23. Dare or Dare?

2.9K 82 63
                                    


Look into my eyes, that's where my demons hide. 

Lauren's real tweet.


Show me all your demons.

Camila's real tweet.



Camila's POV


Το κορμί μου έμεινε ακίνητο μέσα στην αγκαλιά της κάνοντας ότι κοιμάμαι. Η Λόρεν ξύπνησε και δεν ξέρω πως θα αντιδρούσε έχοντας εμένα στα χέρια της. Καταπατήσαμε τον πιο σημαντικό της κανόνα. Όχι απλά κοιμηθήκαμε μαζί αλλά κατέληξα και μέσα στα χέρια της. Ο ρυθμός με τον οποίο ανέπνεε άλλαξε. Από ήρεμος έγινε πιο τραχύς συνειδητοποιώντας ότι με έχει μέσα στην αγκαλιά της. Η καρδιά της ξεκίνησε να χτυπάει νευρικά πάνω στο αυτί μου. Αγχώθηκε; Νευρίασε; Το σώμα της έμεινε ακίνητο χωρίς να κουνιέται και η ίδια. Δεν ξέρω αν το έκανε για να μην με ξυπνήσει ή γιατί δεν ήξερε πως να αντιδράσει. Δεν ξέρω πόση ώρα μείναμε έτσι αλλά η κατάσταση έγινε ακόμη πιο πολύπλοκη όταν το ηλίθιο χέρι μου κουνήθηκε γιατί δεν μπόρεσα να το ελέγξω από το άγχος μου. Η Λόρεν κατάλαβε ότι είμαι ξύπνια και αμέσως το κορμί της σφίχτηκε. Προσπάθησα να πάρω μια βαθιά ανάσα και τότε κατάλαβα ότι ξέχασα πως να αναπνέω σωστά. Το κεφάλι μου σηκώθηκε διστακτικά από την κοιλιά της και τα καστανά μου μάτια συνάντησαν τα δικά της. Τα άκρα μου μούδιασαν. Με κοιτούσε σαν παγωτό.

"Συγγ..νώμη δεν κατάλαβα ..πότε ήρθα.. πάνω σου" προσπάθησα να βρω τα λόγια μου και τραβήχτηκα αμέσως από πάνω της. Το στόμα της Λόρεν κλειστό, να με κοιτάει ακριβώς όπως πριν σαν να μην πιστεύει αυτό που έγινε. Η σιωπή μεταξύ μας έγινε αμήχανη. "Καλύτερα να φύγω..ευχαριστώ που με ..φιλοξένησες" είπα με κατεβασμένο κεφάλι μεσα απο το στομα μου και πήγα να σηκωθώ από το κρεβάτι αλλά το χέρι της Λόρεν στον καρπό μου με σταμάτησε. Το κορμί μου κοκάλωσε.

"Ξάπλωσε" ήταν το μόνο που είπε και τα βλέφαρά μου βάρυναν αμέσως. Ήθελε να ξαπλώσω πάλι δίπλα της; Έκανα όπως μου είπε και το κεφάλι μου βρέθηκε ακουμπησμένο στο μαξιλάρι δίπλα της. Το κορμί μου τοσο κοντα στο δικό της. Η Λόρεν με κοιτούσε προσεκτικά χωρίς να μιλάει και το βλέμμα της πάνω μου έκανε την καρδιά μου να γροθοκοπάει ανήμερα. Το άγχος μου έγινε ακόμη μεγαλύτερο όταν είδα την Λόρεν να γυρίζει το κορμί της πλάγια για να με αντικρίσει. Το πρόσωπό μου γύρισε προς το μέρος της και εκείνη την στιγμή θα σκότωνα για να μάθω τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό της. Τα πράσινα της μάτια κοιτούσαν τόσο βαθιά τα δικά μου που αν δεν μου είχε ξεκαθαρίσει ακριβώς τι είναι αυτό που συμβαίνει ανάμεσά μας θα έλεγα ότι υπάρχει κάποιο συναίσθημα μέσα σε αυτά. Οι ανάσες μου έγιναν κοφτές όταν το χέρι της σηκώθηκε και ακούμπησε το πρόσωπό μου. Το ηλίθιο σώμα μου ξεκίνησε να τρέμει χωρίς να μπορώ να το ελέγξω.

The Lie (Camren)Where stories live. Discover now