" μου πέταξε η Ντάινα ενώ έβαζε μία κούπα καφέ για τον εαυτό της και έκατσε δίπλα μου στον καναπέ του σαλονιού μου. Είχε έρθει από το σπίτι μου όπως σχεδόν κάθε μεσημέρι που δεν είχα κάποια υποχρέωση με την δουλειά.

"Τι θα έχεις έτοιμο;" μουρμούρισα χωρίς να σηκώσω τα μάτια μου από το κινητό μου καθώς τις τελευταίες μέρες ήμουν μόνιμα στο tumblr περιμένοντας κάποιο μήνυμα από την Λόρεν. Σήμερα ήταν η μέρα που θεωρητικά θα βρισκόμασταν και ακόμη δεν είχε επικοινωνήσει. Βασικά, δεν είχε επικοινωνήσει καθόλου από την τελευταία φορά που βρεθήκαμε 5 μέρες πριν και όσο και να μην ήθελα να το παραδεχτώ με ενοχλούσε λίγο. Αλλά ναι..μην ξεχνάμε τους «κανόνες» της. Δεν θα πρέπει ούτε να την συνηθίσω, ούτε να δένομαι μαζί της.

"Μίλα που έχεις το μυαλό σου;" με κοίταξε με απορία η Ντάινα. "Στο νυφικό σου αναφέρομαι!" συνέχισε λες και ήταν το πιο αυτονόητο πράγμα του κόσμου. "Την Παρασκευή πρέπει να έρθεις να το δοκιμάσεις. Βγήκε τέλειο!!!" τα μάτια της έλαμψαν και εγώ προσπάθησα να βάλω ένα ψεύτικο χαμόγελο στα χείλη μου. Σε 5 μήνες παντρευόμουν και ήταν σχεδόν όλα έτοιμα εκτός από την καρδιά μου. Πως σκατά τα έχω κάνει έτσι;

"Ναι.." είπα μέσα από το στόμα μου. "Θα έρθω.." μπορούσα να κάνω και αλλιώς; Με την Λόρεν ήταν καθαρά σαρκικό..τουλάχιστον έτσι έπρεπε να το δω. Με τον Γουίλ είχαμε ένα μέλλον μαζί. Μπορεί αυτή την στιγμή να ήμουν η άπιστη της υπόθεσης, αλλά πλέον ήταν εκτός ελέγχου όλο αυτό που βιώνα. Πως είναι δυνατόν να αντισταθώ στην Λόρεν;

"Καμίλα" η φωνή της Ντάινα πιο σοβαρή και το δικό μου βλέμμα πλέον αγχωμένο. "Τι σκατά έχεις πάθει; Πριν λίγους μήνες ήσουν τρελά ενθουσιασμένη με τον γάμο σου και τώρα φαίνεσαι λες και βαριέσαι ακόμη και το νυφικό σου να δοκιμάσεις!" είχε δίκιο. Η Ντάινα ήταν κολλητή μου και καταλάβαινε ότι κάτι έχω. Με την διαφορά ότι δεν μπορούσα να μιλήσω στην Ντάινα για την Λόρεν..Πραγματικά θα της έπεφταν τα μαλλιά αν μάθαινε ότι πήγα και ξανα έμπλεξα με την κοπέλα που κάποτε με πλήγωσε με τον χειρότερο τρόπο. Αλλά αν εξηγούσα στην Ντάινα ότι ίσως αδίκησα τότε την Λόρεν; Αν της έλεγα για την Λούσι; Όχι όχι..και πάλι αυτό δεν μου δίνει κανένα ελαφρυντικό στο ότι είμαι η άπιστη αυτή την στιγμή.

The Lie (Camren)Where stories live. Discover now