20. The Rules.

2.8K 84 48
                                    




I want to be with you,

it is as simple,

and as complicated as that.

Lauren's real reblog on tumblr.


As simple..and as complicated as that.

Camila's real caption on instagram.








Camila's POV

Τα μάτια μου καρφωμένα πανω σε αυτο που διαβαζω.

«ssweet-dispositionn send you a direct message»

Διάβαζα και ξαναδιάβαζα το όνομά της προσπαθώντας να το πιστέψω. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ξαναδώ αυτό το όνομα γραμμένο πάνω στην οθόνη του κινητού μου. Ήταν πολύ καλό για να είμαι αληθινό.

Ένιωθα λες και είμαι καμιά πρωτάρα που πρώτη φορά της έστελνε το άτομο που ενδιαφέρεται μήνυμα. Ξεκλείδωσα την οθόνη του κινητού μου και στο στομάχι μου ξύπνησαν οι πεταλούδες και χόρευαν νευρικά κάνοντας με να πεθαίνω από την αγωνία μου.

Τα δάχτυλα μου πήραν φωτιά και μπήκα σαν στερημένη στο μήνυμα που μου είχε στείλει.

Ο χτύπος της καρδιάς μου έχασε τον ρυθμό του ανοίγοντας το.

{ 5:34 μμ sweet-dispositionn: Δεν θέλεις να με δεις;}

Η ερώτηση της με έπιασε απροετοίμαστη. Είχε πει ότι θα χαρεί πολύ να μας δει στην συναυλία της σήμερα εμένα και την Νορμάνι και εγώ απλά απάντησα ένα «Θα δούμε». Γιατί για εμένα πλέον η Λόρεν ήταν ένα «μυστήριο». Δεν μου μιλούσε εδώ και μήνες, ξαφνικά την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκα στο σπίτι της να μου κάνει πράγματα αμαρτωλά και μετά πάλι δεν ξαναμιλήσαμε. Από την μία φοβόμουν να της πω όλα όσα σκέφτομαι για να μην την απομακρύνω πάλι από εμένα και από την άλλη ήθελα να μπω έστω και λίγο στο μυαλό της.

{5:40 μμ sweet-dispositionn: Μάλλον δεν θέλεις }

Η δόνηση του κινητού μου με τάραξε καθώς μου έστειλε και δεύτερο μήνυμα. Είδε ότι διάβασα το πρώτο και δεν απάντησα και παρ'όλα αυτά επέμενε. Τα δάχτυλα μου βρέθηκαν μόνα τους να πληκτρολογούν ενώ μπορούσα να ακούσω σχεδόν με τα αυτιά μου τον χτύπο της καρδιάς μου που ξεκίνησε να χτυπάει ακόμη πιο γρήγορα.

{5:41 μμ waakeme-up: Ξαφνικά μου μιλάς; }

Πριν προλάβω να επεξεργαστώ καλά αυτό που έγραψα, το έστειλα. Το διάβασε κατευθείαν. Shit..Τα χέρια μου άρχισαν να ιδρώνουν. Δεν μπορούσα να την καταλάβω. 2 μήνες δεν μου απηύθυνε τον λόγο και ξαφνικά τι; Τα λεπτά περνούσαν χωρίς να μου απαντάει και μπορώ να πω ότι ένιωσα ανακούφιση όταν άκουσα το κινητό μου να χτυπάει καθώς πίστευα ότι δεν πρόκειται να μου απαντήσει.

The Lie (Camren)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum