3.Can I Resist?

1.5K 87 20
                                    

She says I smell like safety and home

I named both of her eyes "Forever" and "Please don't go"

I could be a morning sunrise all the time, all the time yeah

This could be good, this could be good


Lauren's POV

Αρραβωνιασμένη;

Αρραβωνιασμένη η Καμία Καμπέλο με κάποιον μεγαλοδικηγόρο;

Και εμένα τι με νοιάζει; Γιατί νιώθω ότι από τότε που έμαθα ότι αρραβωνιάστηκε δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου; Ίσως από εγωισμό και τίποτα παραπάνω. Αυτό είναι. Ίσως γιατί αυτή προχώρησε στην τέλεια ζωή της. Χαχα.Όχι απλα προχώρησε, βρήκε τον άνθρωπο με τον οποίο θέλει να περάσει ολόκληρη την ζωή της, ενώ εγώ έμεινα μονη μου. Ίσως πρέπει να στείλω στην Λούσι. Μα τι λέω, ούτε καν. Φρόντισα να με μισεί και αυτή έτσι όπως με μίσησε κάποτε η Καμίλα. Ίσως όντως είμαι ο χειρότερος άνθρωπος που υπάρχει.

Προσπάθησα να διώξω τις σκέψεις μου βλέποντας τον κόσμο που υπήρχε έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό που ήμουν καλεσμένη. Εκατοντάδες θαυμαστές περίμεναν με την ψυχή στο στόμα και τα κινητά στο χέρι να αποτυπώσουν έστω και μία φωτογραφία μου. Οι παπαράτσι είχαν ξεκινήσει ήδη να ρίχνουν τα φλας τους πάνω στην λιμουζίνα με τα φιμέ τζάμια που με μετέφερε. Έβαλα γρήγορα τα μάυρα μου Ray-Ban Erika γυαλιά και όταν είδα τον προσωπικό μου μπράβο να μου ανοίγει την πόρτα, χώθηκα ανάμεσα στα στιβαρά του χέρια για να περάσουμε με ασφάλεια ανάμεσα από τους φανς που ούρλιαζαν το όνομα μου. Κάθε φορά το ίδιο πράγμα. Κάθε φορά η ίδια συνταγή. Έριξα την μπλε σκούρη κάπα μου πάνω στους ώμους μου και βγήκα με προσοχή από τα δερμάτινα καθίσματα της λιμουζίνας. Τα μαύρα μου μακριά κυμματιστά μαλλιά έφταναν μέχρι την μέση μου και η πράσινη ίριδα των ματιών μου καλύπτονταν από τα μαύρα μου γυαλιά για να προστατέψω τα μάτια μου από τα ενοχλητικά φλας. Μέσα σε δευτερόλεπτα σύσσωμα χέρια θαυμαστών προσπαθούσαν να με ακουμπήσουν, ενώ ο μπράβος με έσερνε με τον γνωστό του τρόπο στην είσοδο του ραδιοφωνικού. Κλάμματα και τσιρίδες ακούγονταν ανάμεσα από το όνομα μου και τα απανωτά κλικ των κινητών δήλωναν ότι έχω απαθανατιστεί σε εκατοντάδες ερασιτεχνικές πόζες.

"LAUREEEEN"

"Lauren!! κοίταξε με"

"Camren is real"

Το τελευταίο θαρραλαίο ουρλιαχτό μπήκε στα αυτιά μου λίγο πριν κλείσει η πόρτα του ραδιοφωνικού σταθμού πίσω μου. Έφιαξα την ψηλόμεση κλος γκρι ανοιχτή φούστα μου και βόλεψα καλύτερα την κάπα μου πάνω από την λεπτή σκούρο μπλε μακρυμάνικη μπλούζα με ένα ελαφρύ V που φορούσα. Το «Camren is real» έβγαινε σχεδόν πάντα από τα στόματα των θαρραλαίων θαυμαστών μου όταν με έβλεπαν. Το άκουγα σχεδόν πάντα, άλλες φορές πεντακάθαρα και άλλες φορές ανεπαίσθητα στις συναυλίες μου. Ακόμη και μέχρι σήμερα. 2 χρόνια μετά την διάλυση των Fifth Harmony ο κόσμος ακόμη δεν είχε ξεπεράσει τις Camren. Γιατί το «Camren is Real» είχε γίνει το μότο όλων των συναυλιών μας ως Fifth Harmony. Απλά δεν περίμενα να το ουρλιάζουν στις συναυλίες που κάνω ως σόλο τραγουδίστρια. Αναρωτιέμαι στις τέλειες και φαντασμαγορικές συναυλίες της Καμίλα το φωνάζουν; Γιατί μόνο εγώ έγινα το μεγαλύτερο Lesbian Icon του πλανήτη τα τελευταία 6 χρόνια. Από την μέρα του X factor μέχρι σήμερα. Αυτή τι; Κρύφτηκε πίσω από την τέλεια καριέρα της; Αλλά ναι.. Ξέχασα..Συγγνώμη..Πλέον είναι αρραβωνιασμένη. Η Καμίλα η κολλητή της Taylor Swift και της Selena Gomez αρραβωνιάστηκε. Αναρωτιέμαι πως και δεν πήρε κανένα διάσημο κολλητό από το γελοίο squad της Τέιλορ.

The Lie (Camren)Where stories live. Discover now